Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στα υγρά δε μπορώ να σου πω, είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα.

Αποφάσισε τι σου αρέσει περισσότερο (πχ καπνικά, φρούτα, γλυκά κλπ) και μετά πήγαινε σε ένα κατάστημα να δοκιμάσεις.

Προτάσεις σχετικά με κάποια υγρά που ξεχωρίζουν θα βρεις στις προηγούμενες σελίδες.

Το μόνο που έχω να σου πω στο θέμα των υγρών είναι το πως επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής της αντίστασης.

Οι γλυκές γεύσεις, τα πολύ βαριά καπνικά και τα πολύ σκουρόχρωμα υγρά, καταστρέφουν πιο γρήγορα τος κεφαλές.

Παράδειγμα, εμένα το υγρό 7 wonders (σκουρόχρωμο, γλυκό - καραμέλα) μου σκότωνε τις κεφαλές στις 4-5 μέρες ενώ η μέση διάρκεια ζωής τους είναι 7-9 περίπου.

Αυτά από προσωπική εμπειρία, αλλά υπάρχει και αυτή η έρευνα που το επιβεβαιώνει:

http://www.thexlab.com/vaping/aspire_nautilus_observations.html

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει να το δούμε και με ελληνικούς υπότιτλους λίγο μετά την κυκλοφορία ;)

• Like 2
Δημοσ.

XAXAXAXAX ναι

Θυμήθηκα όταν πήγα Λονδίνο τον προηγούμενο μήνα, ήξερα πως εκεί ατμίζουν πιο «ελεύθερα» χωρίς να τους κοιτάνε οι καπνιστές περίεργα, αλλά δεν ήθελα να προκαλέσω. Είχα πάρει μαζί τον GS Air με σκοπό να έχω τον Τρίτωνα ως backup. Με το που βγαίνω από το Heathrow στο Central Bus Station βλέπω μια παρέα με (μάλλον) Crown και οι τρεις να ντουμανιάζουν τον τόπο, σαν τον τυπά στο βίντεο. Δε γαμιέται, κουμπώνω τον Τρίτωνα και Choo Choo Motherfucker :D

• Like 2
Δημοσ.

XAXAXAXAX ναι

Θυμήθηκα όταν πήγα Λονδίνο τον προηγούμενο μήνα, ήξερα πως εκεί ατμίζουν πιο «ελεύθερα» χωρίς να τους κοιτάνε οι καπνιστές περίεργα, αλλά δεν ήθελα να προκαλέσω. Είχα πάρει μαζί τον GS Air με σκοπό να έχω τον Τρίτωνα ως backup. Με το που βγαίνω από το Heathrow στο Central Bus Station βλέπω μια παρέα με (μάλλον) Crown και οι τρεις να ντουμανιάζουν τον τόπο, σαν τον τυπά στο βίντεο. Δε γαμιέται, κουμπώνω τον Τρίτωνα και Choo Choo Motherfucker :D

εγω οταν πηγα τον αυγουστο ειχαν ολοι subtanks!! επιναν καφε , παρεες , απλομενα sigelia , ipv και προβατα !! ντουμανια σου λεω! και εγω το ιδιο εκανα , κουμποσα τον sub , και αρχισα να χωνω καλες!!

ειδικα στο heathrow επιασα συζητηση με εναν τυπα , και μου εδωσε ενα αγγλικο υγρο δωρο , του εδωσα κ εγω κατι diy αρωματα tpa και επαθε πλακα!γυρνουσε με dripper εκεινο το καθαρμα!

Δημοσ.

Καλά εδώ όλοι κοιτάνε λίγο περίεργα... ειδικά στις καφετέριες..

Άλλα μου κάνει εντύπωση γιατί όλοι πάνω κάτω ξέρουν τι είναι...

Ίσως φταίει η VG, τι να πω....

Δημοσ.

Ναι τα έλεγα σε έναν άγγλο που είχαμε αράξει έξω από εστιατόριο να ατμίσουμε.

Στο κωλόκρυο μεν, αλλά εκεί ούτε μέσα ατμίζουν, νοοτροπία...

Δεν ξέρω με τι απ'όλα έφριξε περισσότερο, με το «είναι δικαίωμα μου να καπνίζω» που ακούς πια παντού από κάποιους καπνιστές, ή με το «αυτό είναι πιο επικίνδυνο» που σου λένε συνήθως με ένα τσιγάρο στο στόμα :D

Δημοσ.

να δεις εμενα καπου μου ειχαν κανει παρατηρηση..δεν θυμαμαι που ομως...

ηταν μια που μου λεει δεν επιτρεπετε το ΚΑΠΝΙΣΜΑ, τις λεω ατμιζω..χαχα. λεει οκ.

φευγει 2-3 μετρα, ξαναπαταω τζουρα..ξανα παρατηρηση..ε μετα το εκοψα , δεν ηθελα παραπανω τραβιγματα.

εγω ατμιζα με τον kayfun , ψιλοδιακριτικα..δεν πετουσα ντουμανια δηλαδη.. σε ολα τα κλειστα μερη , underground - λεωφορια και δεν μου ειχε πει κανενας τιποτα και πριν και μετα το σκηνικο

Δημοσ.

Σε μόλις 3 ήμερες χρειάζομαι.

2 τσιγάρα σε κάθε ξύπνημα με τον καφέ.

Ένα τσιγάρο μετά από κάθε γεύμα.

Ένα πριν τον ύπνο αλλιώς θα ξυπνήσω το πολύ σε 2 ώρες.

Σύνολο 9 τσιγάρα

Κέρδος έως τώρα 31+ τσιγάρα per day.

Υπάρχουν 2ωρα δραστηριότητας που δεν καπνίζω τίποτα ούτε καπνό ούτε ατμό..

επόμενος στόχος τα 6 τσιγάρα.

Αν τα καταφέρω εγώ μπορούν όλοι..  :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη εφαγα ενα ψιλοκολλημα με τα καπνικα της liqua το τελευταιο 2ημερο ξερει κανεις αν αυτα που εχει το fasttech ειναι γνησια?

Ειδα συσκευασιες των 50ml με 6 δολαρια περιπου και γυαλισε το ματι μου.

υ.γ Εκεινο το cuban cigar καταντησε περισσοτερη πιπιλα και απο tribeca

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...