alldaynews Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Στο Ηράκλειο Αττικής είμαι Αυτό δηλαδή καλύτερα?? http://www.dotshop.gr/category-1/istick-40w-kit-eleaf/ 1
nektarios_rs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, και αν δε σε βολεύει το temperature control για κάποιο λόγο, μπορείς να βάλεις και αυτές τις κεφαλές: http://www.dotshop.gr/category-1/gs-air-cotton-coil-eleaf/ για να παίζεις απλά με watts. 1
alldaynews Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις συμβουλές Νεκτάριε Στα υγρά τι να προσέξω
nektarios_rs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Στα υγρά δε μπορώ να σου πω, είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα. Αποφάσισε τι σου αρέσει περισσότερο (πχ καπνικά, φρούτα, γλυκά κλπ) και μετά πήγαινε σε ένα κατάστημα να δοκιμάσεις. Προτάσεις σχετικά με κάποια υγρά που ξεχωρίζουν θα βρεις στις προηγούμενες σελίδες. Το μόνο που έχω να σου πω στο θέμα των υγρών είναι το πως επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής της αντίστασης. Οι γλυκές γεύσεις, τα πολύ βαριά καπνικά και τα πολύ σκουρόχρωμα υγρά, καταστρέφουν πιο γρήγορα τος κεφαλές. Παράδειγμα, εμένα το υγρό 7 wonders (σκουρόχρωμο, γλυκό - καραμέλα) μου σκότωνε τις κεφαλές στις 4-5 μέρες ενώ η μέση διάρκεια ζωής τους είναι 7-9 περίπου. Αυτά από προσωπική εμπειρία, αλλά υπάρχει και αυτή η έρευνα που το επιβεβαιώνει: http://www.thexlab.com/vaping/aspire_nautilus_observations.html 1
akpe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Παίζει να το δούμε και με ελληνικούς υπότιτλους λίγο μετά την κυκλοφορία 2
nektarios_rs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Παίζει να το δούμε και με ελληνικούς υπότιτλους λίγο μετά την κυκλοφορία Αυτός ο τύπος στο 2:12'..... https://youtu.be/zSq9iqal2cA?t=2m12s
akpe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 XAXAXAXAX ναι Θυμήθηκα όταν πήγα Λονδίνο τον προηγούμενο μήνα, ήξερα πως εκεί ατμίζουν πιο «ελεύθερα» χωρίς να τους κοιτάνε οι καπνιστές περίεργα, αλλά δεν ήθελα να προκαλέσω. Είχα πάρει μαζί τον GS Air με σκοπό να έχω τον Τρίτωνα ως backup. Με το που βγαίνω από το Heathrow στο Central Bus Station βλέπω μια παρέα με (μάλλον) Crown και οι τρεις να ντουμανιάζουν τον τόπο, σαν τον τυπά στο βίντεο. Δε γαμιέται, κουμπώνω τον Τρίτωνα και Choo Choo Motherfucker 2
discoboyminimal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 XAXAXAXAX ναι Θυμήθηκα όταν πήγα Λονδίνο τον προηγούμενο μήνα, ήξερα πως εκεί ατμίζουν πιο «ελεύθερα» χωρίς να τους κοιτάνε οι καπνιστές περίεργα, αλλά δεν ήθελα να προκαλέσω. Είχα πάρει μαζί τον GS Air με σκοπό να έχω τον Τρίτωνα ως backup. Με το που βγαίνω από το Heathrow στο Central Bus Station βλέπω μια παρέα με (μάλλον) Crown και οι τρεις να ντουμανιάζουν τον τόπο, σαν τον τυπά στο βίντεο. Δε γαμιέται, κουμπώνω τον Τρίτωνα και Choo Choo Motherfucker εγω οταν πηγα τον αυγουστο ειχαν ολοι subtanks!! επιναν καφε , παρεες , απλομενα sigelia , ipv και προβατα !! ντουμανια σου λεω! και εγω το ιδιο εκανα , κουμποσα τον sub , και αρχισα να χωνω καλες!! ειδικα στο heathrow επιασα συζητηση με εναν τυπα , και μου εδωσε ενα αγγλικο υγρο δωρο , του εδωσα κ εγω κατι diy αρωματα tpa και επαθε πλακα!γυρνουσε με dripper εκεινο το καθαρμα!
nektarios_rs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλά εδώ όλοι κοιτάνε λίγο περίεργα... ειδικά στις καφετέριες.. Άλλα μου κάνει εντύπωση γιατί όλοι πάνω κάτω ξέρουν τι είναι... Ίσως φταίει η VG, τι να πω....
akpe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ναι τα έλεγα σε έναν άγγλο που είχαμε αράξει έξω από εστιατόριο να ατμίσουμε. Στο κωλόκρυο μεν, αλλά εκεί ούτε μέσα ατμίζουν, νοοτροπία... Δεν ξέρω με τι απ'όλα έφριξε περισσότερο, με το «είναι δικαίωμα μου να καπνίζω» που ακούς πια παντού από κάποιους καπνιστές, ή με το «αυτό είναι πιο επικίνδυνο» που σου λένε συνήθως με ένα τσιγάρο στο στόμα
discoboyminimal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 να δεις εμενα καπου μου ειχαν κανει παρατηρηση..δεν θυμαμαι που ομως... ηταν μια που μου λεει δεν επιτρεπετε το ΚΑΠΝΙΣΜΑ, τις λεω ατμιζω..χαχα. λεει οκ. φευγει 2-3 μετρα, ξαναπαταω τζουρα..ξανα παρατηρηση..ε μετα το εκοψα , δεν ηθελα παραπανω τραβιγματα. εγω ατμιζα με τον kayfun , ψιλοδιακριτικα..δεν πετουσα ντουμανια δηλαδη.. σε ολα τα κλειστα μερη , underground - λεωφορια και δεν μου ειχε πει κανενας τιποτα και πριν και μετα το σκηνικο
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Σε μόλις 3 ήμερες χρειάζομαι. 2 τσιγάρα σε κάθε ξύπνημα με τον καφέ. Ένα τσιγάρο μετά από κάθε γεύμα. Ένα πριν τον ύπνο αλλιώς θα ξυπνήσω το πολύ σε 2 ώρες. Σύνολο 9 τσιγάρα Κέρδος έως τώρα 31+ τσιγάρα per day. Υπάρχουν 2ωρα δραστηριότητας που δεν καπνίζω τίποτα ούτε καπνό ούτε ατμό.. επόμενος στόχος τα 6 τσιγάρα. Αν τα καταφέρω εγώ μπορούν όλοι.. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη εφαγα ενα ψιλοκολλημα με τα καπνικα της liqua το τελευταιο 2ημερο ξερει κανεις αν αυτα που εχει το fasttech ειναι γνησια? Ειδα συσκευασιες των 50ml με 6 δολαρια περιπου και γυαλισε το ματι μου. υ.γ Εκεινο το cuban cigar καταντησε περισσοτερη πιπιλα και απο tribeca
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Λέγε.. cuban ε? Σε τί άτμο? Μεχρι στιγμης μονο πανω στον gs air tank.
Προτεινόμενες αναρτήσεις