Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει κάνει κανείς κανένα από τα παρακάτω?

http://cruiser79.blogspot.gr/2015/09/black-note-adagio.html

http://cruiser79.blogspot.gr/2015/09/black-note-sonata.html

http://cruiser79.blogspot.gr/2015/09/black-note-prelude.html

http://cruiser79.blogspot.gr/2015/09/black-note-introduction.html

Βλέπω έχει βάλει ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες..

Edit: Δεν υπάρχουν Ελλάδα.

Δημοσ.

Με το καλημέρα, βλέπω σήμερα νέα "έρευνα", "τα ηλ. τσιγάρα προκαλούν καρκίνο!".

http://www.lifo.gr/now/tech_science/82841

Μπλα, μπλα, μπλα, ανακαλύφθηκε ότι ο ατμός του ηλ. τσιγάρου περιέχει 'ελεύθερες ρίζες' που συνδέονται με καρκίνο, καρδιαγγειακές παθήσεις, ΧΑΠ, κτλ.

Μπαίνεις να διαβάσεις μετά την έρευνα αυτή, βρήκαν ότι όντως περιέχει ελεύθερες ρίζες και κάνω quote ακριβώς από την έρευνα:

"They found that e-cigarettes produce high levels of highly reactive free radicals that fall in the range of 1,000- to 100-times less than levels in regular cigarettes."

1000 με 100 φορές μικρότερη ποσότητα ελευθέρων ριζών απ' ό,τι στον παραδοσιακό καπνό του τσιγάρου.

Με λίγα λόγια ανακάλυψαν ότι ο ατμός του ηλ. τσιγάρου δεν είναι σαν το καθαρό αεράκι του βουνού.

Προσέξτε επίσης ΠΟΤΕ εντοπίστηκαν αυτές οι περίφημες ελεύθερες ρίζες, "The radicals are produced when the device's heating coil heats the nicotine solution to very high temperatures."

Ποιες "πολύ υψηλές θερμοκρασίες" είναι αυτές; Δεν αναφέρει. Είναι όπως τότε που είχαν ανακαλύψει κάτι παρόμοιο που παράγεται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και τελικά αποδείχτηκε ότι δουλεύανε με CE4 ατμοποιητές και τους βαρούσαν 7 Volts στο κεφάλι;

Με λίγα λόγια σαν να πάρω μια αντίσταση 1.5 ohm και να την ατμίζω στα 100 watts, να τρώω τα καμμένα και το λιωμένο πλαστικό το ένα πίσω απ' το άλλο και να λέω "ααα...απόλαυση ρε φίλε!".

ΑΛΗΤΕΣ δημοσιογράφοι. Τίτλος "Τα ηλ. τσιγάρα προκαλούν καρκίνο"! και το "1000 φορές μικρότερη ποσότητα απ' ό,τι στο τσιγάρο" ΓΑΡΓΑΡΑ. 

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Κανείς δεν είπε ότι το άτμισμα είναι μια υγιεινή συνήθεια ή ότι όλοι πρέπει να ξεκινήσουμε να ατμίζουμε ή να το δίνουμε στα παιδιά για να δοκιμάζουν γεύσεις και να χαίρονται. Αυτό που είναι, είναι ένας ΠΟΛΥ λιγότερο επιβλαβής τρόπος πρόσληψης νικοτίνης απ' ό,τι το τσιγάρο.

• Like 2
Δημοσ.

Sigh...

Ανέλαβε και σχολίασε φιλαράκι γιατί εγώ τα'χω σπάσει με τη λάιφο εδώ και καιρό, φωνή βοώντος... 

Δημοσ.

Sigh...

Ανέλαβε και σχολίασε φιλαράκι γιατί εγώ τα'χω σπάσει με τη λάιφο εδώ και καιρό, φωνή βοώντος... 

Λίγα λες. Εγώ να δεις με αυτήν την φυλλάδα. Αλλά είναι να σ' ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, ΜΗΔΕΝ ντροπή.

Ακόμα και το αρχικό άρθρο έχει τίτλο "Πιθανώς βλαβερά μόρια (ουσιών) ανακαλύφθηκαν στον ατμό των ηλ. τσιγάρων",

αυτοί "Καρκίνος!". 

Σχολίασα, αλλά κάτσε να δούμε αν θα περάσει πρώτα, δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να το κόψουν το σχόλιο.

• Like 2
Δημοσ.

Πήρα ένα υγρό πριν καμια ώρα (flavortec american red, 45%pg, 30%vg-5ευρώ/10ml) και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά. Δεν θέλω τις πολλές γλυκάδες, έχει βέβαια μια μικρή αλλά σχεδόν ανεπαίσθητη που δένει ωραία, δεν κουράζει.

Αυτά τα υγρά έχουν καμία σχέση με την flavorart? http://flavourtec.net/

ΥΓ: Πήγα για να δοκιμάσω atmos lab kapnos (δεν το είχε σε 6αρι που ήθελα, σε 18mg που το είχε για δοκιμή με ενόχλησε πολύ στο λαιμό)

Δημοσ.

Εγώ έχω αποφασίσει να μην γίνομαι οπαδός κανενός,ούτε του καπνίσματος,ούτε του ατμισματος,ούτε του αντικαπνιστικού,ούτε του hackint0sh καν..

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να δώσω λογαριασμό σε κάποιον για το τι βάζω εγώ στο στομάχι μου,και πως αυτός ο κάποιος και γιατί θα έρθει αυτόκλητα να με προστατεύσει..

Ήθελα να κόψω το κάπνισμα,βρήκα έναν ενδιαφέροντα τρόπο που πίστεψα ότι θα με βοηθήσει,κάθισα διάβασα στο Net οτι σοβαρό υπάρχει γύρω από αυτό και αποφάσισα..

Είμαι οντότητα,προσωπικότητα Άνθρωπος και μπορώ έτσι ως οντότητα με τα καλά μου και τα κακά μου να κοινωνικοποιούμαι όπου νομίζω μ'ενδισφερει.

Δεν θέλω ν'ανοικω πουθενά,δεν θέλω να τσουβαλιάζομαι ούτε να χαρακτηρίζομαι για τίποτα παραπάνω από αυτό που είμαι κ αποφασίζω.

Με λίγα λόγια δεν τους αφήνω να μου χαλάσουν την διάθεση,δεν γίνομαι μοχλός για τον πλουτισμό άλλων,είμαι υπεύθυνος για τις πράξεις μου κ μόνο αυτές.

Το προτείνω ως "γεύση" ;)

• Like 2
Δημοσ.

Ας λενε οτι θελουν οι "ερευνες".

Εγω προσωπικα πολλες φορες πάω βόλτα χωρίς το mod εχει τυχει να δω αγώνα χωρίς να ατμισω έχει τύχει να περιμενω μέσα στο αμάξι χωρίς να ατμισω.

Όταν ήμουν καπνιστής σε τέτοιες περιπτωσεις εκανα το λιγοτερο 2-3 τσιγάρα και ειδικα αν έβλεπα αγώνα το πήγαινα γονα.

Επίσης έχει τύχει να ξεμεινω απο υγρό βραδιατικα και ουτε που με ενοιαξε,όταν ήμουν καπνιστής εβγαινα με τη παντόφλα πανικοβλητος να πάω να προλαβω το περίπτερο τα μεσάνυχτα.

Εκτός οτι είναι πιο υγιεινό είναι και πολύ λιγοτερο εθιστικο.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης έχει τύχει να ξεμεινω απο υγρό βραδιατικα και ουτε που με ενοιαξε,όταν ήμουν καπνιστής εβγαινα με τη παντόφλα πανικοβλητος να πάω να προλαβω το περίπτερο τα μεσάνυχτα.

3:30 τα ξημερώματα να ξεκινάω με τα πόδια από Άλιμο να πάω Παλαιό Φάληρο να πάρω τσιγάρα...

Αξέχαστες εποχές :D

• Like 2
Δημοσ.

Εκτός οτι είναι πιο υγιεινό είναι και πολύ λιγοτερο εθιστικο.

Μμμ για αυτο σε εμενα προσωπικα συμβαινει το αντιθετο.

Απο την στιγμη που αρχισα το ΗΤ θελω συνεχως να εισπνεω.

Επειδη κανω και τσιγαρα ταυτοχρονα με το ΗΤ παθαινω το εξης π.χ.

Αν για τον α' ή β' λογο δεν εχω το ΗΤ μαζι μου και αναβω τσιγαρο, με το που το σβηνω θελω να κανω καπακι και αλλο. Κατι που δεν συνεβαινε οταν εκανα μονο κανονικο.

Ή αναβω τσιγαρο και μολις το σβησω καπακι αρχιζω και τραβαω τζουρες και απο το ΗΤ.

Γενικως το ΗΤ σε κανει να θελεις να ρουφας συνεχως. Σε μενα τουλαχιστον...

Δημοσ.

Μμμ για αυτο σε εμενα προσωπικα συμβαινει το αντιθετο.

Απο την στιγμη που αρχισα το ΗΤ θελω συνεχως να εισπνεω. Ανεβασε νικοτινη να σε γεμιζουν οι τζουρες να ευχαριστιεσαι...εγω αν παρω υγρο  απο 6 και κατω νικοτινη μπορει να κανω πανω απο 15 ml την ημερα ασε που ξεφορτιζω οτι μπαταρια και mod βρεθει στο δρομο μου.

Επειδη κανω και τσιγαρα ταυτοχρονα με το ΗΤ παθαινω το εξης π.χ.

Αν για τον α' ή β' λογο δεν εχω το ΗΤ μαζι μου και αναβω τσιγαρο, με το που το σβηνω θελω να κανω καπακι και αλλο. Κατι που δεν συνεβαινε οταν εκανα μονο κανονικο.

Ή αναβω τσιγαρο και μολις το σβησω καπακι αρχιζω και τραβαω τζουρες και απο το ΗΤ. Κακως.Βαλε στοχο να κοψεις το τσιγαρο εντελως παρε ενα καλο καπνικο που να σε γεμιζει,αν θελεις να σου θυμιζει κατι σε τσιγαρο παρε ατμοποιητη με πανω την αντισταση που βγαζει πιο ζεστο ατμο.

Γενικως το ΗΤ σε κανει να θελεις να ρουφας συνεχως. Σε μενα τουλαχιστον... Θα επιμεινω οτι ειναι θεμα ποσο "γεματος" νιωθεις σε καθε τζουρα (υγρο,watt,νικοτινη)

Δημοσ.

Πήγα και πήρα τελικά βάσεις flavourart.

Μια velvet 0mg και μια traditional 18mg και τις ανακάτεψα σε αναλογία 50/50 χωρίς άρωμα.

Αν και είναι η πρώτη βάση που δοκιμάζω, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη "γεύση" και μάλλον εκεί θα μείνω.

Ο GS Air MS δεν είχε κανένα θέμα τροφοδοσίας..

Απλά κάτι με ενοχλεί λίγο στο λαιμό στις πρώτες τζούρες, αλλά δε ξέρω τι.... δε με ενοχλούσε ποτέ η PG και σε αυτό το μείγμα είναι μόλις στο 25%...

Δημοσ.

καλησπερα παιδια! καινουριος στο ΗΤ με ενα mini istick. Σημερα 2η μερα μαζι του αρκετα ευχαριστημενος αλλα εχω ενα προβλημα. Το εβαλα για φορτιση (η οποια εγινε αρκετα γρηγορα , πεταχτηκε απο 50 στο 80% στο 10 λεπτο) και αφου το εβγαλα εχει κολλισει στο 100% . Εκανα επανεκινησεις αλλα τιποτα. Το γυρναω πισω ? υπαρχει περιπτωση να μην το δεχτουν πισω? Εχω αποδειξεις κουτια τα παντα.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια! καινουριος στο ΗΤ με ενα mini istick. Σημερα 2η μερα μαζι του αρκετα ευχαριστημενος αλλα εχω ενα προβλημα. Το εβαλα για φορτιση (η οποια εγινε αρκετα γρηγορα , πεταχτηκε απο 50 στο 80% στο 10 λεπτο) και αφου το εβγαλα εχει κολλισει στο 100% . Εκανα επανεκινησεις αλλα τιποτα. Το γυρναω πισω ? υπαρχει περιπτωση να μην το δεχτουν πισω? Εχω αποδειξεις κουτια τα παντα.

Όχι, φυσιολογικό είναι, έτσι κάνει για κάποιο λόγο...

Επίσης το 100% δε λέει κάτι, πρέπει να το αφήσεις μέχρι να σβήσει τελείως το σηματάκι %, αυτό θα πάρει λίγη ώρα.

Δημοσ.

Όχι, φυσιολογικό είναι, έτσι κάνει για κάποιο λόγο...

Επίσης το 100% δε λέει κάτι, πρέπει να το αφήσεις μέχρι να σβήσει τελείως το σηματάκι %, αυτό θα πάρει λίγη ώρα.

Δεν θα επρεπε να πεφτει απο το 100%. Πριν φορτισης ετσι εκανε. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...