Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες ολα προχωρούσαν καλά από το πρωί,πήγα εκεί στο Αιγάλεω άψογο το παλικάρι και με το παραπάνω,βρήκαμε κ μια γεύση καπνική USA mix την λέει και ειχα αρχισει ν'ασχολουμαι και να διαβαζω για τα Watt σε σχέση με την αντίσταση κλπ..

Ενημερωτικά εχω 1.0ohm και το μηχανακι μου το εβαλε το παλικάρι στα 13W.

Ώσπου τον ψιλοπηρα το μεσημερι μιάμιση ωρίτσα κ όταν ξύπνησα και το εβαλα στο στόμα μου με καφεδακι ηταν σαν να ατμιζω την κολόνια της μάνας μου..  μου γύρισε το στομάχι..

Για πείτε γνώμες κ εμπειρίες αρχικα για τα Watts και κυρίως τι κανουμε με το θεμα στομάχι μετα απο ύπνο..

Οχι τιποτα αλλο απο την ωρα που το πήρα νωρις το πρωι δεν ειχα ανάψει τσιγάρο αλλα το απογευμα με τον καφε αναγκάστηκα..

Το usa mix μου το έκανε και μένα αυτό,στην αρχή όλα καλά αλλά το βραδακι δεν ήθελα ουτε να το μυριζω,του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία λιγες μέρες αργότερα αλλά δεν.

Για μένα πάρε ενα απο τα στάνταρ καπνικα που αρέσουν σε όλους και βλέπεις υστερα.To παν σαν νεος ατμιστης ειναι να ξεχασεις το τσιγαρο για αρχη,τα παρακατω καπνικα βοηθησαν πολλους.

Bebeca απο atmos lab

Tribeca απο halo

Smoke απο after 8

Cigarillos απο El Toro

• Like 3
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κοιτα το μπουκαλάκι και δες ποσο εχει pg μέσα , (προπιλενογλυκολη.)  σε πολους αυτο το στοιχείο στα ετοιμα υγρα αναπλήρωσης μας δημιουργούσε παρόμοια ισως και χειρότερα προβλήματα....     εαν συνεχιστεί , αλλάζεις περιεκτηκοτητα σε pg , η αρχίζεις να φτιάχνεις δικα σου ζουμιά....ευκολα και απλά σε οτι γεύση επιθυμείς και οικονομικοτερα....

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα το μπουκαλάκι και δες ποσο εχει pg μέσα , (προπιλενογλυκολη.)  σε πολους αυτο το στοιχείο στα ετοιμα υγρα αναπλήρωσης μας δημιουργούσε παρόμοια ισως και χειρότερα προβλήματα....     εαν συνεχιστεί , αλλάζεις περιεκτηκοτητα σε pg , η αρχίζεις να φτιάχνεις δικα σου ζουμιά....ευκολα και απλά σε οτι γεύση επιθυμείς και οικονομικοτερα....

Mπα απο τη γευση του usa mix το επαθε που μοιαζει με air wick για το σπιτι δε νομιζω να παιζει ρολο η pg τοσο νωρις.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως τότε είναι πολύ η 12άρα νικοτίνη για τον συγκεκριμένο ατμοποιητή. 1ohm αντίσταση και την δουλεύεις στα 13 watt, δεν μου φαίνεται υπερβολικό αλλά ποτέ δεν ξέρεις...δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

Παίζει απλά να σε χαλάει το συγκεκριμένο υγρό, πολλές φορές μέσα στο μαγαζί κάνοντας 5-10 τζούρες δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως μας κάθεται πραγματικά, όταν πας σπίτι και το κάνεις με την άνεση σου καταλαβαίνεις τι παίζει, έχει τύχει σε όλους μας να μας αρέσει ένα υγρό στο μαγαζί και με το που πας σπίτι να είναι κολώνια.

Φιλε δικο μου ειναι το πρόβλημα κυρίως,εχω συνηθίσει στα τελειος ξηρα τσιγάρα Ασσος σκέτος Camel Σκέτο καποια στιγμη πηγα Gitanes τα έφερνα απ'εξω και εκει ειχα prob το πρωί με το άρωμα,ποσο μαλλον τώρα που βαζω κατι που εχει άρωμα άρωμα στο στομα μου,εστω κ λίγο..  Ερώτηση κρισεως τωρα υπάρχει κατι σαν σκετη βάση που να μην εχει κανενα άρωμα μέσα  ?

Mπα απο τη γευση του usa mix το επαθε που μοιαζει με air wick για το σπιτι δε νομιζω να παιζει ρολο η pg τοσο νωρις.

χαχαχα

Ωραία παρομοίωση..

Δεν γράφει ποσοστό φίλε το φτιάχνει η eSIG εδώ το mix.

Δημοσ.

Ω ναι!!!     και πολυ πολυ οικονομική!!!  απο φαρμακείο ζητας γλυκερίνη εξευγενησμενη του συνδέσμου (chemco) καθαροτητας 99,95%  με τα λιγα βαρέα μέταλλα.  μαυρο μπουκαλι ασπρη ταπα, με την μαυρη ταπα ειναι με τα πολλα βαρέα μέταλλα.   παίρνεις και ενα ενέσιμο νερό (οχι ορο 0,9%) αλλα wfi    water for injection, ριχνεις μεσα 15 % νερο (χοντρικα 150 ml), ανακατεύεις και είσαι ετοιμος, αλλα δεν εχει καθόλου νικοτινη!!    

ειδάλλως παίρνεις βάση απο ατμομαγαζο χωρίς προσθήκη αρώματος , αλλα με την επιθυμητή νικοτινη..

εαν δεν γράφει πρέπει (υποψιάζομαι ) να ειναια   50 vg -50  pg

• Like 2
Δημοσ.

Ω ναι!!!     και πολυ πολυ οικονομική!!!  απο φαρμακείο ζητας γλυκερίνη εξευγενησμενη του συνδέσμου (chemco) καθαροτητας 99,95%  με τα λιγα βαρέα μέταλλα.  μαυρο μπουκαλι ασπρη ταπα, με την μαυρη ταπα ειναι με τα πολλα βαρέα μέταλλα.   παίρνεις και ενα ενέσιμο νερό (οχι ορο 0,9%) αλλα wfi    water for injection, ριχνεις μεσα 15 % νερο , ανακατεύεις και είσαι ετοιμος, αλλα δεν εχει καθόλου νικοτινη!!    

ειδάλλως παίρνεις βάση απο ατμομαγαζο χωρίς προσθήκη αρώματος , αλλα με την επιθυμητή νικοτινη..

Ο φιλος μπορει να μην εχει προβλημα στην pg και ξεκινησε σημερα το ατμισμα και τον στελνεις για σκετη γλυκερινη και μαλιστα απο φαρμακειο?

Σκετη γλυκερινη θα καλυψει οτι αρωμα βαλει μεσα και η αντισταση θα τα παιξει.

Φιλε δικο μου ειναι το πρόβλημα κυρίως,εχω συνηθίσει στα τελειος ξηρα τσιγάρα Ασσος σκέτος Camel Σκέτο καποια στιγμη πηγα Gitanes τα έφερνα απ'εξω και εκει ειχα prob το πρωί με το άρωμα,ποσο μαλλον τώρα που βαζω κατι που εχει άρωμα άρωμα στο στομα μου,εστω κ λίγο..  Ερώτηση κρισεως τωρα υπάρχει κατι σαν σκετη βάση που να μην εχει κανενα άρωμα μέσα  ?

Αν και ειναι νωρις ακομα για να ξεκινησεις τα diy υπαρχουν βασεις σκετες φυσικα.Για πιο ευκολα παρε μια 20αρα balanced της atmos lab και μια 0νικη και φτιαξε ενα ποσοστο 10νικοτινης.Απο κει και περα ριχνεις και μερικες σταγονες αρωμα αναλογος την εταιρια και ετοιμο.Αλλα να ξερεις οτι τα υγρα diy θελουν αρκετες μερες να ωριμασουν αλλα και παλι δε θα γινουν σαν τα ετοιμα.

Για μενα ισχυει οτι σου ειπα και πιο πανω οσον αφορα τα υγρα.

Και αν θες ακομα πιο καπνικο εντελως τασακι παιρνεις ενα primo verde απο t-juice.(Εγω δεν το αντεχω)

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση κρισεως τωρα υπάρχει κατι σαν σκετη βάση που να μην εχει κανενα άρωμα μέσα  ?

moviemaker , εγω και πολλοι αλλοι , οταν βαριομαστε τα αρωματα (γιατι ανθρωπος εισαι δεν μπορεις συνεχεια με ενα)

βρισκουμε την μαγικη λυση που λεγετε σκετη βαση!

μπορεις να κανεις οτι βαση θες σε αναλογιες οπως θες , απλα πρεπει να το φτιαξεις μονος!

δηλαδη , μπορεις να κανει βαση 50% Vg 50% Pg η 23% vg 77% pg, και 12αρα νικοτινη! η 6αρα η 5αρα η 18αρα.

ευκολη διαδικασια!(ας μην μπεις ομως απο τωρα σ αυτα..μια σκοτουρα παραπανω..ειναι πολυ νωρις..εκτος και αν θες ;))

γνωμη μου να δoκιμασεις σκετη vg. σκετη vg στα 8-9 mg , ειναι ιδανικη για σενα!(η pg σε πολλους δεν αρεσει , οπως εμενα που κανω ολα τα υγρα μου 100VG. με την PG εχω βιχα)

απο μαρκες θα σου προτεινω οπως ειπα και λιγα ποστ πιο πανω (umami , fa) φθηνες και καλες (εε ενταξη δεν ειναι και παμφθηνη η FA , αλλα αξιζει..)

στα 11 ευρο τα 100ml.

http://www.e-smokers.gr/shop/d-i-y/atmistiki-vasi-velvet-cloud/

φυσικα ισως την βρεις και απο αλλα καταστηματα.

για αρχη δεν θα προτεινα να μπλεχτεις με παραπανω DIY καταστασεις. (οπως γλυκερινες φαρμακιου και water for injection)

παρε μια ετοιμη 9αρα FA , και δοκιμασε. εμενα με ξετρελενει και τιν κανω και σκετη. δεν κουραζει , και σε καλυπτει γιατι εχει νικοτινη.

+ το οτι ειναι καθαρη γλυκερινη χωρις αρωματα , (και αλλα συστατικα που χρειαζονται οι γευσεις).δηλαδη ειναι οτι πιο καθαρο θα μπορουσες να κανεις για να ατμισεις με ασφαλεια.

επισης δεν χρειαζεται 'ωριμανση'. ουτε στα mix με 2 βασεις θελει τρελη ωριμανση. 1 μερα ειναι καλα αν κανει υγρο με 2 βασεις (πχ. 50ml 18mg + 50ml 0mg = 100ml 9mg)

Ο φιλος μπορει να μην εχει προβλημα στην pg και ξεκινησε σημερα το ατμισμα και τον στελνεις για σκετη γλυκερινη και μαλιστα απο φαρμακειο?

Αν και ειναι νωρις ακομα για να ξεκινησεις τα diy υπαρχουν βασεις σκετες φυσικα.Για πιο ευκολα παρε μια 20αρα balanced της atmos lab και μια 0νικη και φτιαξε ενα ποσοστο 10νικοτινης.Απο κει και περα ριχνεις και μερικες σταγονες αρωμα αναλογος την εταιρια και ετοιμο.Αλλα να ξερεις οτι τα υγρα diy θελουν αρκετες μερες να ωριμασουν αλλα και παλι δε θα γινουν σαν τα ετοιμα.

Και αν θες ακομα πιο καπνικο εντελως τασακι παιρνεις ενα primo verde απο t-juice.(Εγω δεν το αντεχω)

μακρια απο ατμος. οταν φτιαξουν τις βασεις τους , τοτε θα τους διαφιμησω οσο θελετε. τωρα απλα δεν κανουν.(ειδικα η pg)

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα οχι δεν κατάπια.. ολα ειναι καθαρά κ στεγνά.. τα ξανατσεκαρα.

1.2% αρα 12αρα νικοτίνη,

Βρήκα το σετακι με το eGo one mega σε καλή τιμή κ το πήρα αλλα έρχεται και ο sub.

μηπως ειναι πολυ το 12αρι για να το εχεις με πνευμονικες?

θυμασε τι σου ειπα χτες οτι χρειαζετε να κανεις εναν ατμοποιητη για να καταλαβεις το υγρο οχι 10 τζουρες 

• Like 1
Δημοσ.

μακρια απο ατμος. οταν φτιαξουν τις βασεις τους , τοτε θα τους διαφιμησω οσο θελετε. τωρα απλα δεν κανουν.

Mαζι σου,απλα για να μην τον μπλεξω σε αναλογιες και κομπιουτερακια κλπ του ειπα atmos.

Yπαρχει και η flavour art και η el toro νομιζω σε balanced.

Δημοσ.

γιατι ? εχει κατι η γλυκερίνη του φαρμακείου , ?   η αντίσταση δεν θα τα παιξει στην αναλογία που του ανέφερα , οσο για το άρωμα θα βρει μονος του που του αρέσει η ένταση.

εγω το πρότεινα σαν άμεση λύση  , εαν πάλι εσεις την βρίσκετε λαθος ...τότε ζητω ταπεινα συγνώμη και συμβουλέψτε τον ορθότερα ετσι ωστε να αποφύγει το τσιγάρο....

Δημοσ.

γιατι ? εχει κατι η γλυκερίνη του φαρμακείου , ?   η αντίσταση δεν θα τα παιξει στην αναλογία που του ανέφερα , οσο για το άρωμα θα βρει μονος του που του αρέσει η ένταση.

εγω το πρότεινα σαν άμεση λύση  , εαν πάλι εσεις την βρίσκετε λαθος ...τότε ζητω ταπεινα συγνώμη και συμβουλέψτε τον ορθότερα ετσι ωστε να αποφύγει το τσιγάρο....

Οχι φιλε δεν ειπες κατι λαθος προς θεου αλλα στην προκειμενη περιπτωση μιλαμε για ατμιστη μιας μερας που πηγε να ατμισει  με τον καφε του το απογευμα και τελικα αναψε τσιγαρο οποτε καλο ειναι να μην τον παμε σε αλλα μονοπατια απο τωρα.

Καλο ειναι να ξεκινησει με 50-50 pg-vg με ενα καλο καπνικο να δει αν τον ενοχλει κατι η αν θελει πιο πολυ χτυπημα η ατμο και μετα παει στα επομενα αν δε τον καλυψει. π.χ παραπανω pg κλπ.

Και επισης αν ξεκινησει απο τη πρωτη μερα με σκετη γλυκερινη ειναι σιγουρο οτι θα ξαναπαει περιπτερο παλι.

Δημοσ.

moviemaker , εγω και πολλοι αλλοι , οταν βαριομαστε τα αρωματα (γιατι ανθρωπος εισαι δεν μπορεις συνεχεια με ενα)

βρισκουμε την μαγικη λυση που λεγετε σκετη βαση!

μπορεις να κανεις οτι βαση θες σε αναλογιες οπως θες , απλα πρεπει να το φτιαξεις μονος!

δηλαδη , μπορεις να κανει βαση 50% Vg 50% Pg η 23% vg 77% pg, και 12αρα νικοτινη! η 6αρα η 5αρα η 18αρα.

ευκολη διαδικασια!(ας μην μπεις ομως απο τωρα σ αυτα..μια σκοτουρα παραπανω..ειναι πολυ νωρις..εκτος και αν θες ;))

γνωμη μου να δoκιμασεις σκετη vg. σκετη vg στα 8-9 mg , ειναι ιδανικη για σενα!(η pg σε πολλους δεν αρεσει , οπως εμενα που κανω ολα τα υγρα μου 100VG. με την PG εχω βιχα)

απο μαρκες θα σου προτεινω οπως ειπα και λιγα ποστ πιο πανω (umami , fa) φθηνες και καλες (εε ενταξη δεν ειναι και παμφθηνη η FA , αλλα αξιζει..)

στα 11 ευρο τα 100ml.

http://www.e-smokers.gr/shop/d-i-y/atmistiki-vasi-velvet-cloud/

φυσικα ισως την βρεις και απο αλλα καταστηματα.

για αρχη δεν θα προτεινα να μπλεχτεις με παραπανω DIY καταστασεις. (οπως γλυκερινες φαρμακιου και water for injection)

παρε μια ετοιμη 9αρα FA , και δοκιμασε. εμενα με ξετρελενει και τιν κανω και σκετη. δεν κουραζει , και σε καλυπτει γιατι εχει νικοτινη.

+ το οτι ειναι καθαρη γλυκερινη χωρις αρωματα , (και αλλα συστατικα που χρειαζονται οι γευσεις).δηλαδη ειναι οτι πιο καθαρο θα μπορουσες να κανεις για να ατμισεις με ασφαλεια.

επισης δεν χρειαζεται 'ωριμανση'. ουτε στα mix με 2 βασεις θελει τρελη ωριμανση. 1 μερα ειναι καλα αν κανει υγρο με 2 βασεις (πχ. 50ml 18mg + 50ml 0mg = 100ml 9mg)

μακρια απο ατμος. οταν φτιαξουν τις βασεις τους , τοτε θα τους διαφιμησω οσο θελετε. τωρα απλα δεν κανουν.(ειδικα η pg)

Εισαι στο μυαλό μου αλλα δεν έχω την γνώση κ έρχεσαι κ την συμπληρώνεις..

Στον καινούριο ατμο θα βαζω μονο αυτη την σκετη βάση και επειδη εχω το χτύπημα ακόμα και με την 6αρα θα πάρω 6αρα.ετσι θα ξεκινάει η μέρα,

..και σε αυτον θα πάρω την χθεσινή που μου άρεσε για άλλες ωρες με κανένα Jameson .. ;)

Τωρα αλλη ερώτηση οταν αλλάξω τον άτμο και βάλω τον sub με 0.5 πρέπει ν'ανεβασω Watts ? ειδα καίνε όλοι με 20+ στον Sub ?

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχει κατι η γλυκερινη του φαρμακιου φιλε μου , μην αρπαζεσαι :)

απλα για εναν νεο χρηστη , που εκανε χρονια τσιγαρο, ηδη τον εχουμε βαλει πολυ βαθεια, του εχουμε πει 5000πραγματα . ουτε τα μισα δεν θυμαται.

ας μην του κανουμε την ζωη πιο δυσκολη (ασε που μπορει να πει "δεν γαμιουντε ολα..θα παρω πακετακι")

το θεμα στην αρχη πρεπει να ειναι ready to GO vape . απλο , λιτο και να δουλευει. αμα τον φορτοσουμε με ..κανε αυτο κανε εκεινο , σκουρα τα πραγματα...

Δημοσ.

μηπως ειναι πολυ το 12αρι για να το εχεις με πνευμονικες?

θυμασε τι σου ειπα χτες οτι χρειαζετε να κανεις εναν ατμοποιητη για να καταλαβεις το υγρο οχι 10 τζουρες 

χαχαχα ουτε ενα mg δεν εχω καταφέρει να κανω ως τώρα απο το πρωί,είμαι οικονομικός.. το καλό είναι οτι ολη μέρα τα τσιγάρα είναι 4 (ενω θα ηταν 40) με τις αναποδιές και η διάθεση εντάξει.. 

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι στο μυαλό μου αλλα δεν έχω την γνώση κ έρχεσαι κ την συμπληρώνεις..

Στον καινούριο ατμο θα βαζω μονο αυτη την σκετη βάση και επειδη εχω το χτύπημα ακόμα και με την 6αρα θα πάρω 6αρα.ετσι θα ξεκινάει η μέρα,

..και σε αυτον θα πάρω την χθεσινή που μου άρεσε για άλλες ωρες με κανένα Jameson .. ;)

Τωρα αλλη ερώτηση οταν αλλάξω τον άτμο και βάλω τον sub με 0.5 πρέπει ν'ανεβασω Watts ? ειδα καίνε όλοι με 20+ στον Sub ?

χχαχα καλη σκεψη! κ εγω εχω διαφορους ατμοποιητες στημενους αναλογος με την 'περισταση'!

τωρα , σχετικα με τα watt..

οπως σου αρεσει εσενα.

δηλαδη φαντασου οτι

ατμοποιητης στο 1Ω με 4.00V τραβαει 16W. εσυ στα 13W εχεις 3.61V , που ειναι μια χαρα. θα μπορουσες θεωρητικα να παιξεις μεχρι τα 4.2V αφοβα.δηλαδη 17.6W.

σε εναν ατμοποιητη 0.5Ω αν πεις οτι δινεις 3.6V τοτε τραβας 26W. μπορεις φυσικα να πας και πιο κατω..και λογικα μπορεις να πας μεχρι 35W.

τα Ω ειναι υποθετικα. καθε ατμοποιητης μπορει να λεει 0.5 πανω στην αντισταση , αλλα συνηθως ειναι παραπανω..δηλαδη του subtank οι περισσοτερες ειναι 0.6+Ω

οπως και αλλες που λενε 1.2 ειναι 1.3-1.4

το mod σου εχει καλουτσικη μετρηση παντως..

αν χρειαστεις calculator , εδω

http://www.steam-engine.org/ohm.asp

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...