Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά, οι GS Air κεφαλές των 0.15Ω δουλεύουν κανονικά σε VW mode? Σε iStick 40TC..

Επίσης, παίζει να έχει κάνα πρόβλημα τροφοδοσίας ο Air MS με αυτές τις κεφαλές?

οχι ni200 coil σε VV / VW mode!

δεν κανει!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μάγκες ολα προχωρούσαν καλά από το πρωί,πήγα εκεί στο Αιγάλεω άψογο το παλικάρι και με το παραπάνω,βρήκαμε κ μια γεύση καπνική USA mix την λέει και ειχα αρχισει ν'ασχολουμαι και να διαβαζω για τα Watt σε σχέση με την αντίσταση κλπ..

Ενημερωτικά εχω 1.0ohm και το μηχανακι μου το εβαλε το παλικάρι στα 13W.

Ώσπου τον ψιλοπηρα το μεσημερι μιάμιση ωρίτσα κ όταν ξύπνησα και το εβαλα στο στόμα μου με καφεδακι ηταν σαν να ατμιζω την κολόνια της μάνας μου..  μου γύρισε το στομάχι..

Για πείτε γνώμες κ εμπειρίες αρχικα για τα Watts και κυρίως τι κανουμε με το θεμα στομάχι μετα απο ύπνο..

Οχι τιποτα αλλο απο την ωρα που το πήρα νωρις το πρωι δεν ειχα ανάψει τσιγάρο αλλα το απογευμα με τον καφε αναγκάστηκα..

Για αρχη δοκιμασε τα watt πιο χαμηλα οταν ξυπνας πρεπει να παιζεις υποχρεωτικα με αυτα τουλαχιστον στην αρχη

εισαι ακαπνος ολη την ημερα?

Δημοσ.

Ήμουν ναι.. κάπνισα το πρωι,μετα πήρα το μηχανάκι ολη μέρα την εβγαλα όμορφα,αλλα το απογευμα δεν κατέβαινε με τίποτα.. όπως το περιέγραψα..

Με 1ohm αντίσταση τι περιθώριο παιγνιδιού με τα W εχω ? γιατί και αν το πιω ωμό θα πεθάνω !!! χαχαχα

Δημοσ.

οχι ni200 coil σε VV / VW mode!

δεν κανει!!!

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Σκεφτόμουν να πάρω αύριο... 

Επίσης, οι ni200 αντιστάσεις συμπεριφέρονται όπως οι "απλές" sub ohm κεφαλές (από άποψη παραγωγής ατμού κλπ) ή είναι κάτι διαφορετικό/πιο normal που απλά προσφέρει δυνατότητα TC?

Δημοσ.

Ήμουν ναι.. κάπνισα το πρωι,μετα πήρα το μηχανάκι ολη μέρα την εβγαλα όμορφα,αλλα το απογευμα δεν κατέβαινε με τίποτα.. όπως το περιέγραψα..

Με 1ohm αντίσταση τι περιθώριο παιγνιδιού με τα W εχω ? γιατί και αν το πιω ωμό θα πεθάνω !!! χαχαχα

μονο ενα υγρο πηρες? μονο αυτο ? δεν πηρες κανενα αλλο για να παιζεις?

τωρα σου ξαναηρθε σωστη γευση?

Δημοσ.

Είχα σκοπο να παω να πάρω και αυτό που δοκίμασα χτες και μου άρεσε,αλλα ειναι Τετάρτη και είναι κλειστά αύριο τώρα,αλλα ρε φίλε τα τσιγαρα μου ήταν Ξηρά δεν έχω συνηθίσει σε φρου φρου κ αρώματα.. αρα τα βρίσκω λιγο σκούρα με τις γεύσεις.. 

Ναι αμα φαω ενα γουρουνόπουλο πρώτα δεν εχω θεμα με τις γεύσεις..  χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

μηπως  λεω μήπως και συγχωράμε..... πέρασε κατα λαθος το mod σε vw mode η σε mode αλλου σύρματος και εφαγες την περίεργη γεύση?     αμαρτία ειναι να ανάβεις παλι τσιγάρα....

Δημοσ.

Παιδιά, οι GS Air κεφαλές των 0.15Ω δουλεύουν κανονικά σε VW mode? Σε iStick 40TC..

Επίσης, παίζει να έχει κάνα πρόβλημα τροφοδοσίας ο Air MS με αυτές τις κεφαλές?

Σε VW mode οχι! Μην το δοκιμάσεις!

Το 40ρι όμως έχει και TC mode ;) Κρατάς πατημένο το μεσαίο κουμπί ανάμεσα στο πάνω-κάτω.

Πρόβλημα τροφοδοσίας δεν ξέρω αν θα έχεις, εμένα ζορίζεται αρκετά με τα δικά μου υγρά (DIY, 80VG), δοκιμάζεις και βλέπεις.

Επίσης, οι ni200 αντιστάσεις συμπεριφέρονται όπως οι "απλές" sub ohm κεφαλές (από άποψη παραγωγής ατμού κλπ) ή είναι κάτι διαφορετικό/πιο normal που απλά προσφέρει δυνατότητα TC?

Γενικά εξαρτάται από την εισαγωγή αέρα, τόσο στον ατμοποιητή όσο και στην κεφαλή. Στον Τρίτωνα π.χ. οι Ni200 βγάζουν τρελό ντουμάνι αντίστοιχο των subohm κεφαλών με Kanthal. Στον GS Tank κλειστό στη μια τρύπα συμπεριφέρονται σαν απλές (νορμάλ ατμός και χτύπημα), με όλες ανοιχτές αγγίζουν απόδοση subohm και έχεις δυνατότητα πνευμονικής, όχι τόσο άνετα όσο σε άλλους ατμοποιητές βέβαια μιας και η δίοδος του αέρα στην κεφαλή σε περιορίζει αρκετά.

• Like 1
Δημοσ.

μηπως  λεω μήπως και συγχωράμε..... πέρασε κατα λαθος το mod σε vw mode η σε mode αλλου σύρματος και εφαγες την περίεργη γεύση?     αμαρτία ειναι να ανάβεις παλι τσιγάρα....

Οχι φιλε και μην ζητάς συγνώμη μια παρέα είμαστε,όχι δεν πέρασε υγρό,έχω θέμα με τα αρώματα κ το ξέρω,και περα απ'ολο αυτο ειναι πρωτη μερα,θα έρθει ενας κάποιος κορεσμός τις επόμενες φανταζομαι ,ναι ειναι κρίμα γιατί δεν το χρειάζομαι το τσιγαρο ..

Δημοσ.

Είχα σκοπο να παω να πάρω και αυτό που δοκίμασα χτες και μου άρεσε,αλλα ειναι Τετάρτη και είναι κλειστά αύριο τώρα,αλλα ρε φίλε τα τσιγαρα μου ήταν Ξηρά δεν έχω συνηθίσει σε φρου φρου κ αρώματα.. αρα τα βρίσκω λιγο σκούρα με τις γεύσεις.. 

Ναι αμα φαω ενα γουρουνόπουλο πρώτα δεν εχω θεμα με τις γεύσεις..  χαχαχα

τωρα σου εχει στρωσει η γευση η ακομα κολονια σου ερχετε?

Δημοσ.

τωρα σου εχει στρωσει η γευση η ακομα κολονια σου ερχετε?

Νικολα η γευση ηταν η ιδια,δεν άλλαξε,απλα ηταν πολυ έντονη για το στομάχι κυρίως.

ναι οσο το ατμιζω το συνηθίζω και είναι ανεκτό,αλλά 2-3 απανωτές π.χ δεν παίζουν,παίζει μια ανά 3λεπτο 5λεπτο..

Δημοσ.

Νικολα η γευση ηταν η ιδια,δεν άλλαξε,απλα ηταν πολυ έντονη για το στομάχι κυρίως.

ναι οσο το ατμιζω το συνηθίζω και είναι ανεκτό,αλλά 2-3 απανωτές π.χ δεν παίζουν,παίζει μια ανά 3λεπτο 5λεπτο..

Μήπως κατάπιες και καθόλου υγρό κατά λάθος; Μερικές φορές μαζεύεται μέσα στο drip tip ή κάτω από
εκεί που κάθεται το drip tip λίγο υγρό και ρουφώντας μπορεί να το καταπιείς. Το λέω επειδή είπες ότι σε πείραξε στο στομάχι, την γεύση κολώνιας να την καταλάβω, αλλά για να σε πειράξει στο στομάχι κάτι πρέπει να έγινε. Βγάλε το drip tip και καθάρισε το με μια χαρτοπετσέτα και καθάρισε και την τρυπούλα που μπαίνει.

1 τζούρα ανά 5λεπτο δεν γίνεται, κάτι πάει λάθος, κάτι σε πειράζει και πρέπει να διορθωθεί.

Τι περιεκτικότητα σε νικοτίνη πήρες και σε ποιον ατμοποιητή κατέληξες;
Δημοσ.

Μήπως κατάπιες και καθόλου υγρό κατά λάθος; Μερικές φορές μαζεύεται μέσα στο drip tip ή κάτω από
εκεί που κάθεται το drip tip λίγο υγρό και ρουφώντας μπορεί να το καταπιείς. Το λέω επειδή είπες ότι σε πείραξε στο στομάχι, την γεύση κολώνιας να την καταλάβω, αλλά για να σε πειράξει στο στομάχι κάτι πρέπει να έγινε. Βγάλε το drip tip και καθάρισε το με μια χαρτοπετσέτα και καθάρισε και την τρυπούλα που μπαίνει.

1 τζούρα ανά 5λεπτο δεν γίνεται, κάτι πάει λάθος, κάτι σε πειράζει και πρέπει να διορθωθεί.

Τι περιεκτικότητα σε νικοτίνη πήρες και σε ποιον ατμοποιητή κατέληξες;

Σιγουρα οχι δεν κατάπια.. ολα ειναι καθαρά κ στεγνά.. τα ξανατσεκαρα.

1.2% αρα 12αρα νικοτίνη,

Βρήκα το σετακι με το eGo one mega σε καλή τιμή κ το πήρα αλλα έρχεται και ο sub.

Δημοσ.

Σιγουρα οχι δεν κατάπια.. ολα ειναι καθαρά κ στεγνά.. τα ξανατσεκαρα.

1.2% αρα 12αρα νικοτίνη,

Βρήκα το σετακι με το eGo one mega σε καλή τιμή κ το πήρα αλλα έρχεται και ο sub.

Μήπως τότε είναι πολύ η 12άρα νικοτίνη για τον συγκεκριμένο ατμοποιητή. 1ohm αντίσταση και την δουλεύεις στα 13 watt, δεν μου φαίνεται υπερβολικό αλλά ποτέ δεν ξέρεις...δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

Παίζει απλά να σε χαλάει το συγκεκριμένο υγρό, πολλές φορές μέσα στο μαγαζί κάνοντας 5-10 τζούρες δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως μας κάθεται πραγματικά, όταν πας σπίτι και το κάνεις με την άνεση σου καταλαβαίνεις τι παίζει, έχει τύχει σε όλους μας να μας αρέσει ένα υγρό στο μαγαζί και με το που πας σπίτι να είναι κολώνια.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...