Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ το IPV D2 μου έκατσε στο μάτι.

Τι ατμοποιητή προτείνεις με το συγκεκριμένο; Αν είναι δυνατόν κάποιον που να μην χρειάζεται αν τον αντικαθιστώ με καινούργιο συχνά.

Από μπαταρία; Κάποια που να είναι δυνατόν αν είναι όσο πιο ισχυρή γίνεται έτσι ώστε να την φορτίζω όσο αραιά γίνεται.

Βασικά το μόνο που με "φοβίζει" στο ηλ. τσιγάρο είναι το θέμα των συνεχών αγορών ανταλλακτικών. Προσωπικά προτιμώ να πληρώσω παραπάνω για κάτι που θα κρατήσω ίδιο παρά το να αγοράζω συνέχεια ανταλλακτικά για αντικατάσταση.

λοιπον το d2 ειναι εξαιρετικο mod!!

τωρα για μπαταρια , χρησιμοποιω εδω και καιρο τις LG HG2 και ειμαι ΥΠΕΡ-Ευχαριστημενος!!

3000mah με 20Α !

σαν δευτερη επιλογη μπορεις αν εχεις καποια vtc4-5 lg he2-he4 και samsung 25R

ειναι ολες κορυφες.

τωρα για ατμοποιητη μπορεις να πας σε subtank mini , (μαυρο να πηγαινει με το d2)

οι αντιστασεις γενικα κρατανε..αλλα αναλογος την χρηση.

δηλαδη αν κανεις 100%vg , 20ml την  μερα στα 30watt , τοτε θα σου κρατανε 3-4 μερες η μια.

αν παλι κανεις ενα 50%-50% vg-pg, 2ml την μερα στα 12watt , τοτε θα σου κρατησουν βδομαδα +++.

επισης εχεις την επιλογη εκτος απο 'Ετοιμες' αντιστασεις , να φτιαχνεις δικη σου!

1 αντισταση 'ετοιμη' εχει απο 3 μεχρι 5 ευρο.

με 5 ευρο μπορεις να παρεις 3 μετρα σιρμα και οργανικο βαμβακι , και να κανεις 20 'χειροποιητες' αντιστασεις!

οποτε το θεμα κοστους βλεπεις οτι πεφτει δραματικα!

απο εκει και περα το μονο εξοδο σου θα ειναι τα υγρα.

ειτε θα αγοραζεις ετοιμα ειτε θα τα φτιαχνεις οπως θες εσυ με μικροτερο κοστος

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτά που είπε ο discoboy.

Ipv D2 με έναν μαύρο Subtank Mini είναι τρελός συνδυασμός, μικρό, πανέμορφο, stealthy looking.

Με τον Subtank μπορείς να έχεις σφικτή τζούρα έως αρκετά αεράτη, έχεις την επιλογή να πάρεις και έτοιμες αντιστάσεις

και να φτιάξεις τις δικές σου αργότερα, γενικά είναι τοπ ατμοποιητής.

Το σετάκι αυτό στάνταρ θα σου βγάλει πολύ καιρό, όσο για αναλώσιμα...πέρα από το υγρό αναπλήρωσης καμιά αντίσταση

κάθε 10 μέρες περίπου (αν παίρνεις τις έτοιμες και δεν τις φτιάχνεις εσύ), ίσως και παραπάνω, αναλόγως τι υγρό κάνεις.

Μπαταρίες, στις είπε όλες ο discoboy. Η καλύτερη αυτή την στιγμή είναι η LG HG2. Πάρε 2-3 να 'χεις και είσαι τρομερά άνετος από αυτονομία. Αν δεν βρεις αυτές, η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι οι Samsung 25R. Αυτές θα τις βρεις στάνταρ. Με τις μπαταρίες μην κάνεις πειράματα, αν πάει κανάς καταστηματάρχης να σου πουλήσει καμιά άλλη μην το δεχτείς, μια από αυτές τις 2 πάρε.

• Like 1
Δημοσ.

[Offtopic]

baator μια ερωτηση ρε συ..

πως γινεται να γραφεις τοσουσ μηνες δεκαδες post σε διαφορα τοπικ και τα μηνυματα σου να ειναι  2 ?!

[/Offtopic]

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης αν είναι να τα πάρεις απ'εξω και να περιμένεις 20 μέρες, τα λεφτά που θα γλυτωσεις θα τα φας στα τσιγάρα. Οποτε πας απο εδώ σε ενα μαγαζί να τα πάρεις και τελειώνει η υπόθεση. Και θα εχεις και μια πρωτη βοήθεια αν αρχισεις να φτιαχνεις μόνος σου φυτιλοντιστάσεις.

Με τον καλό εξοπλισμό που σου πρότειναν τα παιδιά θα είναι αρκετά απίθανο να μην σε καλυψει το ηλεκτρονικό. Αν αυτό συμβεί τοτε δοκίμασε αλλά υγρά μέχρι να βρεις κάτι που να σε καλύπτει. Πιθανότατα πάντως θα σου αρέσει πολύ το ηλεκτρονικό και θα δεις και μεγάλη διαφορα αν κόψεις το κανονικό παράλληλα.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού έκοβε βόλτες μέσα στην Ελλάδα περισσότερο απ'όσο πήρε να έρθει από το εξωτερικό, ήρθε και το Sigelei τη Τρίτη.

Δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω το TC του. Σε κάνθαλ μια χαρά (από 10 εώς 150W).

Πολύ ωραίο φινίρισμα (ελπίζω να αντέξει στη χρήση), αρκετά καλά κλίκι κουμπιά, με κύριο μείον ότι πρέπει να είναι πλαστικά (για να πάρετε μία ιδέα, προτιμώ του VTC Mini,στο Sigelei το πάτημα είναι πιο δύσκολο). Γενικά όμως, κανένα παράπονο.

post-137124-0-89673400-1446235765_thumb.jpg

Δημοσ.

τα sigelei δεν μ αρεσουν καθολου..(μονο το 150αρη μου αρεσε λιγο..)

εχουν πολυ ασχημη lcd , και φαινοναι λιγο προχειροδουλεια..ολο το build - design του δεν με τρελενει..

φθηνα κουμπια fire , up , down..

απο ρευματα δεν ξερω τι δινουν (τουλαχιστον οσα δεν φορανε yihi Πλακετα..)

το δικο σου φαινεται εξαιρεση..βεβαια με μια αλλη lcd , νεο interface και οχι τζαμακι καθρευτη θα μου εκανε μια ωραια εντυπωση..

πλεον δεν ξερω..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, ανεκτίμητη βοήθεια.

Τελικά κατέληξα στο Ipv D2 + Subtank Mini + 2x Samsung 25R.

Κανένα καλό μαγαζί από Ελλάδα να τα παραγγείλω υπάρχει; Αξιόπιστο και με καλούτσικες τιμές.

ΥΓ. 

Οι αντιστάσεις είναι όλες ίδιες ή πρέπει να παραγγείλω συγκεκριμένα για το Subtank Mini ;

Έχουν κάποια ονομασία έτσι ώστε να τις κάνω αναζήτηση;

ΥΓ2.

Ξέρω, είμαι τελείως άσχετος. :)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, ανεκτίμητη βοήθεια.

Τελικά κατέληξα στο Ipv D2 + Subtank Mini + 2x Samsung 25R.

Κανένα καλό μαγαζί από Ελλάδα να τα παραγγείλω υπάρχει; Αξιόπιστο και με καλούτσικες τιμές.

ΥΓ. 

Οι αντιστάσεις είναι όλες ίδιες ή πρέπει να παραγγείλω συγκεκριμένα για το Subtank Mini ;

Έχουν κάποια ονομασία έτσι ώστε να τις κάνω αναζήτηση;

ΥΓ2.

Ξέρω, είμαι τελείως άσχετος. :)

να σου πω κατι για το Ipv D2 που δεν στο εχουν πει ακομα και ισως σε βοηθεισει λιγο η τουλαχιστον κανουν εμενα να το σιχαίνομαι 

1. το βισμα που εχει για τροφοδοσια ειναι οτι ειχε περισεψει στα υπογεια της εταιριας ενω ολα μα ολα τα μοντακια εχουν μικρο usb για να φορτισουν αυτο εχει μια χαζομαρα για εμενα αυτο ειναι τεραστιο μειονεκτημα μιας και κυκλοφορο παντα με powerbank μαζι μου για το κινιτο μου 

2. η οθονουλα του ειναι αθλια σε δεν μου αρεσει καθολου βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα για μενα ειναι πολυ καλυτερο το μινι

στα  συν του ειναι η εκπληκτικη αισθηση που εχει στο χερι αλλα αυτο δεν φτανει για εμενα 

εν ολιγης προτεινω εγω με την σειρα μου Subtank Mini 

και μοντακι 

http://www.310.gr/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/Mod-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/joyetech-evic-vtc-mini-joyetech-battery-kit

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα από τα δύο και συμφωνώ με αυτά που είπες αλλά απ ότι έχω δει μάλλον ο έλεγχος θερμοκρασίας δουλεύει καλύτερα στο ipv d2. Βέβαια το vtc mini είναι αναβαθμίσιμο, οπότε υπάρχει μια περίπτωση να βελτιωθεί, όπως πήγε από 60 στα 75w.

Δημοσ.

να σου πω κατι για το Ipv D2 που δεν στο εχουν πει ακομα και ισως σε βοηθεισει λιγο η τουλαχιστον κανουν εμενα να το σιχαίνομαι 

1. το βισμα που εχει για τροφοδοσια ειναι οτι ειχε περισεψει στα υπογεια της εταιριας ενω ολα μα ολα τα μοντακια εχουν μικρο usb για να φορτισουν αυτο εχει μια χαζομαρα για εμενα αυτο ειναι τεραστιο μειονεκτημα μιας και κυκλοφορο παντα με powerbank μαζι μου για το κινιτο μου 

2. η οθονουλα του ειναι αθλια σε δεν μου αρεσει καθολου βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα για μενα ειναι πολυ καλυτερο το μινι

στα  συν του ειναι η εκπληκτικη αισθηση που εχει στο χερι αλλα αυτο δεν φτανει για εμενα 

εν ολιγης προτεινω εγω με την σειρα μου Subtank Mini 

και μοντακι 

http://www.310.gr/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/Mod-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/joyetech-evic-vtc-mini-joyetech-battery-kit

το βισμα , ενταξει , ειναι καπως περιεργο , αλλα δεν σε αποκλειει την φορτιση απο powerbank η οποιαδηποτε usb θυρα..απλα πρεπει να το κουβαλας μαζι σου.

για μενα δεν υπαρχει συγριση αναμεσα στο vt mini και το d2 για την θυρα φορτισης. και τα 2 καλα ειναι.

τωρα για την οθονη , υπαρχουν πολυ χειροτερες του d2. ενταξει δεν ειναι τοπ κορυφη.αλλα την δουλιτσα του την κανει και μια χαρα ευκολο μενου εχει.

το vt φυσικα εχει πιο ωραια οθονη , αλλα εγω δεν ειμαι τυπος του 'φρου φρου κ αρωματα' ..

προτειμω να κανω σωστα την δουλεια μου , απο το να εχω 3' ips hd με 32bit χρωματα :P (το παρακανα λιγο χαχα , αλλα δες και τα smy 60 Κλπ)

εγω θα πηγαινα με το d2 γιατι πιστευω οτι εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης..για το vt αν και ομορφο , εχω ακουσει προβληματακια στα firebutton , που ακουγονται και εχουν 'κενα'.

Δημοσ.

Και τα 2 καλά είναι, το κάθε ένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του, όποιο και να πάρεις καλή επιλογή θα 'ναι.

Για μένα την τελική επιλογή την κάνεις καθαρά με βάση του τι σου αρέσει περισσότερο αισθητικά, κανένα από τα 2

δεν έχει κάποιο τρομερό κουσούρι ή κάποιο τρομερό πλεονέκτημα σε σχέση με το άλλο ώστε να πεις ότι το ένα είναι ξεκάθαρα

καλύτερη επιλογή.

G0lden4xe, κάθε ατμοποιητής έχει τις δικές του αντιστάσεις, κάποια μοντέλα της ίδιας εταιρίας μπορεί να τύχει και να παίρνουν τις ίδιες αλλά γενικά δεν ταιριάζουν όλες σε όλους. Παντού η ίδια τιμή είναι πάνω κάτω στην Ελλάδα, κοντά στο 5ευρο η μία, ο Subtank Mini αν δεν κάνω λάθος έχει 0.5ohm, 1.2ohm και τις νικελίου για να τις δουλέψεις με έλεγχο θερμοκρασίας. Δεν ξέρω αν έχουν βγει και σε άλλα ohm πρόσφατα, δεν είδα κάτι.

http://www.e-smokers.gr/shop/antistaseis-atmopoiiton/subtank-occ-coils/

http://www.e-smokers.gr/shop/antistaseis-atmopoiiton/kanger-subtank-nickel-ni-coils/

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω για μια απορία που έχω σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Κάποιος ο οποίος έχει δοκιμάσει κανονικό τσιγάρο αλλά δεν του άρεσε και έτσι δεν άρχισε το κάπνισμα,

αν ο ίδιος δοκιμάσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο με μια ωραία γεύση και του αρέσει φυσικά μπορεί να ξεκινήσει να καπνίζει το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αφού θα είναι πρωτάρης ατμιστής μπορεί αργότερα να πάει και στο κανονικό τσιγάρο ή απλά μπορεί να παραμείνει σε αυτό?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Άμα δεν καπνιζες ποτέ σου, μην κανεις την μαλακια και πάρεις ηλεκτρονικό!με όλο το θάρρος!

Καλύτερα να τα πιειες στα ποτά-φαγητα αυτά τα λεφτα και να βρεις εκεί την 'απόλαυση'

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...