Baator Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχει ακουστεί κάτι για το 40άρη Στρατηγέ, στα λογικά πλαίσια για Istick κινείται, αν το ψήνεις τόσο πολύ, πάρ' το. Εγώ προσωπικά πάντως θα περίμενα να πάρω το 60άρη Istick που από μέρα σε μέρα θα έρθει και στα Ελληνικά καταστήματα, ήδη έξω είναι διαθέσιμο προς πώληση. Αποσπώμενη μπαταρία, εμφανισιακά θεωρώ πανέμορφο και η τιμή θα κινείται στα γνωστά εξευτελιστικά επίπεδα των Isticks, έξω κάτω από 30 δολλάρια κάνει, άρα εδώ κανά 50ρικο θα το δούμε. 2
crom251 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Το istick 40w tc να το πάρω αν το βρω σε καλή τιμή ή δεν αξίζει? Απλά σήμερα έκανα σε ένα κατάστημα που το είχε με έναν gs air με tc αντίσταση (0.15ohm) στους 180c και είδα ότι δεν παίζουν τόσο ρόλο τα watts (το είχε στα 40) και ο ατμός δεν έβγαινε ζεστός που φοβόμουν. Σε λειτουργια TC νομιζω πως ειναι παντα στα 40 watt η ενδειξη. Αυτο δεν σημαινει βεβαια πως δουλευει στα 40 watt... Με 180c που εκανες εσυ παντως στα 40 watt δεν δουλεψε... 1
kathytherion Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 kathytherion, αν κάψουμε μια αντίσταση και αρχίσουμε και παίρνουμε γεύση καμμένου, αφού αλλάξουμε την αντίσταση, πετάμε και ό,τι υγρό είχε μείνει μέσα στον ατμοποιητή μας γιατί θα έχει πάρει γεύση καμμένου και αυτό και δεν θα φύγει απλά αλλάζοντας την αντίσταση. Αυτό ρώτησε αν έκανες ο discoboy, όχι αν άλλαξες γεύση υγρού. Αλλάζουμε αντίσταση, πετάμε ό,τι υγρό είχε απομείνει μέσα στον ατμοποιητή μας και πλένουμε καλά και τον ατμοποιητή. Τον αφήνουμε να στεγνώσει, περνάμε την νέα μας αντίσταση, καθαρό υγρό κτλ. Αν απλά αλλάξεις αντίσταση (επί τόπου στο κατάστημα που πήγες π.χ.), δεν θα γίνει τίποτα. Τώρα όλα αυτά είναι και λίγο θεωρία από την στιγμή που μιλάμε για πλαστικό ατμοποιητή των 70 cents (γιατί αν μιλάμε για το Nobacco Epsilon Set 650 για αυτό μιλάμε). Όπως και να το κάνουμε, όσο και να το τραβήξουμε, ποιοτικός δεν είναι. Αν συνεχίσει έτσι ο ατμοποιητής, πήγαινε εκεί και ζήτα τους να στο αντικαταστήσουν τσάμπα, θα το κάνουν 100% γιατί το κόστος τους είναι μηδέν. Πες τους μου έχει κάψει πόσες αντιστάσεις στην σειρά, τι θα γίνει;; Θα σου δώσουν στάνταρ καινούργιο. Edit: Αν σου καίει τον λαιμό, δες και μήπως το συγκεκριμένο υγρό έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε PG. Αν παλιότερα π.χ. έκανες 50-50 υγρό και αυτό τώρα είναι τίποτα 70-30 PG/VG, μήπως απλά σε χτυπάει πολύ στον λαιμό και αυτό το αναφέρεις ως καμμένο; Μήπως το δουλεύεις σε πολλά Volts τον ατμοοποιητή και τις καις όλες μόνη σου; (Είναι ρυθμιζόμενος; Έχει δαχτυλίδι κάτω στην βάση όπου πάει 3.6-4.8 volts π.χ. Ρίχνεις 3-4 σταγόνες απευθείας μέσα στην αντίσταση όταν την βάζεις για πρώτη φορά; Περιμένεις κανά 10λεπτο να ποτίσει καλά με υγρό πριν ατμίσεις; Thanks για ολα. Καταλαβαινω πως το μοντελο μου ειναι φθηνης κατασκευης αλλα με τα cc δεν εχω επιλογη. Αυτο με τα βολτ και το σφιξιμο του δακτυλιου θα το τσεκαρω, δν το ηξερα και εχω μια ταση να βιδωνω σφιχτα τα εξαρτηματα για ασφαλεια. Δυστυχως δεν εκανα τιποτα απ οσα ειπες, αλλξε ο υπαλληλος αντισταση και κατευθειαν καπνισα με το χρησιμοποιημενο υγρο γιατι δεν ηξερα αυτα που μου πες, θα αρω καινουρια αντισταση κ αν παλι κανει τα ιδια θα αλλαξω ατμοποιητη( εντωμεταξυ αυτον τον χρεωνουν 6 ευρω στη nobacco)...
discoboyminimal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 παιδια ..πειτε καμια γνωμη για ΜΙΚΡΟ mod , για γυναικα.. προυποθεση να εχει αποσπομενη 18650. και να ειναι μικροτερο του istick. το cloupor που τις εδειξα δεν τις αρεσε..
ferongr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Vaporshark RDNA; S-Body Macro (πιθανώς το πιο μικρό με αποσπώμενη); Σε κάθε περίπτωση, λίγο δύσκολο να πέσεις κάτω του μεγέθους ενός Cloupor Mini και να έχεις αποσπώμενη μπαταρία. Οι επαφές πιάνουν χώρο 1
johnieXoX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 έχει κάποιος να προτείνει κάποια γεύση κοντά στο sacred armor της σειράς the liquidom της nobacco? τσιγκουνεύομαι τα 6,5 € ανά 10ml...
gr1goris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 310 ml υγρου με κοστος 19 ευρω τα ανακατεύω ολα μαζι σε ενα γυαλινο βαζω και εχω ενα ωραιο υγρο για 2-3 μηνες http://prntscr.com/8oowas
johnieXoX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 με τι γεύση? καλή φάση 19 ευρώ για 310 ml υγρού.. κάνα εξάμηνο θα με βγάζει εμένα
gr1goris Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 RY69 της armos lab εμενα πρωσοπικα μου αρεσει αυτο το υγρο ειναι καπνικο νομιζω αλλα εχει μια απαλη γευση 3% αναλογια βγαινει οπως το εφτιαξα Εσυ βέβαια βαζεις οτι γευση σου αρεσει και γνωμη ειναι η αναλογια αρωματος να μην ειναι μεγαλη γιατι μπουκωνεις ασε που τωρα και 2 μηνες εκανα σκετες βασεις ειχα φτιαξει πριν κατι κλωνους δημοφιλών υγρων καλες δεν λεω αλλα οι σκετες βασεις μου πανε καλητερα
ferongr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Γενικά το RY96 είναι πολύ ελαφρύ σε 3%, συνήθως βλέπω συγκεντρώσεις 6-10%. Πάντως, η σύσταση του αρώματος (και του έτοιμου υγρού) άλλαξε πριν καιρό (για να μην τρώει τις πωλήσεις της Bebecaς) και δεν είναι τόσο ωραίο.
discoboyminimal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 πηρα σημερα το the milk 2... το εχει δοκιμασει κανεις σας??τι φαση? εμενα μου αρεσε πολυ στο δοκιμαστηριο... ερχομαι σπιτι το βαζω στον atlantis..μετριοτατο.. το βαζω στον magma , λιγο καλυτερο... γιατι επεσα τοσο εξω..?
Baator Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά έχω αρρώστεια με όλα τα υγρά της Teleos, το Milk 2 μου αρέσει φοβερά. Αν δεν τα είχανε και 25 ευρώ, θα τα είχα λιώσει.
discoboyminimal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 το milk 1 καλο! το breakfast ΚΟΡΥΦΗ ΛΕΜΕΕΕ!! τωρα προσπαθω ν αδειασω τον kayfun και τον nextgen για να δοκιμασω καμια τσιγαρισια με το milk2 γιατι ο βλακας το πηρα και 12αρη..
miltossat Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 RY69 της armos lab εμενα πρωσοπικα μου αρεσει αυτο το υγρο ειναι καπνικο νομιζω αλλα εχει μια απαλη γευση 3% αναλογια βγαινει οπως το εφτιαξα Εσυ βέβαια βαζεις οτι γευση σου αρεσει και γνωμη ειναι η αναλογια αρωματος να μην ειναι μεγαλη γιατι μπουκωνεις ασε που τωρα και 2 μηνες εκανα σκετες βασεις ειχα φτιαξει πριν κατι κλωνους δημοφιλών υγρων καλες δεν λεω αλλα οι σκετες βασεις μου πανε καλητερα Γιατί 3% ; Εμενα μου κανει για 6+%. Λίγο λιγότερο απο το ενα τρίτο είναι 20mg νικοτίνης .
gr1goris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 3% ειναι η αναλογια του αρωματος 10ml στα 300 βασης η νικοτινη ειναι ναι περιπου 6.6%
Προτεινόμενες αναρτήσεις