Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, μονή.

Απλά στα 0.06 δεν είμαι πολύ κάτω;

Πριν είχα και θέμα. Εκεί που ήμουν κομπλέ, ξαφνικά σκάει ένα τσαφ. Έλιωσε η μία άκρη καθώς ρούφαγα. Γιαυτό λέω, δε χωράει εκεί μέσα.  :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ελπίζω όλες σου οι σπείρες να έχουν κενό μεταξύ τους και να μην βραχυκυκλώνεις πουθενά. Το τσαφ και το λιώσιμο μόνο από χοντρό βραχυκύκλωμα μπορεί να έγινε.

Κάνθαλ έχω. Απλά τον ντίπερ τον δοκιμάζω με TC.

Ναι. Ενώ δύο μέρες δεν είχα θέμα, τώρα ξαφνικά έγινε. Μάλλον, η τελευταία σπείρα που ενώνεται με τον πόλο ακούμπησε πάνω σε άλλη.  :-(

Μπορείς να δοκιμάσεις να στρίψεις Kanthal και Ni200 μαζί, σαν προσωρινή λύση. Ψάξε στο νετ αν θες για twisted kanthal and ni200. Θα ανεβάσει τα Ω (λίγο) και μπορείς να φέρεις τις σπείρες πιο κοντά για να χωρέσει. Αλλά πριν ατμίσεις, αν τελικά το φτιάξεις, κάνε dry cotton test και βάλε την θερμοκρασία σου λίγο χαμηλότερα απ ότι με σκέτο Ni200.

παιδια με το fastech εχουμε καμια εξεληξη??

πως μπορουμε να αγορασουμε??

μονο με paypal? και αν εχεις balance?

εγω περνω το μηνυμα Card declined by issuing bank.

ενω μου λεει οτι πληρωμες προς εξωτερικο επιτρεποντε , μεσα στο winbank.

http://www.insomnia.gr/topic/432810-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%BF/page-124?do=findComment&comment=54219475

Εγω με τον παραπανω τροπο δεν εχω προβλημα να γεμιζω το balance μου.

Το paypal εχει ανοιξει αλλα όχι για ολες τις συναλλαγες.. Ισως μονο σε eu.  Ακομη και για ebay μου εχουν πει φιλοι μου πως δε τους δουλεψε .

Να πω και το δικο μου θεμα.. Ειχα παραγειλει subox αλλα επειδη ήδη καθυστέρησε σχεδον 2 εβδομαδες η αποστολή αποφάσισα να το αντικαταστήσω  με έναν lemo 2 και ένα ipv d2. 

• Like 1

Εγώ περιμένω ένα Cloupor Mini Plus που κέρδισα σε διαγωνισμό στο Reddit, αγόρασα ένα τρίτο Lemo 2 και την άσπρη ημιδιάφανη θήκη για το iStick 100W, πάει πολύ με το μαύρο mod. Εν αναμονή λήξης CC τίποτα παραπάνω.

παιδια δεν εχουμε κανα ατμιστικο νεο??

εχει 1 εβδομαδα πεθανε το thread :P

Καλά, νέο δεν είναι, σήμερα όμως πήρα δύο βάσεις Umami που βγαίνουν αρκετά φθηνά να δοκιμάσω και ένα brownie της Capella. Από μυρωδιά φοβερό.

Έχω και Biskoto της Atmos. Λέτε να τα συνδυάσω;

Στο Brownie πόσο να ρίξω ρε σεις; Έχει δοκιμάσει κανείς; Φαίνεται δυνατό άρωμα. 5% το κόβω να θέλει.

Κατατάλλα, ακόμη περιμένουμε από FS να φύγει το Sigelei.  :lol:

Τη προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα τα υπόλοιπα (15 έφυγαν, 23 τα είχα!).

//Για το άρωμα, κουβέντα να γίνεται. Σε λίγο θα κάτσω να δοκιμάσω διάφορα ποσοστά.

Πάλι; 

Ρε εκεί πέρα δουλεύουν ποτέ;  :-(

Μ'αρέσει που προχθές που τους ρώτησα στο chat πότε επιτέλους θα φύγει το Sigelei, μου είπε "κάντε υπομονή ακόμη 1-2 μέρες".

@@.

Umami 

Μια χαρά βάσεις και οικονομικές.. όχι ότι ξέρω από βάσεις, αλλά από flavorart που έχω δοκιμάσει και atmos αυτή ήταν η πιο καλή.

Καλησπέρα σας,

Ειμαι 18 χρονων και καπνιζω απο τα 15.Συνηθως κανω καπνο(16.5γρ) και κατα μεσο ορο 5-6 τσιγαρα την ημερα, οποτε με βγαζει 3-4 μερες(μαζι με τρακες :P ). Με αφορμη λοιπον μια προσφατη επισκεψη που εκανα σε εναν γιατρο(για ασχετο θεμα με αυτο) με ρωτησε αν καπνιζω και του απαντησα και αυτος οπως ειναι φυσικο μου ειπε οτι δεν μου προσφερει τιποτα και να παρω την αποφαση να το κοψω. Ετσι με εβαλε σε σκεψεις. Το θεμα μου ειναι οτι καποιες στιγμες πχ με τον καφε,μετα το φαι,για ποτο κτλ μ αρεσει να καπνιζω και δεν θελω να το σταματησω τελειως. Γι αυτο σκεφτηκα να αγορασω ενα ηλεκτρονικο με την πρωτη ευκαιρια, να κανω τις τζουρες μου οποτε μου ερχεται, να το κοψω τελειως το κανονικο και ολα μια χαρα χωρις ολες αυτα τα κακα του τσιγαρου.Το θεμα ειναι αξιζει οικονομικα το ηλεκτρονικο, μιας και με την χρηση που κανω στον κανονικο οπως τα υπολογισα προχειρα χαλαω 37,5 ευρω το μηνα ή θα μου ερθει πολυ παραπανω;

Με ποσα περιπου λεφτα μπορω να βρω ενα αξιοπρεπες ηλεκτρονικο;

Θα το απολαμβανω οσο χρειαζεται τις στιγμες που θελω;

Ποσα λεφτα θα χαλαω για ανταλακτικα και καθε ποσο περιπου;

Ευχαριστω..!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...