Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΧΑιρετω και εγω,

Επειδη ταξιδευω 4-5 μερες την εβδομαδα και ειμαι μπες βγες στα αεροδρομια, προτεραιοτητα ειναι το μικρο μεγεθος.

Εχω παρει ενα eGO One της Joyetech (1100 μπαταρια) το οποιο δε βγαζει τη μερα, συν οτι θελει πολυ συχνα αλλαγη μπαταριας.

Εχω δει καποιες συσκευες με μεγαλυτερη μπαταρια (εχω δει και 5000mAh) αλλα το προβλημα ειναι οτι το στομιο που περνει το υγρο ειναι πολυ μακρυ - χωραει μεν περισσοτερο υγρο αλλα εξεχει σαν καβλ..

Εχετε κατι να προτεινετε σε μικρο μεγεθος με οσο το δυνατον μεγαλυτερη μπαταρια?

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν κατάλαβα αν ψάχνεις μπαταρία (μοντάκι) ή ατμοποιητή. Τί σχέση έχει το μέγεθος της μπαταρίας με το πόσο ml υγρού χωράει ο ατμοποιητής σου;

Σε τι τιμή ψάχνεις περίπου;

Πολύ στα πάνω τους είναι τώρα τα Ipv D2 και Evic VTC Mini. Και τα δύο είναι πολύ καλές συσκευές, μικρές

και αν ατμίζεις και σε χαμηλά watts, θα σου βγάζουν σίγουρα την μέρα, ειδικά αν έχεις συνηθίσει στην 1100maH μπαταρία σου.

• Like 1

ΧΑιρετω και εγω,

Επειδη ταξιδευω 4-5 μερες την εβδομαδα και ειμαι μπες βγες στα αεροδρομια, προτεραιοτητα ειναι το μικρο μεγεθος.

Εχω παρει ενα eGO One της Joyetech (1100 μπαταρια) το οποιο δε βγαζει τη μερα, συν οτι θελει πολυ συχνα αλλαγη μπαταριας ΓΕΜΙΣΜΑ ΥΓΡΟΥ.

Εχω δει καποιες συσκευες με μεγαλυτερη μπαταρια (εχω δει και 5000mAh) αλλα το προβλημα ειναι οτι το στομιο που περνει το υγρο ειναι πολυ μακρυ - χωραει μεν περισσοτερο υγρο αλλα εξεχει σαν καβλ..

Εχετε κατι να προτεινετε σε μικρο μεγεθος με οσο το δυνατον μεγαλυτερη μπαταρια?

Ευχαριστω

Ευχαριστω για τις προτασεις! Δεν ειναι τοσο θεμα τιμης, σε γενικες γραμες τα σετ κυμαινονται σε λογικα πλαισια.

παιδια με το fastech εχουμε καμια εξεληξη??

πως μπορουμε να αγορασουμε??

μονο με paypal? και αν εχεις balance?

εγω περνω το μηνυμα Card declined by issuing bank.

ενω μου λεει οτι πληρωμες προς εξωτερικο επιτρεποντε , μεσα στο winbank.

Ευχαριστω για τις προτασεις! Δεν ειναι τοσο θεμα τιμης, σε γενικες γραμες τα σετ κυμαινονται σε λογικα πλαισια.

Κοίτα το eGrip OLED που είναι σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από iStick αλλά είναι μοντ και ατμοποιητής μαζί. Επίσης αν περιμένεις έχω την εντύπωση ότι θα βγάλει και η Kanger ανταγωνιστικό προϊόν αλλά στα 50w, με Temperature Control και τις κεφαλές του Subtank. Μια φώτο έχω δει δεν ξέρω πότε το περιμένουμε αυτό.

Κοίτα το eGrip OLED που είναι σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από iStick αλλά είναι μοντ και ατμοποιητής μαζί. Επίσης αν περιμένεις έχω την εντύπωση ότι θα βγάλει και η Kanger ανταγωνιστικό προϊόν αλλά στα 50w, με Temperature Control και τις κεφαλές του Subtank. Μια φώτο έχω δει δεν ξέρω πότε το περιμένουμε αυτό.

απαπα... συχαμενο ειναι!! μακρια !! ΚΣΣ :lol:

Μπορεί για εμάς, αλλά εκεί στα 12w με την 1Ω του ego one μπορεί να βγάζει και working day κάποιον που δεν το έχει πιπίλα. Εγώ θα το έπαιρνα αλλά θα το πήγαινα με την μια για επέμβαση και Samsung 30Q μέσα. But that's just me. :)

Αν τελικά βγει το Kanger και αλλάζει η μπαταρία τότε έχω να πουλήσω πολύ πράγμα, θα είναι ιδανικό για πολύ κόσμο πιστεύω.

Ρε σεις, να ρωτήσω.

Πήρα 0.4 Ni200 καταλάθος, και ως αποτέλεσμα, δε μπορώ να βγάλω πάνω από 0.06 που να χωράει.

Δεν είμαι πολύ χαμηλά; Γύρω στα 0.13 παίζω όταν πατάω fire.

Θέλω να πω, είμαι στα όρια του "φυσιολογικού"; Όχι;  :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...