Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λέει ότι πάει μέχρι 0.05 οπότε για διπλή με το 28άρι με 7-7.5 στροφές το κάθε coil θεωρητικά θα είσαι ΟΚ. Δεν ξέρω αν παίζει καλά τόσο χαμηλά όμως, γενικά εμένα μου αρέσει να παίζω στο εύρος 0.12-0.2.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι οτι σε χαμηλότερες αντιστάσεις η στατική αντίσταση του ατμοποιητή (από τον πόλο μέχρι το post) επηρρεάζει περισσότερο το άτμισμα με TC, ενώ το ίδιο το mod δουλεύει σε πιο μεγάλα ρεύματα και με μικρότερη αποδοτικότητα. Χώρια που έχεις μικρότερη επιφάνεια ατμοποίησης και λιγότερο ντουμάνι.

Δημοσ.

Μόλις έστησα μία σε 2.5 ή 3 δεν είμαι σίγουρος κατσαβιδάκι, 7-8 σπείρες, δε θυμάμαι. 0.18 βγήκε.

Εξαιρετική απόδοση. Είχα δοκιμάσει, όπως είχα πει παλαιότερα, το iStick με το TC, αλλά δε μου άρεσε καθόλου.

Εδώ πραγματικά, έχει πολύ καλό αποτέλεσμα. 

Ωραίος και ο Caterpillar. Αρκετά αεράτος.

Δημοσ.

Γιώργο, απλά να θυμάσαι ότι τις σπείρες στην αντίσταση με το νικέλιο τις κάνουμε να έχουν απόσταση μεταξύ τους (όχι κολλητά όπως στα κλασικά coils) και ΔΕΝ κάνουμε dry burn αφού την βάλουμε στον ατμοποιητή μας.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα, αυτά είναι τα πρώτα που έχω πάντα στο μυαλό μου.  :-)

Το μοντάκι πάντως, φαίνεται πάρα πολύ καλή επιλογή. 56€ από ecig.gr με χρήση του EKAP20 όποιος ψάχνει κάτι μικρό και καλό.

Έβγαλαν σήμερα και Update. Εμένα προσωπικά με παίδεψε αρκετά για να το περάσω (μπορείτε να δείτε σε αυτό το νήμα το πρόβλημα που είχα), αλλά αφού το πέρασα^.

Δημοσ.

DNA 40D - Hammond 1590A Project

μετα απο καιρο ειπα να ξαν αρχησω το dna40 project. βρηκα νεα πλακετα (γιατι η παλια ειχε καποιο προβλημα)

θα στεγαστει σε ενα κουτακι hammond 1590A.

θα χρειαστουμε :

1. τρυπανι (η βιδολογος)
  2. dremmel με καποιες φρεζες
  3. λιγα γυαλοχαρτα
  4. φυσικα ενα παχυμετρο και καποιο χαρακα ισως.
  5. πολλλυυυ υπομονη..και φαντασια!

επισης θα χρειασουμε και τα παρακατω περιφεριακα

1. πλακετα , dna γιατι χωρανε λουκουμι! ισως χωρεσει με καμια πατεντα και καμια yihi..αλλα μπορει να μπει και raptor μεσα στο κουτακι. και φυσικα noname με μικρες διασταστεις
  2. πολος 510 , προτειμω fat daddy γιατι εχουν εξαιρετικη ποιοτητα! (αυτορυθμιζομενος και ευκολος στην εγκατασταση)
  3. κουμπι Push (fire button) μικρων διαστασεων , εγω χρειαστηκε να ΚΟΨΩ το push button , να το διαλισω και να το ξανασυναρμολογησω για να χωρεσει.
  4. κουμπια Push (button) αλλα πολυ μικροτερα για UP & DOWN. για αρχη ειχα clicky στρογγυλα , αλλα μετα βρηκα απο ενα χαλασμενο VaporFlash και πηρα απο εκει τα up & down.
  5. μπαταριοθηκη 18650 , απ οτι εψαξα καμια δεν χωραει αυτουσια μεσα στο mod. χωραει αλλα δεν εχουν χωρο να κουμποσουν ο 510 με το fire button. οποτε χρειαζεται φαγομα , στις γωνιες και σε καποια σημεια που ακουμπαει ο 510 και το fire button
  6. καποια παλια θηκη cd , περνουμε το πλαστικο που καθετε το cd (το οποιο βγαινει σε διαφορα χρωματα , επεκεξα φουξ) το κοβουμε , το παταμε γυαλισμα με γυαλοχαρτο για να φυγει η αμμοβολη και μετα το περναμε ενα χερι με το dremmel και βουρτσα γυαλισματος με ειδικο σαπουνι.
  7. επισης χρειαζομαστε καλωδια 18AWG για την τροφοδοσια της πλακετας απο την μπαταρια και την τροφοδοσια του 510 (ατμοποιητη),  τα υπολοιπα καλωδια ας ειναι πιο λεπτα δεν μας πειραζει αφου θα εχουμε μονο push buttons, δηλαδη κανουν και λεπτα καλωδια απο κανα παλιο τροφοδοτικο.
  8. μπορειτε να παρετε και μαγνητακια επισης για να αντικαταστησετε τις βιδες στο καπακι.

παραθετω καποιες εικονες , με το σχεδον τελειωμενο κουτακι!

εχει μεινει το βαψιμο!

κοστος (γυρο στα 70-80 ευρο με βαψιματα απο δικο μου ατομο)

θα βαφτει σε φουρνο αυτοκινητων , με μεταλικο χρωμα..ακομα δεν αποφασισα χρωμα (οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη!)

20150918_192538.jpg
20150919_210859.jpg
20150919_210925.jpg
20150919_210955.jpg
20150919_211017.jpg
20150919_211107.jpg
20150919_211121.jpg
20150919_211203.jpg
20150919_211811.jpg
20150919_211815.jpg
20150919_212012.jpg
20150919_212028.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα παιδια, εχω μια απορια...

Εχω παρει εναν απλο ατμοποιητη της nobacco το 650αρι και ενα υγρο αναληρωσης με αρωμα βανιλια, ατμιζω καθημερινα αλλα οχι πολυ, φανταστειτε μου χει κρατησει η μπαταρια 2-3 μερες. Ηθελα να ρβτησω τι ακριβως κανω με το υγρο αναπληρωσης? Το πεταω και βαζω καινουριο στο τσιγαρο ή απλα τελειωμει και συμπληρωνω απο πανω? Ρωταω γιατι δεν βλεπω να χαμηλωνει η σταθμη ενω ατμιζω κανονικα, και νομιζω οτι η γευση του υγρου εχει"αρπαξει" λιγο, σαν να βαρυνε( ειναι με 6 mg νικοτινη)

Οποιος μπορει ας βοηθησει! Ευχαριστω !

Δημοσ.

Το υγρό αδειάζει και συμπληρώνεις όταν φτάσει πολύ χαμηλά. Ανάλογα τξ χρήση που κάνεις μπορεί να σε βγάλει και βδομάδα το υγρό στη δεξαμενή.

Αν νοιώθεις ψιλοκαμμενο/πικρό, σημαίνει ότι η αντίσταση του ατμοποιητή αρχίζει και χαλάει. Είναι ανταλλακτικό αναλώσιμο και αλλάζει.

• Like 1
Δημοσ.

Το υγρό αδειάζει και συμπληρώνεις όταν φτάσει πολύ χαμηλά. Ανάλογα τξ χρήση που κάνεις μπορεί να σε βγάλει και βδομάδα το υγρό στη δεξαμενή.

Αν νοιώθεις ψιλοκαμμενο/πικρό, σημαίνει ότι η αντίσταση του ατμοποιητή αρχίζει και χαλάει. Είναι ανταλλακτικό αναλώσιμο και αλλάζει.

Σευχαριστω πολυ! Οποτε συνεχιζω το ατμισμα μου κανονικα και οταν εξατμιστει το υγρο θα συμπληρωσω...

Την αντισταση να την παρω απο τη nobacco η μπορω να κανω καμια παραγγελια να μ ρθει πιο φθηνα?

Δημοσ.

Στο 7:40 δες πώς γεμίζει ο ατμοποιητής σου (επειδή λες ''συμπλήρώνω από πάνω'' αλλά ίσως και να ξέρεις πώς γεμίζει και να εννοείς, συμπληρώνω από πάνω εννοόντας πάνω στο προηγούμενο υγρό που έχει ήδη ο ατμοποιητής χωρίς να το πετάξεις):

https://www.youtube.com/watch?v=tw9VmBUnZJk

Οι αντιστάσεις που είχαν αυτοί οι άτμο (aspire bdc, epsilon bdc, είναι ίδιοι άτμο), ενώ μου άρεσαν θα έλεγα σαν γεύση και απόδοση, κράταγαν τραγικά λίγες μέρες και μετά θέλαν αλλαγή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...