giorgos147 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Από ecig.gr με χρήση του κουπονιού EKAP20 μου βγαίνει 56€. Καθόλου άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 δεν το εχω δει..καλουλη ομως φαινεται! δεν ξερω αν θα το επερνα..νομιζω πως εγινα fanboy τις yihi..(χαχα) πριν 2 μερες του επεσε του κολλητου μου το ipv 2 (50watt) στην θαλασσα..το βγαλαμε , το ανοιξαμε..το στεγνωσαμε..και δουλευει ακομα σαν να ειναι πρωτη μερα ημασταν τυχεροι , αλλα εχει και μια ποιοτητα η πλακετα, αν φανταστεις πως 1 χρονο και δουλευει στα 'κοκκινα' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραία. Αφού τελείωσα με το μοντάκι. 2 χ Γυαλάκια και 1 μπαταρία αρχικά, πάμε σύνολο στα 73. Με τα τελευταία που είχαμε κουβεντιάσει, σκεφτόμουν τώρα και για κάναν ντρίπερ ναχω να παίζω. Χοντρικά, έτσι όπως πήγε το πράγμα, ας φύγει το 100ρι. Δε θέλω όμως να φύγω παραπάνω. Και αυτά δεν ήθελα να τα δώσω. Σίγουρα δε τα προόριζα για τέτοια χρήση. Πάω για Caterpillar ή κάναν κλώνο magma; Τέλος, για αρχή να δοκιμάσω και το TC, τι ni να επιλέξω; Vapor Solutions έχουν 0.16 και 0.2. Αύριο σίγουρα θα περάσω από 310.gr, ecig.gr και Vaporsolutions.gr οπότε... Edit: Το σύρμα πώς στο καλό το ζητάμε "τσάκο 5 μέτρα τι;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ο Caterpillar έχει πάρα πολύ μικρές τρύπες για σύρμα. 32άρι τσίμα τσίμα χωράνε στην κεντρική. O Magma καλύτερη επιλογή από αυτά τα καταστήματα (αν και προσωπικά μου γυάλισε ο Nixon, δεν ήξερα ότι υπήρχε Ελλάδα. Για σύρμα, ανάλογα με τα watt που θές να παίξεις, παίρνεις και σύρμα. Για το Magma τα 30W είναι το ανώτατο όριο. Διπλή αντίσταση με 0.35mm παίζει καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 27 ευρώ ο κλώνος Magma...Jesus Christ... 7 ευρώ τον είχα πάρει από FT. Γενικά καλούτσικες τιμές έχει η vaporsolutions απ' ό,τι βλέπω, lol. 35 ευρώ αυτή η στικ μπαταρία των 1500maH. http://www.vaporsolutions.gr/mods-variable-voltage/562-smok-aro-winder-1500mah-variable-voltage-battery.html Εξαιρετικό σετάκι 4ετίας με 1100mah μπαταρία και ατμοποιητή των 70 cents που ζητάνε μόλις 60 ευρώ: http://www.vaporsolutions.gr/nobacco-hlektroniko-tsigaro/500-nobacco-epsilon-1100-mah-bdc-set.html 35 ευρώ η Vision Spinner, 70 ευρώ το Istick 100, 80 το 50άρι, 100 το Subox, 5 ευρώ μια θήκη σιλικόνης... Απλά δεν παίζονται τα άτομα, σε ποιον πλανήτη ζούνε, δεν μπορώ να καταλάβω, θα 'πρεπε να 'ναι παράνομο αυτό το πράγμα. Αν ποτέ φέρουν καμιά DNA200 συσκευή παίζει να δούμε καμιά προσφορά που να το δίνουν μόλις 1.187 ευρώ. Διαβάστε εδώ περιγραφή να δακρύσετε: "Οι φανατικοί του ατμίσματος έχουν λόγο να πανηγυρίζουν. Το NOBACCO Epsilon 1100 BDC με τις υψηλές επιδόσεις και με την μεγάλη σε αυτονομία μπαταρία του πλέον έρχεται μαζί με τον κορυφαίο ατμοποιητή BDC προσφέροντας προσφέροντας άτμισμα... διαρκείας και εκπληκτικής έντασης. (Διαρκείας: 1.5 ώρα - Εκπληκτικής έντασης: 4 watt) ... Η μπαταρία του χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας κατασκευή και είναι αυτή που κάνει την διαφορά καθώς διαρκεί πάρα πολλές ώρες (lol) μέχρι να χρειαστεί επαναφόρτιση. Με την εξαιρετική σε αυτονομία μπαταρία του ακόμη και οι φανατικοί του ατμίσματος που μέχρι τώρα χρειαζόντουσαν 2 ή ακόμη και 3 πολλές φορές μπαταρίες την ημέρα θα μπορούν να ατμίζουν ανενόχλητοι και χωρίς άγχος για επιπλέον μπαταρίες, φορτιστές και usb. ... Το σύστημα ατμοποίησης του Epsilon BDC 1100 mAh, έχει ήδη κατακτήσει την αγάπη των περισσότερων ατμιστών. (ΚΛΑΙΩ!!!) ... Ο NOBACCO Epsilon 1100 BDC είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο clearomizer με κορυφαία επίδοση. Εμφανισιακά παρόμοιος με τον γνωστό και δημοφιλή NOBACCO Epsilon (ποιον;; ) διαθέτει τεχνολογία bottom coil (η αντίσταση βρίσκεται στο κάτω μέρος) εξασφαλίζοντας αδιάκοπη τροφοδοσία του ατμοποιητή με υγρό.Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι η προσθήκη μιας επιπλέον αντίστασης (μα πού τα σκέφτοναι αυτά οι κερατάδες, τι άλλο θα δούμε;; ). Είναι ο πρώτος και μοναδικός bottom coil ατμοποιητής (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!) που λειτουργεί με διπλή αντίσταση (dual coil) επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή ατμού και ένταση. (Μοναδική τεχνολογία bottom coil you guys! Τεράστια παραγωγή ατμού! Aδιάκοπη τροφοδοσία του ατμοποιητή με υγρό, σε αντίθεση με όλους τους άλλους ατμοποιητές που μετά από μερικές τζούρες κόβουν την τροφοδοσία με υγρό) ... Η δεξαμενή του έχει χωρητικότητα 1,8ml και το διάφανο σώμα του ατμοποιητή έχει το πλεονέκτημα της συνεχούς παρακολούθησης της στάθμης του υγρού (Τεράστια χωρητικότητα 1.8 ml για όλες σας τις ανάγκες ΚΑΙ διάφανη δεξαμενή για να βλέπετε την στάθμη του υγρού, μιλάμε τεχνολογία, όχι αστεία!) Φανταστείτε να πάει κανάς τρελαμένος να το αγοράσει και αφού του το παρουσιάσει ο πωλητής, να πετάξει έξω κανά Snowwolf 200 με κανάν Smok TFV4 επάνω, "εε...έδωσα 30 ευρώ παραπάνω και πήρα αυτά, μήπως με πιάσανε κορόιδο, δεν πολυξέρω από αυτά, θα κρατήσει η μπαταρία του τόσο πολύ όσο αυτό που μου προτείνετε, βγάζει τόσο ατμό όσο ο καταπληκτικός Epsilon BDC που έχει ενθουσιάσει τους πάντες;". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 27 ευρώ ο κλώνος Magma...Jesus Christ... 7 ευρώ τον είχα πάρει από FT. Γενικά καλούτσικες τιμές έχει η vaporsolutions απ' ό,τι βλέπω, lol. 35 ευρώ αυτή η στικ μπαταρία των 1500maH. http://www.vaporsolutions.gr/mods-variable-voltage/562-smok-aro-winder-1500mah-variable-voltage-battery.html Εξαιρετικό σετάκι 4ετίας με 1100mah μπαταρία και ατμοποιητή των 70 cents που ζητάνε μόλις 60 ευρώ: http://www.vaporsolutions.gr/nobacco-hlektroniko-tsigaro/500-nobacco-epsilon-1100-mah-bdc-set.html 35 ευρώ η Vision Spinner, 70 ευρώ το Istick 100, 80 το 50άρι, 100 το Subox, 5 ευρώ μια θήκη σιλικόνης... Απλά δεν παίζονται τα άτομα, σε ποιον πλανήτη ζούνε, δεν μπορώ να καταλάβω, θα 'πρεπε να 'ναι παράνομο αυτό το πράγμα. Αν ποτέ φέρουν καμιά DNA200 συσκευή παίζει να δούμε καμιά προσφορά που να το δίνουν μόλις 1.187 ευρώ. Διαβάστε εδώ περιγραφή να δακρύσετε: "Οι φανατικοί του ατμίσματος έχουν λόγο να πανηγυρίζουν. Το NOBACCO Epsilon 1100 BDC με τις υψηλές επιδόσεις και με την μεγάλη σε αυτονομία μπαταρία του πλέον έρχεται μαζί με τον κορυφαίο ατμοποιητή BDC προσφέροντας προσφέροντας άτμισμα... διαρκείας και εκπληκτικής έντασης. (Διαρκείας: 1.5 ώρα - Εκπληκτικής έντασης: 4 watt) ... Η μπαταρία του χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας κατασκευή και είναι αυτή που κάνει την διαφορά καθώς διαρκεί πάρα πολλές ώρες (lol) μέχρι να χρειαστεί επαναφόρτιση. Με την εξαιρετική σε αυτονομία μπαταρία του ακόμη και οι φανατικοί του ατμίσματος που μέχρι τώρα χρειαζόντουσαν 2 ή ακόμη και 3 πολλές φορές μπαταρίες την ημέρα θα μπορούν να ατμίζουν ανενόχλητοι και χωρίς άγχος για επιπλέον μπαταρίες, φορτιστές και usb. ... Το σύστημα ατμοποίησης του Epsilon BDC 1100 mAh, έχει ήδη κατακτήσει την αγάπη των περισσότερων ατμιστών. (ΚΛΑΙΩ!!!) ... Ο NOBACCO Epsilon 1100 BDC είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο clearomizer με κορυφαία επίδοση. Εμφανισιακά παρόμοιος με τον γνωστό και δημοφιλή NOBACCO Epsilon (ποιον;; ) διαθέτει τεχνολογία bottom coil (η αντίσταση βρίσκεται στο κάτω μέρος) εξασφαλίζοντας αδιάκοπη τροφοδοσία του ατμοποιητή με υγρό.Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι η προσθήκη μιας επιπλέον αντίστασης (μα πού τα σκέφτοναι αυτά οι κερατάδες, τι άλλο θα δούμε;; ). Είναι ο πρώτος και μοναδικός bottom coil ατμοποιητής (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!) που λειτουργεί με διπλή αντίσταση (dual coil) επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή ατμού και ένταση. (Μοναδική τεχνολογία bottom coil you guys! Τεράστια παραγωγή ατμού! Aδιάκοπη τροφοδοσία του ατμοποιητή με υγρό, σε αντίθεση με όλους τους άλλους ατμοποιητές που μετά από μερικές τζούρες κόβουν την τροφοδοσία με υγρό) ... Η δεξαμενή του έχει χωρητικότητα 1,8ml και το διάφανο σώμα του ατμοποιητή έχει το πλεονέκτημα της συνεχούς παρακολούθησης της στάθμης του υγρού (Τεράστια χωρητικότητα 1.8 ml για όλες σας τις ανάγκες ΚΑΙ διάφανη δεξαμενή για να βλέπετε την στάθμη του υγρού, μιλάμε τεχνολογία, όχι αστεία!) Φανταστείτε να πάει κανάς τρελαμένος να το αγοράσει και αφού του το παρουσιάσει ο πωλητής, να πετάξει έξω κανά Snowwolf 200 με κανάν Smok TFV4 επάνω, "εε...έδωσα 30 ευρώ παραπάνω και πήρα αυτά, μήπως με πιάσανε κορόιδο, δεν πολυξέρω από αυτά, θα κρατήσει η μπαταρία του τόσο πολύ όσο αυτό που μου προτείνετε, βγάζει τόσο ατμό όσο ο καταπληκτικός Epsilon BDC που έχει ενθουσιάσει τους πάντες;". γελαω μονος μου 6 το πρωι και παιζει να εχω ξυπνησει την μιση γειτονια αχαχαχαχαχα αρε baator! χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltossat Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Οσο περναν οι μερες για το φυγει το subox από Κίνα γιατι εχει και 5 εργασιμες για αποστολη ,αρχιζω να αναρωτιεμαι μηπως θα επρεπε να δω κατι άλλο. Μου αρεσει ότι είναι μικρο και διακριτικό. Ετσι κι αλλιως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου. Απλα δεν ξερω αν είναι καλο το mod και ειχα κατά νου να δοκιμασω και κανεναν άλλο ατμοποιητη περα από τον subtank mini. Αν ειχε αμεση αποστολη όλες αυτές οι αποριες θα ειχαν ξεπεραστει.. Παντως θα ηθελα να ακουσω και μια γνωμη για μικρο mod και καποιον δευτερο ατμοποιητη rba που να μη θελει χαρτοπετσετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 βρε παιδιά, κάθε πότε σας καίγονται οι αντιστάσεις στον ναυτίλο μίνι? πάνω από 10 - 15 μέρες δεν μου βγάζουν.. και τις δουλεύω στην χαμηλότερη ένταση του istick.. άντε λίγο παραπάνω.. παίζει κάποιο ρόλο πως τον αφήνω να αδειάσει εντελώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα^. Τελικά για dripper να το αφήσω και να παραγγείλω απέξω κάναν lemo 2 πάλι που τον ακύρωσα για να αλλάξω το μοντ στο σιγκέλι; Το σύρμα ρε σεις, πραγματικά τώρα, πώς το ζητάμε; Nichrome βλέπω παίζει σαν ονομασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 βρε παιδιά, κάθε πότε σας καίγονται οι αντιστάσεις στον ναυτίλο μίνι? πάνω από 10 - 15 μέρες δεν μου βγάζουν.. και τις δουλεύω στην χαμηλότερη ένταση του istick.. άντε λίγο παραπάνω.. παίζει κάποιο ρόλο πως τον αφήνω να αδειάσει εντελώς? 10-15 δεν είναι και λίγο Εγώ που στο iStick τις δούλευα στα ~18W μου έβγαζαν γύρω στις 8-9 μέρες αλλά τις άλλαζα στην εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 γελαω μονος μου 6 το πρωι και παιζει να εχω ξυπνησει την μιση γειτονια αχαχαχαχαχα αρε baator! χαχαχαχαχα Πέρασα πριν λίγο από εκεί. Ήταν μία κυρία μέσα και της έδειχναν το Bliss. Διαβάζω τώρα: H μπαταρία του είναι συμβατή με όλους τους ατμοποιητές τύπου 510, έχει χωρητικότητα 180mAh και θα σας εκπλήξει με την ισχύ της που ανταποκρίνεται άψογα ακόμη και στις πιο απαιτητικές ατμιστικές συμπεριφορές. 18€ αυτό το πράγμα. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Βέβαια στη συγκεκριμένη πρόταση ίσως δε φταίνε οι ίδιοι. Ήταν και γυναίκα, οπότε μπορεί να ήθελε κάτι διακριτικό, ειδικά αν είναι το πρώτο της -που το πρώτο της θα είναι για τέτοια επιλογή-. Με εμένα, πάνω, για το σύρμα, τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Θα έπρεπε να λέει: ''H μπαταρία του είναι συμβατή με όλους τους ατμοποιητές τύπου 510, έχει χωρητικότητα 180mAh και θα σας εκπλήξει με την ισχύ της που ανταποκρίνεται άψογα ακόμη και στις πιο απαιτητικές ατμιστικές συμπεριφορές για 2-3 τζούρες μέχρι να θέλει πάλι φόρτιση'' 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα^. Τελικά για dripper να το αφήσω και να παραγγείλω απέξω κάναν lemo 2 πάλι που τον ακύρωσα για να αλλάξω το μοντ στο σιγκέλι; Το σύρμα ρε σεις, πραγματικά τώρα, πώς το ζητάμε; Nichrome βλέπω παίζει σαν ονομασία. συρμα δεν θα παρεις ουτε nichrome , ουτε ni200 , ουτε titanium.. kanthal a1 θα ζητησεις. αν παιζεις στα ~2ohm θα παρεις 26αρη-28αρη αν παιζεις στα ~1, ~1,5 θα παρεις 30αρη-32αρη αν παιζεισ στα ~0.5 , ~1 θα παρεις 35αρη αν παιζεις στα ~0.3 , ~0.5 θα παρεις 40αρη αν θες να παιξεις πιο χαμηλα ~0.08 , ~0.2 θα παρεις 50αρη :devil: και αν θες να παιξεις ~0.5 μπορεις με 40αρη titanio , απλα θελει λιγο υπομονη να κανεις ομοιομορφες ΟΧΙ κολητα σπειρες (και φυσικα οχι dry burn και οχι μικροκολιες.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι ρε συ. Μιλάω για το TC. Με το κανθαλ όλα καλά. Με το TC τι παίρνω; νι200 το ζητάω; Το nichrome που χρησιμοποιείται, αφού τιτάνιο και νι200 είναι για TC; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Με εμένα, πάνω, για το σύρμα, τι γίνεται; Εγώ απλά "σύρμα" το ζητάω, δεν είμαι σίγουρος τι ρωτάς. Πας και τους λες "φέρε και ένα 26/28/30άρι σύρμα". Αν θες νικελόσυρμα π.χ., λες νικελόσυρμα. Αν ρωτάς πως το ψάχνεις online, kanthal wire είναι το κανονικό, nickel wire είναι το νικελόσυρμα, titanium wire είναι το τιτάνιο. Σε έτοιμα μικρά ή μεγάλα καρουλάκια είναι των 5/10 μέτρων κτλ., δεν του λες π.χ. πιάσε 2 μέτρα. Edit: Τώρα είδα το αποπάνω μήνυμα. Πάνε στο μαγαζί και πες του απλά "θέλω συρματάκι για να φτιάξω αντιστάσεις για TC", δες τι θα σου δώσει (ΑΝ έχει κάτι) και μετά ψάξε online να δεις αναλόγως του τι πήρες, πόσες σπείρες κτλ. πρέπει να κάνεις. Ni200 λογικά θα πάρεις, απλά "νικελόσυρμα" εγώ βλέπω πως το λένε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις