Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εδω ειναι που βοηθαει ο ντριπερ:) αν μπορεις χτυπα καναν μεταχειρισμενο φθηνο για να δοκιμαζεις τις δημιουργιες σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτα θέλω να αλλάξω το κωλοiStick.

/Κουβέντα να γίνεται/. Έκανα και ζημιά προχθές στο γραφείο. Από τα νεύρα και επειδή δε βιδώνει καλά το πάνω καπάκι του, έφυγε ολόκληρο το κατσαβίδι και καρφώθηκε στο γραφείο. Μουκανε καλή ζημιά. Αστοδιαλο δηλαδή.  :mellow:

Στο e-kapnisma που διάβαζα για αυτόν πριν λίγο, είδα ότι τον είχες/έχεις..  :devil: (απλά δεν κατάλαβα αν είναι dripper γιαυτό ρώτησα)

Εμένα με κατάλαβε σήμερα σε ένα group στο fb ο baator που έβαλα τον ego one για πούλημα..  :-D

• Like 1

Μπιζ μπιζε ειναι η φαση!

γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μας..ξερω ανα πασα στιγμη τι εχει ο καθενας σπιτι του χαχα

• Like 2

Κανείς online;  :lol:

Μετά τη τεράστια καθυστέρηση του mod, έχω αρχίσει να ψήνομαι να πάρω ένα επιπλέον απο εδώ -και όταν έρθει το άλλο με το καλό, οκ-, για να αλλάξω το istick. Κάπου βέβαια πεισμώνω με τη διαφορά τιμής σε σχέση με το εξωτερικό (εδώ το βρίσκω να παίζει 65-69, FT και οπουδήποτε αλλού ~25-30€), αλλά δε τη παλεύω άλλο με το iStick. Οκ, λειτουργικά είναι μια χαρά, αλλά μου έβγαλε πρόβλημα στο καπάκι  και πραγματικά το έχω βαρεθεί.  :lol:

Τσέκαρα τώρα το Koopor Mini. Πολύ όμορφο, με προσεγμένο μενού και γενικά λένε ότι "λειτουργεί". Όχι ότι διάβασα αρκετά, αλλά δε βρήκα κάτι που να το γειώνει. Τώρα θα τσεκάρω και κάνα video review.

Στα αρνητικά, ότι κόβει (λένε) απότομα η μπαταρία μόλις φτάσει ένα ορισμένο σημείο volt, στα οποία κανονικά δε θα έπρεπε και ότι στο TC δεν έχει ρυθμιστή Watt αλλά μόνο Soft(40W), Normal(50W), Power(60W) το οποίο δε ξέρω πραγματικά πόσο πρέπει να με απασχολεί -μάλλον πρέπει, αλλά εάν πρέπει, γιατί ακολούθησαν τέτοια τακτική; Κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Όχι;-

Στα συν ότι είναι updatable, οπότε ίσως το πρώτο, τουλάχιστον, αρνητικό που αναγράφω επάνω, να άλλαξε.

Το θέμα είναι ότι, όπως τη βλέπω τη δουλειά, σίγουρα θα χρειαστώ και ένα μικρότερο όταν έρθει η γκουμούτσα το Sigelei, οπότε, σκάς εδώ ~+30-40 ευρώ για το συγκεκριμένο; Πας σε κάτι άλλο; IPV D2 όσο καλό και αν βγήκε στη πλακέτα, δε με ψήνει τόσο η πλαστικούρα του. Το Koopor δεν είναι πλαστικό.

:unsure:

• Like 1

Μεταλικό είναι;  :lol:

Λάθος μου τότε. Από φωτογραφίες το είχα δει για πλαστικό. Είμαι αδικαιολόγητος.  :lol:

Βέβαια αυτό αγγίζει το 80ρι με μια πολύ γρήγορη ματιά. Δε ξέρω. Έχω χάσει τη μπάλα. Δεν ήθελα να σκάσω πάλι χρήματα, όμως έχει αρχίσει να γίνεται επιτακτική η ανάγκη για αλλαγή.

Το Koopor βέβαια συνεχίζει να με ψήνει περισσότερο. Θα ψαχτώ λίγο ακόμη και θα δω αν θα καταλήξω κάπου.

Είδα λάθος για ποιό έλεγες..

Βέβαια εγώ μιλάω για το Koopor, όχι το Cloupor, και δε μπορώ να στηριχτώ δε διαγωνισμούς:lol:

Καλα εννοείται...

Βασικά, θυμήθηκα τώρα και το Evic VTC Mini που φαίνεται να διορθώνει όλα τα προβλήματα του "μεγάλου" μοντέλου.

Λέω να κινηθώ προς τα εκεί.

Το έχει δει κανείς σας από κοντά;

Μπαταρία κατά τα γνωστά;

Ευχαριστώ^.  :-)

Μέχρι να σου απαντήσουν κάνε μια αναζήτηση Evic VTC Mini στο θέμα, έχουν κάποια πόστ πιο πίσω (από αναζήτηση δεν μπορώ να βάλω λινκ, δεν θα σου εμφανίζονται..)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...