Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δοκιμασε στον ιδιο ατμο να βαλεις μια μεγαλη και μια μικροτερη αντισταση και να κρατησεις σταθερα τα watt.

και πες μου εντυπωσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

αυτη την στιγμη ατμιζω τον goblin mini με dual coil setup στα 0.6 ohm .

me 22w περνω 3.63 volt και εχω πλουσιο δροσερο ατμο.και ντουμανακι φυσικα..

αν ανεβω πανω απο 30+w αρχιζει να θερμενει..μετα 42w ειναι ζεστος και εχω φτασει τα 5V

χαχα , δεν ξερω..ισως!

γουστα ειναι αυτα.. :)

anyway , να ξερεις παντως πως και η εισαγωγη αερα παιζει μεγαλο ρολο. δηλαδη οσο παραπανω αερα (μεχρι ενα σημειο) τοσο πιο δροσερος ατμος..οσο πιο σφηχτη τζουρα τοσο πιο καυτη.(σε αναλογια με αντισταση και watt)

Σκεφτομαι την αγορα ενός δευτερου σετ να εχω και δεν εχω κατασταλάξει. Αυτή τη στιγμη έχω ένα subtank mini με istick 40w . Η 50αρα istick τίναξε τα πεταλα . Χαλασε η πλακέτα και η μπαταρία οποτε λέω να μην ασχοληθω παραπάνω.

Κοιτουσα τα σετ με subtank και μπαταρια μαζι αλλα βλέπω ότι δεν περιλαμβανουν rba κεφαλή και ότι δεν υπαρχει και για αγορά παρα μόνο η plus που έχει τρύπες στο πλάι.  Δεν ξέρω αλλα νομίζω θα έχει διαρροές κάτι τετοιο.

Οποτε θέλω έναν ατμοποιητή Rebuildable χωρις διαρροές όσο γίνεται ,και μια μπαταρία που να μην έχει μεγάλο όγκο.

Η istick η 40άρα παντως δε μου βγάζει 24ωρες ενώ η 50αρα πήγαινε και δευτερο 24ωρο.

To σκεφτομαι και για αγορα μιας δευτερης istick 40αρας αλλα επειδη χάλασε γρηγορα η 50αρα μου ήδη την 40αρα που ήδη έχω την πήρα με μεγαλη επιφύλαξη. 

To Subox έχει μέσα RBA. Σχετικά με την RBA V2 με τις τρύπες, τη χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα και λειτουργεί απροβλημάτιστα. To βαμβάκι φράζει τις τρύπες και δεν υπάρχει διαρροή ούτε όταν είναι στο πλάι ο ατμοποιητής.

Δεν περιμενα δευτερη απαντηση . Δεν είχα προσεξει και το rba.. Εγινε ήδη η παραγγελία !

Ευχαριστω φιλε ferongr.

Τωρα προφανως χρειαζομαι κανα δυο  Samsung 25R και φορτιστη.

Ανάλογα με τα watt που ατμίζεις, μια μπαταρία και φόρτιση μέσω USB θα σου φτάνουν αν δεν θές να μπείς σε έξοδα. Από τα 25-30W και πάνω είναι που χρειάζεσαι καβάτζα δεύτερη μπαταρία εκτός σπιτιού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, παίζουν πολλά. Καλά θα τον έχω, θα δοκιμάσω διάφορα και βλέπουμε.

Έβαλα σήμερα μια clr 1ohm στον ego one και υγρό το nutacco πάλι γιατί η προηγούμενη αντίσταση είχε ποτίσει με το red alert της after 8 και δεν έλεγε να καθαρίσει τελείως, ώστε να καταλάβω σωστά το nutacco. 

Αυτό που πιστεύω είναι ότι το αποδίδει καλά (τον αέρα τον έχω στη μέση) και λιγότερο έντονα από τον gs air που επίσης και εκεί μου αρέσει.

Το istick το έχω στα 13w/3.6v ή 12.5w/3.5v και ενώ ο ατμός είναι κάπως πιο ζεστός από ότι κάνω συνήθως με τον gs air, νομίζω μου αρέσει σε αυτό το υγρό. Aρκετό και το ντουμάνι με σχετικά μικρές τζούρες (των 2 - 2.5 δευτερολέπτων)

Edit: Ξανακάνω όμως τώρα παράλληλα το υγρό στον gs air στα 9w και το nutacco είναι κατα πολύ καλύτερο. Νοιώθεις τους ξηρούς καρπούς (ειδικά στην εκπνοή) και το καπνικό κομμάτι. Στον ego one πάλι όχι.

Επεξ/σία από stratigos24

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις, σχετικά με το maxx blend.

Έφτιαξα αρκετά μπουκαλάκια. Ένα 50μελο, ένα 30μελο και ένα 10μελο.

Τελείωσα τώρα το δεκάμελο, γεύση μηδέν. Άνοιξα και το 30μελο, τίποτα. 3% άρωμα έχω βάλει. (πρόσθεσα και άλλο πριν κάνα 2-3 μέρες, στην αρχή είχα 2%).

Γιατί έτσι; Να χρειάζεται τόσο πολύ καιρό ωρίμανση; Χρώμα έχει αλλάξει, αλλά άρωμα, δεν.

Επεξ/σία από giorgos147

νομιζω εβαλες πολυ λιγο αρωμα..

αλλοι κανουν 20% αρωμα.

εγω σαν γενικη συνταγη επιτυχειας εχω 15σταγονες/20 mL στα δυνατα αρωματα. και 30 σταγονες / 20 mL στα αδυναμα αρωματα..

αυτο μεταφραζεται με την πιπετα μου απο 0.8 mL αρωματος στα / 20 mL μεχρι 1.6 mL / 20 mL

οποτε βλεπεις τσακ μπαμ οτι απο 4% - 8% παιζω εγω

• Like 1

Μάλιστα.

Έφτιαξα ακόμη ένα 20μελο τώρα (πρόσθεσα και στα άλλα που τα έχω αφήσει για ωρίμανση τα αντίστοιχα ποσοστά πάνω κάτω), και βλέπουμε.

~1.4ml έβαλα τώρα στα 20ml, να δω πώς θα το πάω.

Φτιαξε το 10μελο οπως το θες για αρχη.. και μετα φτιάξ το 50-100 ml.αν προσθετεις συνέχεια θα χασεις την μπαλα

Την γενικη εικόνα του (σε ποσοστο αρώματος) θα σου την δωσει κατευθείαν το υγρο που θα κάνεις . αρκεί ενα καλο ανακάτεμα.οποτε κανεις 10μελο κουνας δοκιμάζεις . συμπληρωνεις χτυπας κουνας ξαναδοκιμαζεις..

Και παει καπως ετσι!

Ντριπερ εχεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...