stratigos24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Πέτυχα πάλι τον φίλο σήμερα και το έβαλα στην πιο μικρή σκάλα αέρα να δω.. μια χαρά σφιχτός είναι.. (καλά, όχι και justfog 1453 αλλά δεν είναι αεράτος σε καμία περίπτωση..) Τελικά βλακείες έλεγα.. τον πήρα τον ego one (τον μεσαίο, όχι mini αλλά ούτε τον mega δηλαδή) και στη πιο μικρή σκάλα αέρα γίνεται τέρμα κλειστός. Πιο πολύ και από τον justfog 1453. Μετά από χρήση μιας μέρας έχω να πω ότι: - του έβαλα Tribeca αλλά gs air και justfog το αποδίδουν καλύτερα - του έβαλα after 8 red alert αλλά σε justfog (στον gs air δεν το έχω δοκιμάσει) μάλλον μου άρεσε πιο καλά - πριν κανα 2ωρο του έβαλα το nutacco της atmos και νομίζω ότι θα το αποδώσει καλά, μόλις φύγει και η γεύση από το red alert τελείως από την αντίσταση θα μπορώ να το καταλάβω καλύτερα. Γενικά είμαι έτσι και έτσι μέχρι ώρας με τον ego one.. θα δούμε στην πορεία. Μ'αρέσει εμφανισιακά καθώς και το βάρος του που είναι μικρό. Διαρροή καμία ούτε στο πλάι κλπ μέχρι στιγμής. Η αντίσταση που έχει είναι 1ohm. Αλήθεια, από πόσα μέχρι πόσα watt μπορεί να δουλέψει η συγκεκριμένη? Εχθές ήμουν με έναν φίλο μου που έχει δοκιμάσει διάφορους ατμο (και επισκευάσιμους), διάφορες μπαταρίες, υγρά κλπ (δηλαδή ξέρει κάτι... ενημερωτικά έχει πάρει kayfun v4, kayfun lite plus, genitank mega, ναυτίλο mini και gs air μαζί με istick 30w και άλλο ένα mod που έχει και ρύθμιση θερμοκρασιας ) και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο gs air είναι ο καλύτερος εργοστασιακός ατμοποιητής.. Χτύπημα, γεύση, ντουμάνι.. όλα τα κάνει καλά. ΥΓ: Εχθές είχα πάει σε ένα γάμο και δεν ξέρω τί είχα πάθει όλη μέρα.. δεν είχα όρεξη να ατμίσω τίποτα και με χάλαγαν όλα (bebeca, tribeca, red alert που είχα μαζί.. Με έσωσε που τελευταία στιγμή είδα ότι είχα πάρει και τον 2o gs air (αυτός που μου είχε ξεβιδωθεί το τζαμάκι που είπα σε προγουμενο ποστ και ότι του το έβαλα πάλι σχετικά σωστά, δεν χάνει κλπ) που είχε μέσα το nutacco.. Καλά, το υγρό τα σπάει (.. στον gs air.. ). Και ο φίλος μαζί και ο ξαδερφός του που έπιναν και ποτά, λένε τέλος, για ποτό μόνο nutacco..
discoboyminimal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 χαχα πολυ αγαπη ρε με τον gs air! δοκιμασες τον subtank με την μεγαλη τρυπα , να την κλεισεις σιγα σιγα? (οχι στη προκαθορισμενη θεση, εσυ με το χερι να το πας ετσι ωστε να εχεις σφυχτη τζουρα)
stratigos24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Από subtank είχα δοκιμάσει από άλλο φίλο τον mini κάποια στιγμή, αλλά δεν θυμάμαι πολλά (για το αν είχα παίξει δηλαδή με τον αέρα του αν και νομίζω πως όχι), αλλά θυμάμαι δεν μου άρεσε με την 1.2 που είχε πάνω και με το υγρό που είχε. Παρεπιπτόντως και εκείνος ο φίλος έχει ναυτίλο μινι, subtank mini και gs air και αν είναι να προτίνει σε κάποιον ατμοποιητή, αυτός είναι ο gs air.. Γενικά είμαι έτσι και έτσι μέχρι ώρας με τον ego one.. θα δούμε στην πορεία. Μ'αρέσει εμφανισιακά καθώς και το βάρος του που είναι μικρό. Διαρροή καμία ούτε στο πλάι κλπ μέχρι στιγμής. Η αντίσταση που έχει είναι 1ohm. Αλήθεια, από πόσα μέχρι πόσα watt μπορεί να δουλέψει η συγκεκριμένη? Mήπως έχεις μια απάντηση για αυτό? Βασικά, τα λιγότερα watts που θέλει με ενδιαφέρουν πιο πολύ και όχι τα περισσότερα, μιας και γενικά νομίζω ότι βγάζει αρκετά ζεστό ατμό.
discoboyminimal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 οχι ..δεν εχω ιδεα απο gs air.. εσυ παιξε σε ευρος 3.3 με 4.2..ειναι safe bet..
stratigos24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Βρε, για τον ego one λεω που πήρα, με την αντίσταση 1ομ που έχει στο πόσο να τον παίξω ως λιγότερα watts.. O gs air ξέρω, λέει από 8-20 για την 1.5ομ και 8-30 για την 1.2 και τον παίζω με την 1.5ομ από 8-10.5 και με την 1.2 ομ από 10-12.5w.. παραπάνω από αυτές τις τιμές παίρνω πιο ζεστό ατμό από ότι θέλω οπότε δεν..
Baator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Παίρνοντας αφορμή από το ποστ του στρατηγού σχετικά με το ότι ο Gs Air είναι ο καλύτερος ατμοποιητής της αγοράς... Γράφτηκα πρόσφατα σε αυτά τα γνωστά ελληνικά γκρουπ στο Facebook σχετικά με το άτμισμα και απ' ό,τι βλέπω παίζει γενικά μεγάλος έρωτας με παλαιότερου τύπου ατμοποιητές με πιο σφικτή τζούρα. Τα Kayfun, κλώνοι και μη, απλά κυριαρχούν κατά κράτος. Ό,τι μοντάκι, ό,τι μπαταρία και να πάρει ο άλλος, κοτσάρει πάνω και τον Kayfun και πίνει νερό στο όνομα του. Πάρα πολύ επίσης παίζουν αυτοί οι ελληνικοί ατμοποιητές τύπου "Αλέξανδρος" και "Εβίβα", "Τηλέμαχος" κτλ. για τους οποίους δεν έχω ιδέα, αλλά προφανώς στην ελληνική κοινότητα είναι τρομερά δημοφιλείς. Από Subtanks, τίποτα. Το πολύ πολύ, κανάν subtank mini της Kanger να δεις, αλλά απ' ό,τι κατάλαβα, ο μέσος Έλληνας χρήστης προτιμάει σφικτή τζούρα και αντιστάσεις πάνω από 1 ohm. Κάποιοι πιο προχωρημένοι, δουλεύουν με drippers, συνήθως αυτά τα περίεργα ελληνικά... Πάρα πολλά μηχανικά mods επίσης, πάρα πολλά όμως, σε μια εποχή που τα regulated box mods βγαίνουν το ένα μετά το άλλο και σε λογικές τιμές. Γενικά, με λίγα λόγια, είμαστε αρκετά πίσω και ο Έλληνας εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τους καταστηματάρχες και αγοράζει αυτά που θα του προτείνουν αυτοί. Έχουν μείνει μηχανικά mods στοκ από 2 χρόνια πριν; Θα το πάρει ο άλλος. Θέλεις καλό ατμοποιητή; "Εβίβα με κλειστά μάτια φίλε!". Τα Isticks δίνουν και παίρνουν, μονοπωλούν σχεδόν το ενδιαφέρον. Μου 'κανε μεγάλη εντύπωση το πόσο σπάνια βλέπεις αντιστάσεις κάτω του 1 ohm σε ατμοποιητή και πόσο δημοφιλή είναι τα διάφορα Kayfuns. Πάρα πολλοί αγοράζουν subtanks και βλέπεις αγγελία να τον πουλάνε την επόμενη μέρα γιατί δεν τους βόλεψε καθόλου... Αν βγει επίσης κανά μοντάκι σχετικά καλό σε λογική τιμή, πλακώνουν όλοι με την μία. Η τελευταία τρέλα ονομάζεται Evic VTC Mini και 4 στα 5 ποστς είναι για αυτό... 1
ferongr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει μεγάλο peer pressure κατά του subohming καθώς όλα τα ελληνικά mod/RBA με τις μεγάλες τιμές και τα μεγάλα ποσοστά κερδών είναι σχεδιασμένα για MTL τύπο ατμίσματος. Και αυτό εμφανίζεται και στα διάφορα FB groups. Στο κάτω κάτω, αν έχεις δώσει 300€ για RTA και μηχανικό mod λογικό είναι να σε πιάνει λίγο το post-purchase rationalization και να σπρώχνεις την επιλογή σου και σε άλλους. Για να μη μιλήσω για τα παπαγαλάκια που τους δανείζουν ατμοποιητές οι καταστηματάρχες και μετά βλέπεις να πλέκουν εγκώμια. Η ελληνική ατμιστική κοινότητα είναι πολύ κολλητή μεταξύ της. Οι μισοί γνωρίζουν τους μισούς και δεν γουστάρουν τους άλλους μισούς. Τα καταστήματα προσπαθούν να σπρώχνουν τα πρόβατα εκεί που έχουν μεγαλύτερα ποσοστά κερδών (εγχώριες συσκευές) και δεν έχουν καλό στοκ από διεθνές εμπόρευμα. Γενικά δεν θα έλεγα για προτιμήσεις των Ελλήνων ατμιστών αλλά για μια παραμορφωμένη αγορά. 2
Baator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό ακριβώς. Προσπάθησα να είμαι λίγο πιο...'διακριτικός' στην διατύπωση μου για να μην προσβάλω κανέναν καταλάθος, αλλά με κάλυψες και συμφωνώ 100%. Έχει αρκετούς ψαγμένους Έλληνες ατμιστές, αλλά έχει και πολλούς που, χωρίς να φταίνε οι άνθρωποι, πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης. Νομίζω το έθεσες άψογα με τον όρο 'παραμορφωμένη αγορά', γι' αυτό φυσικά δεν φταίει ο απλός Έλληνας χρήστης που δεν έχει και υποχρέωση να είναι όλη μέρα στο Ίντερνετ και να βλέπει reviews, ούτε να διαβάζει ξένα forums, αλλά οι καταστηματάρχες που προσπαθούν να σπρώξουν αυτό που θα τους φέρει το μεγαλύτερο κέρδος. Ξέρω πολύ καλά ότι το να έχεις κατάστημα στην Ελλάδα σήμερα είναι τρομερά δύσκολο, ειδικά στον συγκεκριμένο χώρο που (μέχρι πρότινος τουλάχιστον), είχες να ανταγωνιστείς και την Κίνα. Αλλά να βλέπω ακόμα μηχανικά mods και "Εβίβες" και κόσμο που έχει δώσει 300 ευρώ για κάτι τέτοια, με κάνει και λυπάμαι. Καταλαβαίνω από την μια τους καταστηματάρχες, το θεωρώ κλοπή από την άλλη. Ένιωθα επίσης άσχημα που έσπρωχνα κόσμο να αγοράζει από Fasttech, καθώς θεωρούσα και θεωρώ ότι καλό είναι να στηρίζουμε τα τοπικά μαγαζιά, διαπιστώνω όμως ότι τελικά το μεγαλύτερο ποσοστό των ατμιστών αγοράζει τυφλά πηγαίνοντας στα μαγαζιά και λίγοι είναι αυτοί που θα κάτσουν να ασχοληθούν, να ρωτήσουν, να ψάξουν στο Ίντερνετ και τελικά να προτιμήσουν κάτι από Κίνα. Anyway...Επόμενη προσωπική αγορά: Uwell Crown Sub Ohm Tank (σε μαυράκι για τρελό συνδυασμό με το Ipv D2 και super stealth καταστάσεις!) https://www.fasttech.com/products/3410300 Σύμφωνα με όλα τα reviews, θεωρείται ο καλύτερος subohm ατμοποιητής που υπάρχει. Ένα σωρό επιλογές από coils, διθυραμβικές κριτικές και απ' ό,τι λένε όλοι, κανένα μειονέκτημα (αν εξαιρέσεις ότι δεν έρχεται πακέτο με την επισκευάσιμη κεφαλή ή ότι δεν έχει μέσα η συσκευασία 2ο ανταλλακτικό τζαμάκι κτλ.). Αν και μόλις πήρα τον Freemax Starre Pro, για 21 ευρώ δεν θα αντέξω και θα τον χτυπήσω και αυτόν. 1
ferongr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μην έχεις τύψεις για τη Fasttech. Να γνωρίζεις ότι όταν ένα μαγαζί πάει να τιμολογίσει π.χ. ένα νέο mod, αντί να κοιτάξει την τιμή χονδρικής και να βάλει μια τιμή που να έχει κέρδος και να είναι ανταγωνιστικό, κοιτάει τι τιμές έχουν τα άλλα μαγαζιά και βάζει την ίδια. Η άντε 1-2€ παρακάτω.
stratigos24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Παίρνοντας αφορμή από το ποστ του στρατηγού σχετικά με το ότι ο Gs Air είναι ο καλύτερος ατμοποιητής της αγοράς... Φυσικά το είπα με δόση χιούμορ για τον gs air, χωρίς να είμαι εγώ ή οι φίλοι μου (που τους αρέσει επίσης ο gs air από εργοστασιακούς) ''σωστοί'' κριτές ατμοποιητών ή γνώστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Απλά, από όσους έχω δοκιμάσει μέχρι ώρας είναι ο καλύτερος για μένα. Διαβάζω τι γράφετε, αλλά είμαι ολίγον τι άσχετος και προσπαθώ για να καταλάβω... Τέλος, πείτε μου από πόσα watt και πάνω είναι σωστό να παίζω τον ego one με την 1ομ αντίσταση. Anyway...Επόμενη προσωπική αγορά: Uwell Crown Sub Ohm Tank (σε μαυράκι για τρελό συνδυασμό με το Ipv D2 και super stealth καταστάσεις!) https://www.fasttech.com/products/3410300 Είδε ο ένας φίλος μου το ποστ σου (αυτός με τους 2 kayfun κλπ κλπ που λέω παραπάνω) και΄το mod με τι θερμοκρασία που έχει είναι το ipv d2 που λες και εσύ και μου είπε αν έχεις χρόνο, πες μας εντυπώσεις.
aGka8l Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 οταν γραφτηκα στα group tou fb , μ κανε και μένα παραξενο αυτο το παρε δωσε , ειναι ολα θέμα γκλαμουριας δεν ξερω απο μηχανικο mod ( το μονο π εχω δουλεψει ειναι το ιστικ το 50αρη μ οταν μ χαλασε και το κανα πατεντα μπαταριες απευθειας στον 510 πολο ) αλλα μ ειναι πολυ δυσκολο οτι δινουν τοσα λεφτα για εναν σωλήνα π βαζει μεσα μπαταριες Δυστηχως τα μαγαζια οπως ολας θελουν οπως θα σου πει η πωλητρια για να πουλήσει οτι σου παει γαντι το ρουχο ετσι και αυτοί, Εδω σε μεγάλη αλυσίδα π ειχα παει να παρω αρωματα λεει η πωλητρια στον πελάτη περνετε οτι καλυτερο υπάρχει στην αγορά και του δινε istick 30watt & subtank nano πανω απο 100ευρω για αυτά ετσι..
Baator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τέλος, πείτε μου από πόσα watt και πάνω είναι σωστό να παίζω τον ego one με την 1ομ αντίσταση. ... Είδε ο ένας φίλος μου το ποστ σου (αυτός με τους 2 kayfun κλπ κλπ που λέω παραπάνω) και΄το mod με τι θερμοκρασία που έχει είναι το ipv d2 που λες και εσύ και μου είπε αν έχεις χρόνο, πες μας εντυπώσεις. Λίγο που το 'ψαξα, τα προτεινόμενα watts για την 1 ohm αντίσταση στον ego one είναι 10-20. Άρα κλασικά ξεκινάς από χαμηλά και ανεβαίνεις μέχρι να δεις που θα σου κάτσει καλύτερα. 12; 14; Εντυπώσεις για το Ipv D2; Οι καλύτερες, ειδικά για τα λεφτά του. Είναι μικρό, πολύ δυνατό, έχει καλό τσιπ μέσα, τα κάνει όλα και συμφέρει. Η θερμοκρασία ελέγχου δουλεύει κανονικότατα, από εμφάνιση σκίζει. Και μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει προβλήματα από διάφορες προχειρότητες που συνηθίζει η κατασκευάστρια εταιρία (P4Y). Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φυσικά ένα μείον είναι ότι από την στιγμή που δουλεύει με μία μόνο 18650 μπαταρία, η διάρκεια ζωής της είναι σχετικά μικρή, ειδικά αν το δουλεύεις σε ψηλά watts. Αλλά απλά κουβαλάς μια εξτρά 18650 μαζί σου και καθάρισες. Γενικά το προτείνω ανεπιφύλακτα. 2
stratigos24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ. Κατάλαβα, στα δέκα θα μείνω.. Χαχα. Δεν ξέρω ρε συ, αλλά πιο πάνω είναι αρκετά ζεστός ο ατμος για τα γούστα μου. Και κάπου που είδα πρόσφατα ένα γκαλοπ λίγο πιο πολλοί ήταν εκείνοι που προτιμούν τον ατμο κρύο παρά ζεστό αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά καθώς ακόμα παίζει να λέω εγώ είναι ζεστός στα χ βαττ πχ και άλλος να λέει όχι είναι χλιαρος κλπ. Κάτι τελευταίο. Αν κάποια στιγμή πάρω την clr αντίσταση που επισκευαζεται έτσι για να πειραματιστω, υπάρχει το ενδεχόμενο να φτιάξεις αντίσταση πχ 1.5 ομ στον ego one? (δεν θέλω να πέσω με τίποτα... το βλέπεις έτσι...? )
discoboyminimal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 δεν υπαρχει λογος να κανεις αντισταση 1.8 Ω και να την παιζεις στα 4.6volt = 12 watt. ειναι σχεδον σαν να εχεις μια αντισταση 0.9 και να την παιζεις στα 3.3volt = 12watt. με τα ιδια συρματα , με τον ιδιο ατμοποιητη , εχεις περιπου τα ιδια αποτελεσματα. το λεω αυτο γιατι βλεπω πολους (μαζι κ εσενα ) να αρνηστε κατηγορηματικα να κατεβητε σε αντιστασεις λες και θα παθετε τιποτα. δεν λεω "ΚΑΤΕΒΑ!" "SUB-OHM!" "CLOUD CHASING!!" κλπ κλπ.. απλα εχω ακουσει πολλους ανθρωπους να 'φοβουντε' να κατεβουν σε ohm..δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.. ναι η χαμηλη αντισταση , προσφερει αν θες παραπανω θερμοτητα ,ντουμανια κλπκλπ. ναι αργει να πυρωσει το coil (σε σχεση με μια αλλη μεγαλυτερη αντισταση) αλλα γιατι να μην κατεβεις λιγακι..του θεου ειναι και τo low resistance.
stratigos24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο και μόνο γιατί με αναγουλιαζει ο ζεστός ατμος..κανένας άλλος λόγος.. Δεν τον μπορώ, δεν μου αρέσει. Οποτε λες,φτιάχνοντας μια αντίσταση στα πχ 1.5ομ και ατμιζοντας στα 9-10, θα είναι ακριβώς το ίδιο κάνοντας μια πχ πάλι 1.0 στα 11-12? Δεν ξέρω.. Τον ατμο δεν μπορώ να τον συνηθίσω ζεστό. Και στον gs air την 1.5 παίρνω και όχι την 1.2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις