akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Πάντως για εμένα, τα έλεγα και με τον discoboy πιο νωρίς, το DIY στα υγρά είναι λιγότερο «μπελαλίδικο» από π.χ. τους επισκευάσιμους. Κακώς κάποιους (ανάμεσα τους και εγώ πιο παλιά) τους «φόβιζαν». Φτιάχνεις εκεί 300-400μλ μια φορά το μήνα και ξεμπέρδεψες. Το θέμα είναι να βρεις τη συνταγή που σου ταιριάζει Εγώ π.χ. ξεκίνησα με την προτεινόμενη συνταγή της Flavour Art για το βιρτζίνια, πειραματίστηκα και λίγο με ενισχυτικά, ανεβοκατέβασα λίγο το ποσοστό αρώματος, και την έχω καταβρεί! Πάντως γενικά όταν ακόμα δεν έχουμε κατασταλάξει, ποτέ δεν φτιάχνουμε μεγάλες ποσότητες! Ξεκινάμε με «ταβάνι» τα 10ml, και τα 5 αν είναι δυνατόν, ώστε αν τυχόν δεν μας αρέσει μην πετάξουμε τη βάση και το άρωμα τζάμπα Επίσης σημαντικό. Στο μπουκαλάκι ή το δοχείο που ανακατεύουμε, πρώτα μπαίνει το ενισχυτικό (αν βάλουμε), μετά το άρωμα, μετά η βάση (την οποία αν έχουμε διαφορετικές, π.χ. μηδενική και δωδεκάρα, την έχουμε ανακατέψει από πριν). Από το μικρότερο στο μεγαλύτερο δηλαδή, για να ανακατευτεί καλύτερα 1
crom251 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Παντως για ανακατεμα ετοιμου υγρου με μηδενικη βαση δεν νομιζω να υπαρχει θεμα ή να μην ενδεικνεται ετσι akpe? Εγω οταν το κανω απλα κοιταω το ετοιμο υγρο να ειναι της ιδιας εταιρειας με την βαση. Π.χ. αν παρω μπεμπεκα θα την αναμειξω με βαση της atmoslab και οχι της FA π.χ. Θεμα του στυλ να μην ενδεικνεται δεν πιστευω να υπαρχει και αν αναμειξω μπεμπεκα με βαση της FA βεβαια. Απλα ισως να δενει καλυτερα το ετοιμο υγρο με βαση της ιδιας εταιρειας...
akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Όχι, κανένα θέμα, απλά (λογικά, δεν το έχω κάνει ποτέ) χάνεις σε γεύση αλλά και χτύπημα αφού πέφτει και το ποσοστό νικοτίνης.
stratigos24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δηλαδή και εγώ που θέλω να αραιώσω το bebeca πχ με atmos βάση είμαι οκ αλλά άμα θέλω να αραιώσω το number 3 ή το atena καλύτερα να γινόταν με nobbaco βάση (αν υπάρχει) και dea?
ferongr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οι βάσεις, τα αρώμα και τα υγρά της Nobacco παράγονται από την Atmos Lab. Σε κάθε περίπτωση, όλες οι βάσεις πάνω-κάτω παρόμοιες είναι, ειδικά για να αραιώσεις έτοιμο υγρό. 2
stratigos24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δεν ειναι γενικα και των βαριων αρωματων και γευσεων Mια από τα ίδια. Θα αραιώσω σίγουρα Dea atena και Nobacco number 3 μπας και τα ατμίσω.
discoboyminimal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θα κοιτάξω και για DIY. Σκέφτομαι να πάρω μια pg atmos 12mg και να πάρω και 1-2 αρώματα να πειραματιστώ. Ναι, μόνο για αραίωση έλεγα παραπάνω, όχι για να ρίξω νικοτίνη. πανω απο 25% σκετη βαση μην βαζεις γιατι χανει πολυ τη γευση. εγω εκανα παλια 12αρα που την εριχνα στα 9 με λιγο αραιωμα χωρις να φαινεται οτι χανει γευση. επισης μην περνεις σκετη PG ειναι θανατος..παρε την balance που ειναι 50/50.
stratigos24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Κοίτα, με πειράζει από ότι έχω εντοπίσει η vg. Όλα μου τα υγρά (εκτός από το bebeca που πήρα εχθές που είναι 50/50) είναι 75/25 pg/vg 80/20 pg/vg κλπ. Λες να με πειράξει η σκέτη pg? Δεν ξέρω.. Οκ, για το αραίωμα.
discoboyminimal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 εγω το ακριβως αντιθετο! οταν ξεκινησα με DIY εκανα σκετη thunder! (100% pg) τωρα εφταιγε η pg? εφταιγε η atmos lab? δεν ξερω.. αλλα αιδιαζα, εβιχα κλπ.. ειπα να περασω στην balance, αφου εκανα κανα 2 μηνο balance ουτε κ εκει μπορουσα να κατσω..και εκει βιχας κτλπ.. ε πηγα μετα στην mist της ατμος ..100%vg και σταματησα να βιχω.. (αλλα μετα με χαλουσε η νικοτινη της atmos..κατι εχει.. και ετσι πηγα στην Flavor art 100%Vg και στην Tottaly Wicked 100% vg παλι.. πλεον ειμαι σε αυτες τις 2 μαρκες) να ξερεις πως ουτε σκετη VG δεν ειναι καλα (γιατι ειναι απειρα παχυρευστη και μπορει να εχεις υποτροφοδοσιες και καμενα , αλλα και χανεις γευση και χτυπημα) αλλα ουτε σκετη PG κανει, (πολυ χτυπημα , απειρα νερουλι και μπορει να εχεις διαροες και ελαχιστο ντουμανι)
stratigos24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Όταν έκανα ένα flavor art ry4 80%vg είναι... είχα μέσα σε μια μέρα το λαιμό και αμυγδαλές. Και τα el greco (2 έχω κάνει σε μεγάλη με πειράζουν και ας ειναι 50/50 (αν δεν κάνω λάθος ότι είναι τόσο). Και το ry4 το προσπάθησα και μήνες μετά πάλι και πάλι αμέσως αμυγδαλές, λαιμοί κλπ. Και τα el greco τα ίδια.
Baator Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ...αλλα μετα με χαλουσε η νικοτινη της atmos..κατι εχει.. και ετσι πηγα στην Flavor art 100%Vg και στην Tottaly Wicked 100% vg παλι.. πλεον ειμαι σε αυτες τις 2 μαρκες) Η νικοτίνη της Atmos και μένα με χαλάει, δεν ξέρω γιατί. Παίζει να 'ναι και στο μυαλό μας μόνο, δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά μπορεί να έχει, πάντως έχει. Και εγώ στην Totally Wicked κατέληξα, πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά, περιέργως ξαναλέω, μου φαίνεται πολύ καλύτερη. Αυτά τα 100% και 80% PG δεν ξέρω πως τα κάνεις στρατηγέ μου, ακόμα και το 60/40 vg/pg πλέον μου καίει τον λαιμό. Έχω κάτσει εδώ και μήνες στο 80/20 vg/pg, κάτι 50-50 υγρά μόνο σε Ναυτίλο τα παλεύω, σε subtanks απλά με την καμία, κάψιμο απίστευτο. 1
discoboyminimal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Η νικοτίνη της Atmos και μένα με χαλάει, δεν ξέρω γιατί. Παίζει να 'ναι και στο μυαλό μας μόνο, δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά μπορεί να έχει, πάντως έχει. Και εγώ στην Totally Wicked κατέληξα, πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά, περιέργως ξαναλέω, μου φαίνεται πολύ καλύτερη. Αυτά τα 100% και 80% PG δεν ξέρω πως τα κάνεις στρατηγέ μου, ακόμα και το 60/40 vg/pg πλέον μου καίει τον λαιμό. Έχω κάτσει εδώ και μήνες στο 80/20 vg/pg, κάτι 50-50 υγρά μόνο σε Ναυτίλο τα παλεύω, σε subtanks απλά με την καμία, κάψιμο απίστευτο. στο μυαλο μου εισαι..τα ιδια ακριβως.
ferongr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Προσωπικά αγόρασα ένα 50μελο με νικοτίνη 100mg απο ecig (σε PG για καλύτερη μείξη της νικοτίνης) λόγω πιθανής αλλοίωσης γεύσης των DIY μου με Atmos νικοτίνη και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος για αρχή, αν και στο μήνα πάνω θα δω αν όντως αξίζει. Επίσης, έρχεται με courier iStick 100W. 1
aGka8l Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Εγω τσιμπησα EVIC VT TC , μαπα το καρπουζι , ειπα να το παρω απο ελλαδα για να χω καλυτερη αντιμετωπιση .. Το μοντακι απο μπαταρια μετρια πραγματα, πολυ καλυτερο το ISTICK Η μπαταρία του απο μεσα κουνιεται και κανει τραμπαλα , απο την 2η μέρα χρήσης Εστειλα μειλ στον αντιπρόσωπο της joytech π το πηρα δεν απαντησαν , Πηρα τηλεφωνο σημερα μ ειπαν μισο λεπτο και με συνδεσαν με καιρο... ειχα και πολυ δουλεια και δεν ξαναασχολήθηκα .Θα τους πάρω αυριο παλι τηλ Παντως το TC ειναι ωραια εμπειρια απλα εμενα μ κατσε στραβη με το modaki. Mε τιμώρησε ο θεος επειδη ειχα παρει 1 ασπρο και 1 μαυρο , για ενα φιλο και του δωσα το μαυρο χωρις να ρωτήσω και κράτησα το ασπρο χχχ
mindtrapper Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Κλάψε, πήγα και το πήρα το απόγευμα. Courier και φλωριές Αν σου κροταλίζουν τα κουμπιά πες μου να σου πω πως να το φτιάξεις, ήταν κουδουνίστρα λίγο αλλά τα έκανα να μην ακούγεται τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις