stratigos24 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Θα ήθελα να δω κάτι με την αντίσταση πάνω... και δεν ξέρω, αυτή η φυτιλοαντίσταση που έχει ο gemini μου αρέσει, με κάνει να θέλω να τον δοκιμάσω. Πάντως αν ήταν να δώσω 20άρικο που έχει ο gs tank θα πήγαινα σε Ναυτίλο με λίγα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Στρατηγέ, γιατί κοιτάς τόσο παλιούς ατμοποιητές; Φυτιλοαντίσταση και πλαστικά tanks χρησιμοποιούσαμε πριν πόσα χρόνια, ακόμα και ο Ναυτίλος πλέον παρωχημένος είναι. Γιατί δεν κοιτάς προς κανά subtank; Λόγω του οικονομικού κόστους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Βασικά .. δεν ξέρω.. Απλά με βάση το ότι είναι φθηνός και ότι υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποια υγρά που έχω και κάθονται να μου αρέσουν, έλεγα να πάρω κάποιον τέτοιο μπας και... 'Οχι? Αν έχεις να πεις κάτι πες το τώρα, γιατί είμαι στην πόρτα να πάω να τον πάρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αν σου αρέσουν αυτού του είδους, κατά 99% θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος Χμ εγώ πάλι έχω δίλλημα. Αποφάσισα να φύγω από τον Subtank, που οι κεφαλές νικελίου είναι επιεικώς απαράδεκτες (στα πολλά Watt, μέχρι τα 25 καλά πάνε) και να πάω σε άλλον. Για τσιγαρίσιες τζούρες έχω τον GS Tank από τον οποίον είμαι 100% ικανοποιημένος, οπότε τώρα ψάχνω κάτι καθαρά για ντουμάνια. Ανάμεσα στον Starre Pro που πρότεινε ο Baator και τον Atlantis 2 θα προτείνατε κάποιον; Απαραίτητο να διαθέτει κεφαλές νικελίου και κατά προτίμηση να τον βρίσκω Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Tελικά δεν πήγα να τον πάρω... (o baator φταίει..) Πήρα ένα bebeca και το έβαλα στον δεύτερο gs air και μέχρι ώρας ατμίζεται θα έλεγα καλά, αν και που και που μου βγάζει μια οινοπνευματίλα. Τα έτοιμα υγρά πώς τα ωριμάζουμε αν θέλουμε? Αφήνοντας τα ανοιχτά ή με άλλη διαδικάσια? Κάποια στιγμή ίσως τον πάρω και τον gemini.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εξαρτάται το υγρό. Έχω ακούσει πως συγκεκριμένα γίνονται καλύτερα με ωρίμανση (π.χ. -νομίζω- το τριμπέκα), προσωπικά όσο έκανα έτοιμα δεν τα άφησα ποτέ. Το πως θα γίνει πάλι εξαρτάται από το υγρό. Προσωπικά τα DIY μου (Βάση και άρωμα flavourart + bitter wizard) δεν τα αφήνω ανοιχτά, μια φορά το μήνα φτιάχνω 300ml, τα χωρίζω σε τρία 100μελα μπουκαλάκια και που και που απλά τα ανοίγω για λίγο να ανανεωθεί ο αέρας, τα κλείνω και ρίχνω ένα ακόμα ανακάτεμα. Καλύτερα όμως να σου πει κάποιος πιο έμπειρος σε υγρά γενικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Στον Τρίτωνα, εκεί που με ανοιχτή την εισαγωγή αέρα είχα διαρροές, δοκίμασα να τον γεμίσω με την 1.8Ω προσέχοντας η εισαγωγή αέρα να είναι εντελώς κλειστή... καμία διαρροή. Όταν άνοιξα να αλλάξω κεφαλή για να βάλω μία από τις 0.15Ω που μου είχαν παρουσιάσει διαρροές, είδα απλά ότι στον εσωτερικό σωλήνα είχε 1-2 σταγόνες υγρού, όσο δηλαδή είχε περάσει από το άνοιξε-κλείσε του μηχανισμού. 2 γεμίσματα τώρα, μηδέν διαρροές.Ακολούθησα τις εξής οδηγίες (credit Stratilatis στο e-kapnisma):1. Κλεινουμε τελειως τις τρυπες εισαγωγης αερα της βασης.2. τραβαμε το ντριπ τιπ και την πανω βαση εισαγωγης αερα(η καπακι, οπως θελετε πειτε το)3. γυρναμε τη ροδελα στη θεση γεμισματος για να ανοιξουν οι τρυπες εισαγωγης υγρου.4. γεμιζουμε κανονικα5. γυρναμε τη ροδελα στη θεση ατμισης για να κλεισουν οι τρυπες εισαγωγης υγρου.6. βαζουμε το καπακι με την εισαγωγη αερα και το ντιπ τριπ στη θεση του7. ανοιγουμε την εισαγωγη αερα της βασης στο επιθυμυτο σημειο8. ατμιζουμε.Θα δοκιμάσω και με ανοιχτή όταν πάω σπίτι, αν και λογικά εκεί λογικά θα έχω πάλι διαρροή. Ποτέ δεν ξέρεις όμως, επάνω στην ξενέρα μου στις δοκιμές που έκανα όλο και κάτι μπορεί να έκανα λάθος, τώρα που το βλέπω πιο ψύχραιμα μπορεί να έχω διαφορετικό αποτέλεσμα.Απλά απ'ότι κατάλαβα θέλει λίγο προσοχή. Όχι πέταμα χύμα στην τσάντα, όχι επάνω στο μοντάκι στην τσέπη (ειδικά στο SX Mini) και όταν δεν τον χρησιμοποιούμε για ώρα κλείνουμε εντελώς την εισαγωγή αέρα. Ακόμα και προβληματικός να είναι ο δικός μου, με την ατμιστική εμπειρία που μου δίνει, ε αξίζει τόση προσοχή Πρώτα (ή δεύτερα) σχόλια. Αρχικά η γεύση... αυτή η γεύση... Κλάσεις ανώτερη από του Subtank για εμένα. Σκεφτείτε ότι ειδικά στα 40-45J με όριο τους 200 ή τους 250 «καταλαβαίνω» (όχι με την αρνητική έννοια) το bitter wizard που έχω στο υγρό μου. Στο Subtank αυτό μου έβγαινε σε γεύση εντελώς ξεραϊλας και καμένου σε σημείο να λέω «δεν θα ξαναβάλω». Στον τρίτωνα μου βγάζει απλά κάτι πιο καπνικό ή ξερό χωρίς όμως να με ξενερώνει καθόλου.Πίνει υγρό σαν να μην υπάρχει αύριο. Αναμενόμενο. Στα 40-50J και «πιπίλα» γέμισα δύο φορές σε μιάμιση ώρα Σύννεφα για μήνες που λέει και ο Ριπ. Για μ.ή.ν.ε.ς. Clouds for tits, πώς το λένε Ζεσταίνεται αρκετά. Με όριο στους 200 βαθμούς δεν έχω θέμα ακόμα και σε μακρόσυρτες τζούρες. Στους 250 όμως το ντριπτιπάκι ζεματάει μετά από 1-2 δευτερόλεπτα και θέλει οπωσδήποτε άνοιγμα η επάνω εισαγωγή αέρα.Περισσότερα τόσο για τις διαρροές (θα τον αφήσω όρθιο όλη νύχτα απόψε και ξαπλωμένο όλη νύχτα αύριο, δοκιμές γενικά, too much free time) αλλά και για την απόδοση του στις επόμενες ημέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ντουμανια και ερωτας... τι ομορφιες ειναι αυτες???? goblin mini + chi you :) εδω δειτε!! στα 1.1 με μηχανικο , μονοκολια και πεταει φωτιες!! καλη γευση , καλο ντουμανι (λιιιιιγο θερμη τζουρα , δεν με χαλαει ομως) και το καλυτερο? φθηνος!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αυτό ατμίζεται σκέτο ή θέλει κάποια αραίωση κλπ? Μου το έδωσε φίλος, γιατί το είχε πάρει καταλάθος και το είχε και καθότανε και λέω να το δοκιμάσω σαν σκέτη βάση να δω πως είναι που λένε, άσχετα που νικοτίνη έχει 0. Δεν θα το κάνω γενικά, σε έναν aspire bdc να το βάλω να το δω θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Βαση με PG μονο και μηδενικη νικοτινη. Ατμιζεται και μονο του, αλλα μπορεις να παρεις και μια αλλη βαση με νικοτινη και να τα αναμιξεις. Ετσι θα βγαλεις ενα υγρο με ενδιαμεση νικοτινη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ναι, έχω δει κάποια θέματα, απλά δεν ήξερα αν έτσι όπως είναι αυτό, μπορώ να το βάλω σε έναν άτμο και να το δοκιμάσω. Τέλος, μπορώ να αραιώσω με αυτό πχ ένα οποιοδήποτε έτοιμο υγρό, για να το κάνω λιγότερο έντονο ή δεν ενδείκνυται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγω το κανω αυτο που λες, δηλαδη αναμειξη ετοιμου υγρου με βαση. Παιρνω δηλαδη ας πουμε μια bebeca με 12 νικοτινη και μια βαση μηδενικη (που ειναι και τζαμπανταν...)τα αναμειγνυω και φτιαχνω πχ ενα υγρο με 6 νικοτινη. Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα, αλλα ας πουν και την αποψη τους οι πιο εμπειροι και ψαγμενοι οπως akpe, baator κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Έτσι χάνεις σε γεύση όμως. Δηλαδή ανακατεύεις υγρό με άρωμα με άοσμη βάση. Αν το κάνεις για να μειώσεις την έντονη γεύση ναι, αλλά για να μειώσεις νικοτίνη υπάρχει και άλλος τρόπος Αυτό που έκανα εγώ όταν ήθελα να ρίξω νικοτίνη σε έτοιμα υγρά, ήταν να ανακατεύω π.χ. ένα υγρό 10ml με 9ρα και δύο υγρά 10ml (20ml συνολικά) με μηδενική για να πάρω τριάρα. Βέβαια έτσι πληρώνεις περισσότερα (σίγουρα η βάση είναι πάμφθηνη σε σχέση με τα υγρά) αλλά πιστεύω το αποτέλεσμα γευστικά και ατμιστικά θα είναι καλύτερο. Επόμενο στάδιο είναι το καθαρό DIY 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θα κοιτάξω και για DIY. Σκέφτομαι να πάρω μια pg atmos 12mg και να πάρω και 1-2 αρώματα να πειραματιστώ. Ναι, μόνο για αραίωση έλεγα παραπάνω, όχι για να ρίξω νικοτίνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγω βασικα κανω σκετη βαση. Παιρνω μια νικοτινουχα και μια μηδενικη και τα αναμειγνυω. Μια στο τοσο, για να σπασω την μονοτονια, παιρνω κανενα ετοιμο υγρο και το αναμειγνυω με μηδενικη βαση οχι για να μειωσω νικοτινη αλλα το κοστος βασικα. Απο το να σκασω τα ιδια λεφτα να παρω υγρο με 6αρα νικοτινη παιρνω με 12αρα, βαζω και την βαση και εχω διπλασια ποσοτητα στην ιδια τιμη... Δεν ειναι γενικα και των βαριων αρωματων και γευσεων, ειμαι και συνηθισμενος απο τις βασεις που ατμιζω κατα κυριο λογο (εχω σταματησει να βαζω και αρωματα) και ετσι δεν εχω θεμα με αδυναμη γευση κλπ. Ισα ισα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις