Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις δικιο σαν τροπο σκεψης..αν και το θεωρω τρομερο λαθος να περασει απο quality control τετοιο πραγμα..απιθανα δυσκολο..αλλα ποτε δεν ξερεις..

ο γιωργος θα μας πει αν βλεπει καμια διαφορα απο αυτες των φωτο του subtank που κυκλοφορουν στο internet.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι να σας πω ρε σεις. Δε βλέπω κάποιο ελάττωμα στη βάση.

Μη ξεχνάτε το ότι ίσως ευθύνομαι και γω, έτσι; Δεν έχω πείρα πάνω στο θέμα, μόλις ξεκίνησα. Απλά, τόσα στησίματα και δεν. Μεγαλύτερη, εντύπωση, μάλιστα, μου κάνει ότι τα φιτίλια δεν διαβρέχονται καθόλου, ούτε καν στις άκρες τους. Δε πειράζει, θα ζήσω για λίγο καιρό ακόμη με του εμπορίου.  :lol:

Θα επανέλθω βέβαια ξανά αργότερα, να κάνω καμία απόπειρα ακόμη.

Δημοσ.

Τι να σας πω ρε σεις. Δε βλέπω κάποιο ελάττωμα στη βάση.

Μη ξεχνάτε το ότι ίσως ευθύνομαι και γω, έτσι; Δεν έχω πείρα πάνω στο θέμα, μόλις ξεκίνησα. Απλά, τόσα στησίματα και δεν. Μεγαλύτερη, εντύπωση, μάλιστα, μου κάνει ότι τα φιτίλια δεν διαβρέχονται καθόλου, ούτε καν στις άκρες τους. Δε πειράζει, θα ζήσω για λίγο καιρό ακόμη με του εμπορίου.  :lol:

Θα επανέλθω βέβαια ξανά αργότερα, να κάνω καμία απόπειρα ακόμη.

απο που εισαι?

Δημοσ.

εξηγηστε μου μια τι ακριβως ειανι οι πνευμονικες .δλδ γινονται εκουσια αν ναι τι περιορισμοι υπαρχουν ως προς τον εξοπλισμο που εχεις για να τις κανεις,γιατι να τις κανεις και ποια τεχνικη για να τις κανεις

Δημοσ.

Ουσιαστικά τραβάς τον ατμό κατευθείαν στα πνευμόνια σου, όχι πρώτα στο στόμα και μετά να τον κατεβάζεις, Σαν να αναπνέεις. στους κατάλληλους ατμοποιητές βγαίνει συνήθως ακούσια, τουλάχιστον εμένα μου βγήκε έτσι χωρίς καν να το περιμένω. Μάλιστα πριν τον Subtank δεν μου άρεσαν καθόλου οι «πνευμονικές» που προσπαθούσα να κάνω με τον Nautilus mini, αλλά η πρώτη τζούρα στον Subtank βγήκε εντελώς αυθόρμητα. Τώρα κατά 90% πνευμονικές κάνω :D

Από εξοπλισμό θέλει απλά έναν ατμοποιητή με μεγάλη εισαγωγή αέρα, όπως η σειρά Atlantis, ο Subtank Mini, ο Triton κ.λπ. και βέβαια χαμηλές αντιστάσεις (γύρω στο 1Ω το πολύ-διορθώστε με αν κάνω λάθος) για να έχουν την κατάλληλη απόδοση σε ατμό, γεύση και χτύπημα.

Επίσης, το σημαντικότερο, επειδή ο ατμός είναι πολλαπλάσιος και πάει κατευθείαν στα πνευμόνια, σε πνευμονικές ρίχνουμε τη νικοτίνη -τουλάχιστον- μια «σκάλα» πιο κάτω, ιδανικά στο μισό. Αν ατμίζεις 12mg/ml δηλαδή πάς σε 6mg/ml, αν ατμίζεις 6mg/ml πας σε 3mg/ml. Προσωπικά άτμιζα υγρό 9mg/ml και τώρα δεν μπορώ να ατμίσω παραπάνω από 3mg/ml. Και αυτό καμιά φορά με «καίει» από το χτύπημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ουσιαστικά τραβάς τον ατμό κατευθείαν στα πνευμόνια σου, όχι πρώτα στο στόμα και μετά να τον κατεβάζεις, σαν να αναπνέεις. στους κατάλληλους ατμοποιητές βγαίνει συνήθως εκούσια, τουλάχιστον εμένα μου βγήκε έτσι. Από εξοπλισμό θέλει απλά έναν ατμοποιητή με μεγάλη εισαγωγή αέρα, όπως η σειρά Atlantis, ο Subtank Mini, ο Triton κ.λπ.

ενα ναυτιλο εχω και να σου πω την αληθεια δεν μπορω να πω με σιγουρια τι κανω,αφου δεν τον κατεβαζω με καποια εκουσια κινηση απο το στομα.αρα παιζει να κανω εν μερη πνευμονικη?και εννοεις ακουσια ε?

Δημοσ.

Έκανα μια μικρούλα διόρθωση, τσέκαρε και το edit :P Ναι, ακούσια, το διόρθωσα :D

Με τον ναυτίλο κατά την άποψη μου πολύ δύσκολο να δοκιμάσεις πνευμονική, ακόμα και στη μεγαλύτερη τρύπα, το αποτέλεσμα τουλάχιστον δεν είχε καμία σχέση με τον Subtank.

Αν ρουφάς σαν «καλαμάκι» και μετά κατεβάζεις τον καπνό, κάνεις κανονική. Αν ρουφάς κατευθείαν στα πνευμόνια, κάνεις πνευμονική. Κάποιοι ατμίζουν συνδυασμό, δηλαδή κατεβάζουν πνευμονική, και μετά ρουφάνε με το στόμα ενώ ταυτόχρονα βγάζουν ατμό από τη μύτη. Με το μπαρδόν όμως αλλά έχω ήδη κλείσει 28ωρο ξύπνιος και η περγραφική μου ικανότητα δεν είναι και η κατάλληλη :P

Δημοσ.

Έκανα μια μικρούλα διόρθωση, τσέκαρε και το edit :P Ναι, ακούσια, το διόρθωσα :D

Με τον ναυτίλο κατά την άποψη μου πολύ δύσκολο να δοκιμάσεις πνευμονική, ακόμα και στη μεγαλύτερη τρύπα, το αποτέλεσμα τουλάχιστον δεν είχε καμία σχέση με τον Subtank.

Αν ρουφάς σαν «καλαμάκι» και μετά κατεβάζεις τον καπνό, κάνεις κανονική. Αν ρουφάς κατευθείαν στα πνευμόνια, κάνεις πνευμονική. Κάποιοι ατμίζουν συνδυασμό, δηλαδή κατεβάζουν πνευμονική, και μετά ρουφάνε με το στόμα ενώ ταυτόχρονα βγάζουν ατμό από τη μύτη. Με το μπαρδόν όμως αλλά έχω ήδη κλείσει 28ωρο ξύπνιος και η περγραφική μου ικανότητα δεν είναι και η κατάλληλη :P

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Μπαταρια παρηγγειλα τελικα το istick TC40W στα 47,60 ευρω (+2 ευρω εξοδα αντικαταβολης)...

Η ερωτηση τωρα ειναι η εξης...

Να παραγγειλω τον ναυτιλο mini ή να παω σε αλλο ατμοποιητη?

Απο οτι καταλαβα για να χρησιμοποιηθει ο ελεγχος θερμοκρασιας απαιτουνται κεφαλες νικελιου. Για τον ναυτιλο κεφαλες νικελιου δεν υπαρχουν, επομενως θα μπορω να τον χρησιμοποιω μονο κανονικα με VW.

Αξιζει να ψαχτω για αλλο ατμοποιητη λογω της λειτουργιας TC? Τι μου προσφερει ουσιαστικα η λειτουργια TC? Λιγοτερα καμμενα? Κατι αλλο? Αξιζει τον κοπο η ολη φαση ή να παρω ναυτιλο να τελειωνω?

Δημοσ.

Υπάρχουν ανταλλακτικά coils νικελίου για TC, έχουν βγει.

Κάνε ένα google search για "nautilus nickel coils" και θα βρεις αρκετά καταστήματα που τα πουλάνε.

Ελλάδα δεν ξέρω αν τα έχουν φέρει ακόμα βέβαια, οπότε μάλλον θα έχεις θέμα και πέρα από αυτό

νομίζω ότι είναι κρίμα να έχεις TC συσκευή και να χρησιμοποιείς Ναυτίλο.

Προσωπικά θα έπαιρνα κάποιον καλύτερο ατμοποιητή.

• Like 1
Δημοσ.

Εξωτερικο πρεπει να υπαρχουν, Ελλαδα δεν βρηκα καπου...

Τελοσπαντων αστο αυτο...

Αξιζει τοσο να το χρησιμοποιεις σε TC λειτουργια? Αν μπορεις πες μου τι κερδιζεις απο αυτο...

Επισης προτεινε μου κανενα ατμοποιητη...

Δημοσ.

Εξωτερικο πρεπει να υπαρχουν, Ελλαδα δεν βρηκα καπου...

Τελοσπαντων αστο αυτο...

Αξιζει τοσο να το χρησιμοποιεις σε TC λειτουργια? Αν μπορεις πες μου τι κερδιζεις απο αυτο...

Επισης προτεινε μου κανενα ατμοποιητη...

Δεν είναι τίποτα το τρομερό, το κύριο προτέρημα είναι ότι πλέον δεν έχεις dry hits.
Όλες σου οι τζούρες είναι ίδιες, από την πρώτη μέχρι την τελευταία που θα στεγνώσει εντελώς το βαμβάκι.

Κάποιοι λένε ότι λόγω του τρόπου λειτουργίας αυξάνεται το πόσο κρατάει η μπαταρία σου, κάποιοι λένε
ότι δεν ισχύει.

Κρατάνε περισσότερο τα coils, ειδικά αν κάνεις υγρά που είναι διάσημα ότι "καταστρέφουν" τα kanthal coils
ακόμα και μετά από 1-2 μόνο γεμίσματα του ατμοποιητή.

Έχεις καλύτερη γεύση, ειδικά σε γλυκερά υγρά, δεν "καίει" το υγρό ο ατμοποιητής με αποτέλεσμα
να αλλοιώνεται η γεύση του υγρού.

Το κύριο προτέρημα κατά την γνώμη μου είναι αν χρησιμοποιείς drippers, δεν παίζει να φας καμμένο.
Σε τανκ...απλά θα μπορείς να παίρνεις πολύ βαθιές πνευμονικές χωρίς τον ίδιο κίνδυνο πάλι.

Γενικά δεν είναι κάτι το αμάν αμάν, κάποιοι είναι ενθουσιασμένοι και λένε δεν ξαναγυρνάνε πίσω σε kanthal,
κάποιοι άλλοι δεν εντυπωσιάστηκαν καθόλου, κάποιοι είναι 50-50.

Παίζει ρόλο και η συσκευή, δεν έχουν όλες το ίδιο αποτέλεσμα. Είναι νέα τεχνολογία ακόμα και τώρα μαθαίνουμε τα τι και πως και πόσο λέει ή όχι. Γενικά ΚΑΛΟ φαίνεται να 'ναι, αλλά αν έχεις βρει κάποιο ιδανικό setup που είσαι ήδη ευχαριστημένος, μην περιμένεις να δεις καμιά απίστευτη διαφορά.

Ατμοποιητή ποιον να σου προτείνω, τον κλασικό Subtank Mini θα πω. Έχει TC coils, έχει κανονικά, έχει βάση να φτιάχνεις τα δικά σου με νικελόσυρμα, δεν χρειάζεται τρελά watts σαν άλλους subtanks...Ιδανικός νομίζω.
  • Like 1
Δημοσ.

Θα ηθελα να αναφέρω πάντως κατι που συζητούσα με ένα φίλο περι nautilus mini. Υπαρχουν υγρά αναπλήρωσης που σε αναγκάζουν να αλλάζεις αντίσταση κάθε 3-4 μέρες γιατι τον μπουκώνουν . 2 άτομα με διαφορετικά υγρά αλλα και οι 2 με σετ nautilus + istick 30 το ένα αλλαζε ανταλλακτικο κάθε 15 μερες και το άλλο κάθε 3-4 μερες. Το υγρό του δευτερου ήταν πολύ σκουρο. Το να αλλάζεις ανταλλακτικό κάθε 3-4 μερες μηνιαίως είναι 30 ευρω. Με αυτά τα δεδομένα το rebuildable μου φαινεται μονοδρομος. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...