Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απ'όσο βλέπω, ένας nitecore d2 και δύο 25R έρχονται και από εδώ ίδια τιμή.

16 οι μπαταρίες από 310 και ~35 που βλέπω παίζει ο d2.

Αφού δεν υπάρχει σοβαρή διαφορά, δε θέλω να μπλέξω πάλι με εξωτερικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Χμ ψάχνω για φορτιστή. Βρήκα κάποιους διπλούς και τετραπλούς όπως ο XTAR WP2s που έχει επιλογές φόρτισης, 0.24Α, 0.5Α, 1Α. Φαντάζομαι η επιλογή είναι και για τις δύο μπαταρίες μαζί και όχι συνολικά, σωστά;

Βρήκα κάπου και έναν τετραπλό, αλλά έγραφε ότι φορτίζει με 0.5Α. Αν είναι να περιμένω 20 ώρες, κλάφτα :P

http://www.310.gr/mpataria-samsung-INR-18650-25R-2500-MAH&filter_name=sams

8 ευρώ οι samsung από Ελλάδα. Πάρτες από εδώ, από Κίνα απαγορεύεται να μπουν σε αεροπλάνο και θα κάνουν 3 μήνες να έρθουν.

Μπαταρίες πάντα από εδώ, εξάλλου η τιμή είναι ψιλονορμάλ.

Εγώ Nitecore φορτιστή έχω και είναι σκυλί, πάρε έναν Ι2, Ι4, D2, D4 αναλόγως αν θες 2 ή 4 θέσεις και οθόνη με ενδείξεις ή όχι

(ανάλογα με το τι θα επιλέξεις αλλάζει αρκετά και η τιμή).

Με τον Nitecore θέλει 6 ώρες να φορτίσουν οι samsung, να ξέρεις. Αν δεν έχεις 2ο μοντάκι και δεν την παλεύεις 6 ώρες χωρίς άτμισμα, πάρε 2 σετάκια samsung ώστε όταν φορτίζει το ένα να δουλεύεις με το άλλο.

εγω παλι πηρα nitecore UM-20 με 19 ευρο. και 2 lg hg2 (3000mah) με 20ευρο.

σε θυρα/τροφοδοτικο με 2A εξοδο φορτιζει 2 μπαταριες με 1Α. σε εξοδο με 1Α φορτιζει στα 0.5Α καθε θυρα. αν παλι εχεις 1 μπαταρια τοτε περνει 1Α και 1Α αντιστοιχα.

τωρα με το CC , καλο ειναι γιατι ψωνιζουμε απο εδω. εγω για τετοια πραγματα τα επερνα ουτος η αλλως απο εδω. σιγα τωρα για 2-3 ευρο μην περιμενω να ερθει απο κινα..καλυτερα ας τα παρει ο δικος μας ανθρωπος εδω μπας και δουμε κανα καλο μοντακι πιο γρηγορα στις βιτρινες :D

εχει γεμησει ο τοπος με ego και istick!

ελα να βλεπω να γυρνανε ολη με zero mod και sx mini ! 350j και DNA40 λεμε!

σιγα τωρα για 2-3 ευρο μην περιμενω να ερθει απο κινα..καλυτερα ας τα παρει ο δικος μας ανθρωπος εδω

Μωρέ ναι. Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι, απλά σε κάποια θέματα το παρακάνουν. Δε μπορούν να σου δίνουν μοντάκι σε διπλάσια ή ακόμη και τριπλάσια τιμή της αρχικής του αξίας. Σε όλα έχουν τεράστιο καπέλο. Φυσικά για 5-10€ δε θα το κάνουμε θέμα, απλά πριν ήμουν βιδωμένος.  :lol:

Δεν γνωρίζω βέβαια και σε τι τιμές αγοράζουν τα καταστήματα. Παίζουν εισαγωγείς απ'όσο έχω καταλάβει ενδιάμεσα.

Feron, πριν λίγο έστησα και με το δικό σου τρόπο. Προς το παρόν ατμίζω μια χαρά. Απλά πάντα έτσι ξεκινάει και μετά από λίγο παίρνω καμένο.  :lol:

παιδια θελω να ριξω 2 ιδεες!

ψινεστε να κανουμε καμια ατμιστικη συναντηση?

πιστευω θα ειχε πλακα!

θεσσαλονικη / αθηνα

και κατι ακομα οποιος θελει σε spoiler :P

παιζει να εχει κανεις balance σε λογαριασμο να μου παρει μια θηκη για το ipv4s? κατι τετοιο https://www.fasttech.com/products/3004/10015873/3077100

φυσικα θα πληρωθει το παραπανω , και με το παραπανω κιολας . και του φτιαχνω και 15 αντιστασεις δωρο να μην φαει καψουλι για ολοκληρο το 2015

0.88 στο υπόλοιπο εδώ. Να μαζέψουμε όλο μαζί να σου πάρουμε;  :lol:

Απλά πάντα έτσι ξεκινάει και μετά από λίγο παίρνω καμένο.  :lol:

Αυτό. Μόλις έγινε πάλι. Ή κάτι κάνω λάθος εγώ, ή δε τραβάει.

Άνοιξα να δω τα φιτίλια, τίποτα, τέρμα στεγνά.  :-(

Αυτό. Μόλις έγινε πάλι. Ή κάτι κάνω λάθος εγώ, ή δε τραβάει.

Άνοιξα να δω τα φιτίλια, τίποτα, τέρμα στεγνά.  :-(

οι εισαγωγες του υγρο φαινονται να ειναι καλα ανοιχτες?

παιζει να εχεις και ελατωματικο rba (για subtank δεν μιλαμε?)

οι εισαγωγες του υγρο φαινονται να ειναι καλα ανοιχτες?

παιζει να εχεις και ελατωματικο rba (για subtank δεν μιλαμε?)

Ναι, για Subtank. Τις εισαγωγές τις διπλοτσέκαρα. 

Θα κάνω και ένα στήσιμο μόλις βρω χρόνο με άλλο υγρό και αν δεν, θα περιμένω για το καινούριο rba.

Edit:

To RBA σου έχει αυτά η αυτά τα κανάλια (κοίτα το κάτω μέρος);

Αυτά.

Ναι, για Subtank. Τις εισαγωγές τις διπλοτσέκαρα. 

Θα κάνω και ένα στήσιμο μόλις βρω χρόνο με άλλο υγρό και αν δεν, θα περιμένω για το καινούριο rba.

τσεκαρε αυτο

http://www.insomnia.gr/topic/432810-ηλεκτρονικό-τσιγάρο/?p=54146007

Ειλικρινά δεν ξέρω τότε, αλλά έχω πριζωθεί να πάω να πάρω το υγρό σου να δω τι γίνεται (μακάρι να έβγαινε και σε χαμηλότερα απο 9mg). Εκτός και αν έχει κάποιο ελλάτωμα η βάση σου η το RBA σου.

Δεν είμαι για μερεμέτια.  :D Θα περιμένω μάλλον την καινούρια. 

Θα δοκιμάσω feron και με άλλο υγρό και θα γράψω. Κακώς που δεν δοκίμασα ακόμη. Όχι ότι έχω πολλές επιλογές, ελάχιστο virginia πάλι, από FA, αλλά να δω τι γίνεται και εκεί.

@φερον

η βαση τι θεμα να εχει? δεν νομιζω..

και το rba αν ειναι τρυπιο μεχρι κατω καλο ειναι , μεχρι 30watt (αναλογος αντισταση , υγρο..)

@γιωργος

το στησιμο ειναι μικροκολια?

εγω παντα στηνο με 2.4 η 3αρη κατσαβιδακι. αφηνω κανα 2χιλιοστα αποσταση απο την τρυπα του αερα

τι βαμβακι ειπαμε χρησιμοποιεις?

ειπαμε το βαμβακι ισα που πρεπει να παταει στον πατο του rba. οχι να το εχεις τιγκα μεσα.υπολογισε 7-9 χιλιοστα μηκος το καθε 'φυτιλι'

σιγουρα βαζεις τοσο οσο? πρεπει να περναει ομορφα χωρις να χαλαει τις σπιρες τις αντιστασης και να μην εχει κενα..ουτε να φευγει με λιιιιιγο τραβηγμα ουτε να θελει 2 800κιλα δυναμης για να βγει :P

@φερον

η βαση τι θεμα να εχει? δεν νομιζω..

και το rba αν ειναι τρυπιο μεχρι κατω καλο ειναι , μεχρι 30watt (αναλογος αντισταση , υγρο..)

Συμφωνώ για το RBA, απλά αναρωτιώμουνα μήπως υπάρχει κάποια ατέλεια. Πχ στα σπειρώματα της βάσης που βιδώνει το RBA, άμα είναι πιο κοντά μειώνεται η απόσταση του από το κάτω μέρος, ψιλοκλείνοντας τις τρύπες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...