Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ας ρωτήσω και εδώ, μπας και ξέρει κανένας.

Κεφαλές νικελίου για aspire (atlantis, atlantis 2, triton, μπαίνουν και στον eleaf melo) μπορούμε να βρούμε στην Ελλάδα; Αυτές εδώ λέω.

Αλλιώς με βλέπω να χρυσώνω την moneysafecard για παραγγελία :(

Δημοσ.

Ας ρωτήσω και εδώ, μπας και ξέρει κανένας.

Κεφαλές νικελίου για aspire (atlantis, atlantis 2, triton, μπαίνουν και στον eleaf melo) μπορούμε να βρούμε στην Ελλάδα; Αυτές εδώ λέω.

Αλλιώς με βλέπω να χρυσώνω την moneysafecard για παραγγελία :(

ασχετο αλλα τι mod εχεις;

αξιζει τοσο το temperature control?

Δημοσ.

To SX Mini έχω. Κοίτα, η εμπειρία μου μέχρι τώρα είναι αρκετά ανώτερη. Όχι σε ριζικό βαθμό, αλλά στις λεπτομέρειες. Παίρνω ασθητά πιο καθαρή γεύση, περισσότερο ατμό, και βέβαια μπορώ να κάνω πιο μακρόσυρτες τζούρες, ενώ υπάρχει και το θέμα της αντοχής των κεφαλών που λογικά είναι αισθητά (αλλά όχι υπερβολικά) μεγαλύτερη από τις κανονικές. Και όλα αυτά ακόμα στον subtank mini, του οποίου οι κεφαλές «ζορίζονται» σε υψηλά joule και θερμοκρασίες και παίζω σχετικά χαμηλά (25J, 150 βαθμούς). Κάτι τέτοιο, εξηγεί εδώ στο βίντεο, γύρω στο 10:45:

Με τις κεφαλές τις ατλαντίδας τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Αν θα το πρότεινα; Ναι, αλλά όχι ως «must» αναβάθμιση, και εννοείται όχι με κάποιο πανάκριβο (<€100) μοντάκι, εκτός αν υπάρχει κόλλημα με κάποιο συγκεκριμένο. Γενικά πιστεύω ότι αξίζει το TC ειδικά τώρα που κυκλοφορούν μοντάκια TC με 40-50 ευρώ.

Δημοσ.

150C είναι πολύ χαμηλά, όπως και τα 25J. Προσωπικά γύρισα στο kanthal καθώς το ni200 το βρήκα υποδεέστερο σε παραγωγή ατμού και γεύσης.

• Like 1
Δημοσ.

Well, από άποψη παραγωγής ατμού και γεύσης προσωπικά με ικανοποιεί ακόμα και τόσο χαμηλά, είναι στα ίδια επίπεδα με το άτμισμα μου στα 1.2Ω/35W (από ατμό ίσως είναι και περισσότερος) αν και για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η θερμοκρασία ίσως, νοιώθω γενικά σαν να ατμίζω στα 15 watt. Πρώτη φορά πάντως κατάφερα να πάρω τζούρα 8 δευτερολέπτων χωρίς να πεθάνω στο βήχα :D

Αν βάλω πάνω από 180-190 βαθμούς ή πάνω από 35J έχω γεύση καμένου κάτι για το οποίο από όσο κατάλαβα φταίει το περιορισμένο air flow και wicking του subtank (μιλώντας μόνο για κεφαλές νικελίου). Άαααμα καταφέρω να βρω κεφαλές για τον τρίτωνα θα δοκιμάσω και εκεί για να δω πιο ψηλά τι γίνεται.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Εχω την μπαταρια i leaf 50w και πηρα τον ατμοποητη aspire atlantis.

Παρατηρησα οτι αν βαλω την μπαταρια στα 20 w (ενω ξερω οτι μπορω και περισσοτερο) αδειαζει η μπαταρια εξωφρενικα γρηγορα.

Στα ποσα W πρεπει να την εχω για να διατηρειται πολυ χρονο ?

Μηπως ειναι θεμα i leaf αν και δεν το νομιζω.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Τα άλογα θέλουν σανό και τα W μπαταρίες. Τώρα, το "εξωφρενικά γρήγορα" δεν ξέρω τι σημαίνει.

Στις 10 καλες τζουρες. Υποθεση 10 λεπτων δηλαδη. Ισως και λιγοτερο.

Τι εννοεις ? ποσο μεγαλυτερη μπαταρια θελει ? Αφου αυτη ειναι 50 w και εγω την εχω στα 20.

Δημοσ.

Στις 10 τζούρες αδειάζει τελείως το iStick 50 και σβήνει; Τελειώνουν οι δύο μπαταρίες που έχει μέσα με 10 τζούρες των 20 Watt; Καλά σε κατάλαβα;

Δημοσ.

Στις 10 τζούρες αδειάζει τελείως το iStick 50 και σβήνει; Τελειώνουν οι δύο μπαταρίες που έχει μέσα με 10 τζούρες των 20 Watt; Καλά σε κατάλαβα;

Ναι με τον συγκεκριμενο ατμοποιητη.

Με αλλον της aspire κραταει ολη μερα.

Δημοσ.

Έχεις πρόβλημα. Κανονικά έπρεπε να σε βγάζει τουλάχιστον 18 ώρες στα 20W. 4400mAh μπαταρία έχει.

Που το εντοπιζεις το προβλημα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...