Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι στήσιμο έκανα στον mini δεν είχα ποτέ διαρροή. Μόνο στο αμάξι που τον έβαζα στην πόρτα και από το ταρακούνημα χαλάρωνε το τζαμάκι. Κοιτάξτε λίγο και τα λαστιχάκια μήπως είναι από εκεί.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με subtank mini η μονη διαροή π εχω ειναι παντα στο drip tip και εκει π θηληκώνει το drip top , Αν οχι καθε μέρα ανα 2 μερες ολο και κατι μαζευει

Δημοσ.

Χμ έχει βρει κανείς πουθενά σε Ελληνικό κατάστημα τις νέες κεφαλές του subtank mini με την κάθετη αντίσταση;

Δημοσ.

σημερα εκλεισαν 1 βδομάδα ωρίμνασης 2 αρωματα της  holy juice που ειχα φτιάξει , συμφωνα με τις οδηγίες ήθελα 5% αραίωση οποτε σε 95ml βάση π ειχα φτιάξει πρόσθεσα 5μλ αρώματος.Πήρα red energy to οποιο το φτιαξα σε πλαστικο μπουκάλι φαρμακείου , άρωμα = σχεδόν μηδαμινό  και στο άτμισμα είναι σαν να κάνω σχεδόν σκέτη βάση.

Το 2ο είναι το raspbery ice cream , το βαλα σε γυάλλινο μπουκάλι η μυρωδία του είναι απίστευτη να το πιεις πραγματικά στο άτμισμα και αυτό είναι σαν να κάνω σκέτη βάση ομως οποτε άκυρο απο μενα :P

Δημοσ.

Βρήκα τελικά από παιδί εδώ μέσα ένα istick 30w και το πήρα σήμερα. Μια χαρά. Βέβαια, δεν είμαι ικανοποιημένος από τον aspire k1 τελικά. Δεν μπορώ να το καταλάβω, αλλά σε μένα αποδίδει καλύτερα είτε με bdc είτε με bvc ένας απλός πλαστικός nobacco epsilon/aspire bdc ατμοποιητής από τον k1. Ίσως δοκιμάσω κανέναν άλλον τύπου icube, gs air κλπ.

Φίλος μου που έχει ένα istick 20w μισό χρόνο περίπου (το πηρε με έναν gs air μαζί) μου λέει ότι πήρε μέσα σε μισό χρόνο ναυτίλο μινι, genitank και άλλους 2-3 αλλά σαν τον gs air δεν του έκατσε κανένας. Εντάξει, ξέρω, γούστα είναι αυτά.

Τέλος, με έναν τέτοιο φορτιστή που έχω, φορτίζω κανονικά το istick? 1A λέει.

attachicon.gifIMG_20150722_191846_077.jpg

Ο gs air μπορει οντως να ειναι καλος αλλα φθηνες αυθεντικες αντιστασεις δεν μπορω να βρω ουτε στο fast tech!!  

Μολις ανοιξει το paypall παραγγελνω istick 30 και μεχρι τοτε θα αποφασισω αν παρω aerotank mega ή nautilus mini με αυθεντικες αντιστασεις απο fast tech ή visioncig.com(προς το παρων out of stock) 

Παντως αμα το aerotank mega εχει διαρροες τι να το κανω?? Να μου χαλασει η μπαταρια ??? Η διαφορα με kanger aerotank με τον mini nautilus ειναι:

Οι αντιστασεις kanger διαρκουν μεχρι και 10 μερες ενω του nautilus το πολυ 5 μερες και καποιες αυθεντικες εχουν προβλημα απο το εργοστασιο(στις 5 η μια ειναι για πεταμα) 

Μια καλη λυση ειναι ο Zephyrus BDC Clearomizer ο οποιος βγηκε πριν 2 μηνες και απο fast tech οι 4 αντιστασεις κανουν περιπου 12 ευρο

Πουλάει κάνεις Sigelei 150w;

ΩΩΩ Τι να το κανεις ρε φιλε αυτο?? Στην ερημο θα πας??

• Like 2
Δημοσ.

Μ' αυτό το Istick 100 τί παίζει ρε συ feron και το έχει τόσο φτηνά το ecig.gr;

Πιο φτηνό και από το 30άρι/50άρι;

70 ευρώ επίσης (Ελλάδα) το Ipv4 που το είδες; Έψαξα αλλά δεν το βρίσκω.

Δημοσ.

Ο gs air μπορει οντως να ειναι καλος αλλα φθηνες αυθεντικες αντιστασεις δεν μπορω να βρω ουτε στο fast tech!!  

Μάλλον για αυτόν πάω. Πήγα στο φίλο που τον έχει και έχει ακόμα ναυτίλο μινι και subtank mini και από ότι μου είπε, είχε παρεξηγησει το ναυτίλο (subtank δεν του έχει κάτσει καθόλου καλά) αλλά και πάλι μου λέει από τον air παίρνει για εκείνον καλύτερο αποτέλεσμα.

Βασικά, μπορεί να πήγαινα για τον ναυτίλο μινι, πολλοί τον προτίνουν γενικά αλλά και ειδικά με το istick 30w, αλλά η διαφορά τιμής είναι αρκετή...

Μετά από τις δοκιμές σε ναυτίλο, gs air και subtank στο istick μου, μια αντίσταση από τις δικές μου τη διαβάζει 2.1 ενώ είναι 1.8.  Όλες τις άλλες κανονικά. Τί παίζει?

Δημοσ.

Feedback

Subtank Mini + 0.5Ohm stock coil + Dan Lucas Spirits = καμία διαρροή για ένα γεμάτο 24ωρο και ήδη διανύουμε το 2ο 24ωρο.

Θα δοκιμάσω και την 1.2Ohm γιατί παραβγάζει ντουμάνι η 0.5Ohm ακόμα και στα 15W.

Aerotank Mega περιμένω να δοκιμαστεί από τον φίλο μου με τις upgraded κεφαλές.

Δημοσ.

Μετά από τις δοκιμές σε ναυτίλο, gs air και subtank στο istick μου, μια αντίσταση από τις δικές μου τη διαβάζει 2.1 ενώ είναι 1.8.  Όλες τις άλλες κανονικά. Τί παίζει?

Γενικά τα iStick έχουν θέμα με κάποιες κεφαλές, τις διαβάζουν 0.1Ω με 0.2Ω παραπάνω. Τις 1.8Ω του ναυτίλου το 20ρι μου τις διάβαζε 1.9Ω. Τις 0.5Ω του subtank τις διαβάζει 0.6Ω. Μόνο τις 1.2Ω του subtank τις διαβάζει κανονικά. Τώρα για τόσο μεγάλη απόκλιση, μάλλον έχει θέμα η κεφαλή.

Εντωμεταξύ μόνο εγώ βρίσκω το ντουμάνι του Subtank λίγο περίεργο; :P

Όχι ότι δεν είναι πολύ, ούτε και είμαι cloud chaser αλλά έχω την εντύπωση ότι από αυτή την άποψη η απόδοση δεν είναι τόσο σταθερή: Άλλη φορά βγάζει τρελλό, άλλη μέτριο, ενώ πολλές φορές δεν είναι τόσο πυκνό όσο θα περίμενα. Μπορεί να φταίει και το υγρό (DIY VG). Θα περιμένω να δω και τις κεφαλές με τις κάθετες αντιστάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Feedback

Subtank Mini + 0.5Ohm stock coil + Dan Lucas Spirits = καμία διαρροή για ένα γεμάτο 24ωρο και ήδη διανύουμε το 2ο 24ωρο.

Θα δοκιμάσω και την 1.2Ohm γιατί παραβγάζει ντουμάνι η 0.5Ohm ακόμα και στα 15W.

Aerotank Mega περιμένω να δοκιμαστεί από τον φίλο μου με τις upgraded κεφαλές.

οι upgrated (για aerotank) μου φαινονται μαπα..

καλες , χρυσες , ωραια γευση , αλλα 2 κεφαλες σε 10 μερες αλλαξε η μανα μου , αυτες τις vertical με organic cotton.

διαροες κλπ...

ξαναγυρισε στη dual coil , silica @ 1.8Ω.

Γενικά τα iStick έχουν θέμα με κάποιες κεφαλές, τις διαβάζουν 0.1Ω με 0.2Ω παραπάνω. Τις 1.8Ω του ναυτίλου το 20ρι μου τις διάβαζε 1.9Ω. Τις 0.5Ω του subtank τις διαβάζει 0.6Ω. Μόνο τις 1.2Ω του subtank τις διαβάζει κανονικά. Τώρα για τόσο μεγάλη απόκλιση, μάλλον έχει θέμα η κεφαλή.

Εντωμεταξύ μόνο εγώ βρίσκω το ντουμάνι του Subtank λίγο περίεργο; :P

Όχι ότι δεν είναι πολύ, ούτε και είμαι cloud chaser αλλά έχω την εντύπωση ότι από αυτή την άποψη η απόδοση δεν είναι τόσο σταθερή: Άλλη φορά βγάζει τρελλό, άλλη μέτριο, ενώ πολλές φορές δεν είναι τόσο πυκνό όσο θα περίμενα. Μπορεί να φταίει και το υγρό (DIY VG). Θα περιμένω να δω και τις κεφαλές με τις κάθετες αντιστάσεις.

ρε συ , ονομαστηκα λενε 0.5Ω στην συσκευασια , αλλα παιζουν απο 0.55 μεχρι και 0.64 οσες εχω μετρησει με το ομομετρο..

επισης καμια δεν ειναι ακριβως οτι λεει.

και μην ξεχνας οτι οσο της χρησιμοποιεις η αντισταση της ανεβαινει..σε 1 βδομαδα μου εχει τυχει να ανεβει και 0.1Ω την δευτερη βδομαδα 0.2Ω πανω!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή που λέω την bvc που μου την μετράει 2.1 πιο πριν μου την μέτραγε σωστά. Την έχω κάποιες μέρες, μπορεί να ''χαλάει'' δηλαδή με τη χρήση και για αυτό να μην τη μετράει σωστά δηλαδή ε?

Σήμερα πήγα και πήρα τον gs air και ένα υγρό πάλι της alfa liquid. Το fr-m με 76 pg / 24 vg. Από ότι λέει καπνικό virginia με μια απαλή γεύση κόκκινων φρούτων στο τελείωμα. Πιστεύω είναι αρκετά καλό και δεν κουράζει.

Για τον gs air τώρα τί να πω.. Νομίζω είναι ότι καλύτερο από ότι είχα μέχρι σήμερα στην κατοχή μου (epsilon/aspire bdc/bvc, genitank και aspire k1 bvc). Ωραία και καθαρή γεύση, καλή παραγωγή ατμού, όμορφος κλπ. Έχω μείνει ικανοποιημένος.

Την αντίσταση του μου την διαβάζει το istick 1.6..κανονικά 1.5 δεν είναι?

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

δεν χαλαει , απλα με τα υπολοιματα και τα υγρα , η αντισταση ανεβαινει..οσο 'τρωγεται' το μεταλο.

οι αντιστασεις βγαινουν σε 1.6 και 1.8 για ναυτιλο.

πολλες 1.8 κ εμενα μου τις διαβαζει και το cloupor και το istick30 και το ipv  παραπανω (απο 1.9 μεχρι και 2.1)

με τις 1.6 δεν ξερω τι συμβαινει (λογικα και εκει θα εχει αποκλεισεις.) αλλα εσυ εισαι κομπλε αυτη τη στιγμη

πιστευω οτι η αντισταση δεν ειναι fixxed αλλα ειναι σε ποιο κοματι θα κατσεις.

επισης , μετρα τις καθε φορα σε ιδιο mod - ομομετρο για να εχεις σταθερη μετρηση.

• Like 1
Δημοσ.

Nαι, με το ίδιο τις μετράω και θα τις μετράω.

Από εκεί και πέρα, βλέπω ότι ο gs air σαν όρια χρήσης έχει από 8w - 20w. Εγώ στο 8 - 8.5 - 9 πιστεύω παίρνω αυτό που θέλω σαν χτύπημα και γεύση από το υγρό που του έβαλα. Γενικά, με μια αντίσταση 1.5 - 1.6, μέχρι πόσα volt/watt μπορώ να δοκιμάσω?

Δημοσ.

πιστευω να maxαρεις κοντα στα 5. αναλογος βεβαια τον ατμοποιητη..

δηλαδη αντισταση στα 1.5Ω μπορει να παιζει ανετα και στα 5.4V και αλλη αντισταση 1.5Ω μπορει να παιζει max στα 4.5V

αναλογος το mod, δηλαδη , εχει dc-dc η pwm ρευματα το?(το istick εχει pwm)

δοκιμαζεις και το βλεπεις.. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...