Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, nrkmaiden είπε

Εφόσον εισαι του MTL παρε τηλ αν δεν ειναι στο δρομο και ακυρωσε την παραγγελια. Συγκριση μεταξυ ΑΜΜΙΤ με καποιον ΜΤL δεν εχει νοημα να γινει 

τον εχουν στειλει ηδη, μολις φτανει σπιτι θα τον βαλω αγγελια  να φυγει επιτοπου, οσο τον πηρα και καπακι κτυπαω siren,

αμα ειχαμε κανει την κουβεντα αυτη χθες, θα τον ειχα παρει απευθειας.

Λεω αμα φτασει ο φαραω να μην τον ανοιξω για να κανω δοκιμες γιατι ετσι θα αναγκαστω να μειωσω τα λεφτα στη πωληση,

Αφου δεν θα μου κανει να μην κανω πειραματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

26 λεπτά πριν, palasd είπε

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να κάνω αυτήν την κουβέντα μαζί σου από τότε που πήρες τον Δια αλλά μετά ξεχάστηκα 

χαχα να σαι καλα, η σκεψη μετραει :lol:

ελπιζω να βρεθει κανα παλικαρι να θελει φαραω για να μην γινω εγω τσαμπα βασιλιας και οκ νομιζω δεν θα εχω θεμα.

7 ώρες πριν, tornado είπε

νομιζω οτι ο Ares θα μου κανει, αλλα και παλι ρωταω τι συρμα να του βαλω?

αν και ειναι νωρις πρεπει να ξερω τι στησιμο θελει.

7 ώρες πριν, nrkmaiden είπε

Συρμα εχεις ηδη κανθαλ 30GA σου κανει . Ασε που μεσα στη συκευασια εχεις 2 απο αυτα που στριβεις αντιστασεις (coil zigs) και να μετρο συρμα και 2-3 αντιστασεις ετοιμες και κατσαβιδια και βαμβακι για το πρωτο στησιμο. Εγω 6-7 σπειρες πρεπει να εχω με κενα καπου στο 1Ω βγαινει να φανταστεις.

Αντέχει και μικρά clapton σύρματα .

Ο berserker ειναι σφιχτος πολυ μονο στο πιο "αερατο" του ειναι ανεκτος για μενα

Σύρμα από 24G μέχρι 28G ανάλογα τα γούστα, δηλαδή ανάλογα την διάρκεια τζούρας που θες.

Για μακροσκελείς τζούρες με λίγα Watts πας σε 28G.

Για μικρής διάρκειας/κοφτές τζούρες και περισσότερα Watts πας σε 24G.

Η χρυσή τομή για εμένα είναι το 26G με semi-spaced coil wraps.

Μicrocoil θα έπαιζα στo 24G.

Γενικά δοκιμάζεις και βλέπεις.

Ο,τιδήποτε πάνω από 28G είναι σκότωμα.

Θα έλεγα να μην ασχοληθείς με TC.

Σε τσιγαρίσιους προτιμώ πάντα Kanthal. Τίμιο αγαπημένο Kanthal.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, tornado είπε

χαχα να σαι καλα, η σκεψη μετραει :lol:

ελπιζω να βρεθει κανα παλικαρι να θελει φαραω για να μην γινω εγω τσαμπα βασιλιας και οκ νομιζω δεν θα εχω θεμα.

29 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Σύρμα από 24G μέχρι 28G ανάλογα τα γούστα, δηλαδή ανάλογα την διάρκεια τζούρας που θες.

Για μακροσκελείς τζούρες με λίγα Watts πας σε 28G.

Για μικρής διάρκειας/κοφτές τζούρες και περισσότερα Watts πας σε 24G.

Η χρυσή τομή για εμένα είναι το 26G με semi-spaced coil wraps.

Μicrocoil θα έπαιζα στo 24G.

Γενικά δοκιμάζεις και βλέπεις.

Ο,τιδήποτε πάνω από 28G είναι σκότωμα.

Θα έλεγα να μην ασχοληθείς με TC.

Σε τσιγαρίσιους προτιμώ πάντα Kanthal. Τίμιο αγαπημένο Kanthal.

Βρες τον zeus και βαλτον και αυτο για ανταλλαγη . Αμαρτια ειναι να παει χαμενος , εστω οτι βρεις κανενα wasp ή τιποτα παλιο προς ανταλλαγη θα βρεις. Προσπαθησε αρκει να ειναι ολοκληρος  :) 

Δικιο εχει ο nikoskon 24-28GA, ειναι το προτιμότερο. Το 30αρι που εχεις με 4-5 σπειρες σε 2,5mm θα πας στα κοντα στα 2Ω μπορεις να ατμισεις αλλα ειναι too much. Βλακεία ειπα δεν εκανα τους υπολογισμους πριν. 

Επεξ/σία από nrkmaiden

ωραια μου λειπει λοιπον ενα 26G kanthal συρμα και ειμαι κομπλε.

Μια τελευταια απορια,

το 30αρι συρμα που εχω επειδη πρεπει να το καταναλωσω, για να βγαζει μαξ 1 Ωμ ποσες σπειρες και παχος να του βαζω?

δηλαδη 0,60 -1 Ωμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω πληρη αποψη,αλλα παιζει το n80 fused 2/3x30ga,38ga να ειναι και για τσιγαρισιους και να βγαινει και καλο..(Εγραψα 2/3 διοτι γενικα υπαρχει με 3 πυρηνες απλα η vandy vape το εβγαλε με 2 και το πλασαρει ως mtl..)..Το εχει δοκιμασει κανενας?Γιατι το δοκιμασα σε αερατο,αλλα κλεινοντας τον αερα δεν μπορω να εχω καλη αποψη..

Επεξ/σία από Karamol3golas

5 ώρες πριν, PseudonimoEl είπε

Τι εννοεις δυσκολο στησιμο ο doggy? και με τα ποδια τον στηνεις αυτον..

Σε σχεση με αυτους που συγκρινω ναι εχει δυσκολο στησιμο... στεισε σε siren και σε doggy να δεις διαφορα που εχει

Έφτιαξα την αντίσταση ακολουθώντας τις οδηγίες του @Karamol3golas βάζοντας άλλη μια σπείρα, πολύ βαμβάκι και τον αέρα να χτυπάει από μπροστά και η διαφορά εντυπωσιακή. Αλλά η κατανάλωση παραμένει εξωφρενική :wacko:

Bytheway παρατηρώ ότι όσο παραπάνω ατμίζω με μια καινούργια αντίσταση τα ομ που διαβάζει το μοντάκι σιγά σιγά αυξάνονται πχ ξεκίνησα από 0.14 ομ και έχει φτάσει 0.18 αυτό είναι φυσιολογικό;

Μια διαπίστωση: όσο αναβάζεις τα volt τόσο ανεβαίνει η ταχύτητα θέρμανσης της αντίστασης,ισχύει;

14 λεπτά πριν, MySql είπε

Έφτιαξα την αντίσταση ακολουθώντας τις οδηγίες του @Karamol3golas βάζοντας άλλη μια σπείρα, πολύ βαμβάκι και τον αέρα να χτυπάει από μπροστά και η διαφορά εντυπωσιακή. Αλλά η κατανάλωση παραμένει εξωφρενική :wacko:

Bytheway παρατηρώ ότι όσο παραπάνω ατμίζω με μια καινούργια αντίσταση τα ομ που διαβάζει το μοντάκι σιγά σιγά αυξάνονται πχ ξεκίνησα από 0.14 ομ και έχει φτάσει 0.18 αυτό είναι φυσιολογικό;

Μια διαπίστωση: όσο αναβάζεις τα volt τόσο ανεβαίνει η ταχύτητα θέρμανσης της αντίστασης,ισχύει;

Φωτο απο το νεο στησιμο :P :P απο το πλαι. Τσεκαρε για παν ενδεχομενο αν εχει πιαστει καλα το συρμα. Ναι η διαπιστωση ειναι σωστη οσο πιο ψηλα βαττ - βολτ τοσο μειωνεται ο χρονος που χρειαζεται η αντισταση να ζεσταθει. Στα ποσα βαττ παιζεις τωρα 70-80?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, MySql είπε

Διαφορές στα ohm της αντίστασης είναι φυσιολογικό να βλέπεις όταν θερμαίνεται το σύρμα, απλά όχι πολύ μεγάλες διαφορές(0.02-0.05 ohm) .

Επεξ/σία από GiorgiosM.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nrkmaiden είπε

Φωτο απο το νεο στησιμο :P :P απο το πλαι. Τσεκαρε για παν ενδεχομενο αν εχει πιαστει καλα το συρμα. Ναι η διαπιστωση ειναι σωστη οσο πιο ψηλα βαττ - βολτ τοσο μειωνεται ο χρονος που χρειαζεται η αντισταση να ζεσταθει. Στα ποσα βαττ παιζεις τωρα 70-80?

Ορίστε http://prntscr.com/j5qyap άφησα πολύ πιο μακρύ το βαμβάκι έτσι ώστε να πατάει και να καλύπτει τον πάτο δεν ξέρω εάν είναι σωστό αλλά το είδα σε ένα βίντεο. Την αντίσταση δεν την έβαλα πολύ ψηλά έτσι ώστε να την χτυπάει ευθεία ο αέρας

1 ώρα πριν, GiorgiosM. είπε

Διαφορές στα ohm της αντίστασης είναι φυσιολογικό να βλέπεις όταν θερμαίνεται το σύρμα, απλά όχι πολύ μεγάλες διαφορές(0.02-0.05 ohm) .

Το θέμα είναι ότι παραμένουν αυξημένα ακόμα και όταν το χρησημοποιήσω μετά από μια ώρα

Το έντονο καφέ στην φωτογραφία δηλώνει καμένο βαμβάκι; http://prntscr.com/j5r0ue

Επεξ/σία από MySql

9 ώρες πριν, tornado είπε

ωραια μου λειπει λοιπον ενα 26G kanthal συρμα και ειμαι κομπλε.

Μια τελευταια απορια,

το 30αρι συρμα που εχω επειδη πρεπει να το καταναλωσω, για να βγαζει μαξ 1 Ωμ ποσες σπειρες και παχος να του βαζω?

δηλαδη 0,60 -1 Ωμ

http://www.steam-engine.org/coil.html?r=0.95&hf=240&id=2.01&ll=4  για μπες και παίξε με τα νούμερα με 2αρι πυρήνα  4 φουλ μαζί με ποδαράκια 1,13 

3 ώρες πριν, MySql είπε

Ορίστε http://prntscr.com/j5qyap άφησα πολύ πιο μακρύ το βαμβάκι έτσι ώστε να πατάει και να καλύπτει τον πάτο δεν ξέρω εάν είναι σωστό αλλά το είδα σε ένα βίντεο. Την αντίσταση δεν την έβαλα πολύ ψηλά έτσι ώστε να την χτυπάει ευθεία ο αέρας

Το θέμα είναι ότι παραμένουν αυξημένα ακόμα και όταν το χρησημοποιήσω μετά από μια ώρα

Το έντονο καφέ στην φωτογραφία δηλώνει καμένο βαμβάκι; http://prntscr.com/j5r0ue

Τώρα που έστησες σωστά για πες σε σχέση με Φαραώ , ότι η κατανάλωση θα ήτανε μεγαλύτερη το ήξερες είδη νομίζω.

6 λεπτά πριν, palasd είπε

Τώρα που έστησες σωστά για πες σε σχέση με Φαραώ , ότι η κατανάλωση θα ήτανε μεγαλύτερη το ήξερες είδη νομίζω.

Έχει σημαντική διαφορά στην γεύση ειδικά στις απαλές ξεχωρίζεις το τι κάνεις ενώ στο φαραω καπελώνει η πιο έντονη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...