Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οκ το παραγγειλα να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε....

Ακομα μια ερωτηση, μπορω να βαλω το ιδιο συρμα και στον Phenomenon? θα βελτιωσει κατι απο τα αλλα που βαζω?

discoboyminimal

προσωπικα θελω ενα ατμοποιητη να κανει την δουλεια του, κυριως χωρις διαρροες και με σχετικα καλη αποδοση,

αυτα μου φτανουν και ας μην πηγαινει με τα παπουτσια και τις καλτσες μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το πιο πιθανό έσφιξες πολύ και κλώτσησαν οι βόλτες.Δυστυχώς δε γίνεται τίποτε.

Προσωρινά και με τεφλόν (υλικό υδραυλικών) μπορεί να κρατήσει για λίγο αλλά σύντομα θα το ξανακάνει.

Το έχω πάθει και  τον πέταξα γιατί δεν υπήρχε ανάλογο ανταλακτικό.

tornado

σαν να μου φένεται ότι  κάποιος χρειάζεται φροντηστήριο στο στύσημο απο όττι καταλαβαίνω μάλλον λυπάσε το βαμβάκι για αυτό και όλες αυτές οι διαρροές αλήθεια τι βαμβάκι χρησιμοποιείς?

Στο πρακτορείο να παίξεις κανένα ΛΟΤΟ μετά την παραλαβεί πήγες?

papoys1

και εγώ δεν πιστεύω ότι χρειάζεται ο πανάκριβός εξωπλήσμος απλά πάντα υπάρχει μια παραμετροποίηση και εξέλιξη που σε αναγκάζει να αγοράσεις ταα αντίστοιχα προίοντα χαχαχαχα

discoboyminimal

BqXiLm6.jpg

c5d1CRa.jpg

• Like 1

tornado

σαν να μου φένεται ότι  κάποιος χρειάζεται φροντηστήριο στο στύσημο απο όττι καταλαβαίνω μάλλον λυπάσε το βαμβάκι για αυτό και όλες αυτές οι διαρροές αλήθεια τι βαμβάκι χρησιμοποιείς?

Στο πρακτορείο να παίξεις κανένα ΛΟΤΟ μετά την παραλαβεί πήγες?

οτι θελω φροντηστηριο δεν το αρνουμαι, οταν επανειλημμένα τρως φολες κατι δεν κανεις καλα ε?

Το βαμβακι να λυπαμαι που με 5 ευρω περνας ενα χρονο? υπερβολη αυτο που λες.

Χρησιμοποιω cotton bacon bits v2.0

Εκανα χθες ενα στησιμο στον Phenomenon και ηταν το χειροτερο απο ολα,

εκει που εβαζα 2,5 πυρηνα - λεω δεν βαζω 3αρι να δω τι θα γινει? ε οκ πιο χαλια δεν γινονταν να στηθει  :shock:

Σημερα θα προσπαθησω με τον ΑΜΜΙΤ να δω εκει τι θα παιξει.

αυτον εδω

GeekVape Ammit 25 RTA Atomizer

edit: καποιος που να εχει στησει ammit?

εχω 3 συρματα 26 - 29 - 30 AWG, ποιο να βαλω?

ποσες στροφες? τι πυρηνα?

24/3mm

6-7 στροφες

Apo tin arxi xrisimopiousa cotton bacon V2 kallo alla me auto to vamvaki exo vrei tin isixia mou

post-328804-0-65724300-1511711729_thumb.jpg

post-328804-0-62321100-1511711742_thumb.jpg

post-328804-0-84188000-1511711745_thumb.jpg

Λοιπον παίδες πουλάω τα

Joyetech eVic Primo 200W : 48€  https://www.skroutz.gr/s/11057660/Joyetech-eVic-Primo-200W.html?keyphrase=Joyetech+eVic+Primo+200W

2 μπαταρίες sony για Joyetech eVic Primo 200W :10€

Smok TFV12 6ml (χρώμα rainbow): 27€  https://www.skroutz.gr/s/11310991/Smok-TFV12-6ml.html

μαζί με 3 κανούργιες αντιστάσεις δωρο

Ουτε 3 μέρες δεν το χω δουλέψει-λειτουργεί άψογα ,απλώς ήταν πολύ δυνατό το σετάκι για μένα

Λοιπον παίδες πουλάω τα

Joyetech eVic Primo 200W : 48€ https://www.skroutz.gr/s/11057660/Joyetech-eVic-Primo-200W.html?keyphrase=Joyetech+eVic+Primo+200W

2 μπαταρίες sony για Joyetech eVic Primo 200W :10€

Smok TFV12 6ml (χρώμα rainbow): 27€ https://www.skroutz.gr/s/11310991/Smok-TFV12-6ml.html

μαζί με 3 κανούργιες αντιστάσεις δωρο

Ουτε 3 μέρες δεν το χω δουλέψει-λειτουργεί άψογα ,απλώς ήταν πολύ δυνατό το σετάκι για μένα

Πολυ καλλες τιμες.Παντως ειναι κριμα να δωσεις τον tfv12 αν δεν σ αρεσουν τα φυσυγγια που εχει για αντιστασεις δοκιμασε να παρεις το rba του.και εγω ειχα πολυ μεγαλες φιλοδοξιες γιατι εχω tfv8 kai baby beast αλλα στον 12 δεν μ εκατσαν ουτε εμενα οι αντιστασεις θελλουν πολλα watt και ο ατμος βγαινει παρα πολυ ζεστος με 3 τζουρες ολος ο ατμοποιητης παιρνει φωτια

Πολυ καλλες τιμες.Παντως ειναι κριμα να δωσεις τον tfv12 αν δεν σ αρεσουν τα φυσυγγια που εχει για αντιστασεις δοκιμασε να παρεις το rba του.και εγω ειχα πολυ μεγαλες φιλοδοξιες γιατι εχω tfv8 kai baby beast αλλα στον 12 δεν μ εκατσαν ουτε εμενα οι αντιστασεις θελλουν πολλα watt και ο ατμος βγαινει παρα πολυ ζεστος με 3 τζουρες ολος ο ατμοποιητης παιρνει φωτια

Μήπως τα πουλάω πού φτηνα?Να ανεβάσω την τιμή λίγο?

24/3mm

6-7 στροφες

Apo tin arxi xrisimopiousa cotton bacon V2 kallo alla me auto to vamvaki exo vrei tin isixia mou

πως λεγεται? pro cotton?

εχεις κανενα λινκ μην το μπερδεψω?

Καλησπέρα,

είμαι χρόνια τώρα με την σειρά subtank.

Πριν από αυτό έφτιαχνα μόνος μου αντιστάσεις, ιαπωνικά βαμβάκια κλπ αλλά βαριόμουν τρελά να στήνω και με τις έτοιμες αντιστάσεις subtank βρήκα την υγειά μου.

Ο Smok TFV12 έχει εργοστασιακές αντιστάσεις;

Βγάζει δικές του;

Και, αν έχετε δοκιμάσει, πείτε εντυπώσεις.

Έχει διαρροές;

Είμαι με cloupor μπαταριοθήκη 75W, θα αρκεί ή θα πρέπει να αναβαθμιστώ κι εκεί;

Έχει δικές του αντιστάσεις ο TFV12, μεγάλη ποικιλία κιόλας για να διαλέξεις.

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι υπερβολικός ο συγκεκριμένος ατμοποιητής από κάθε άποψη, 

θέλεις 100 και 200 και 300 watts για να τον δουλέψεις. Θες πολύ δυνατό μοντάκι, καταπίνει υγρό σαν να μην υπάρχει αύριο

και οι μπαταρίες τελειώνουν στο άψε-σβήσε, πέρα από το κόστος των αντιστάσεων που κάνει 7 και 8 ευρώ η μία.

Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να έχεις με κάποιον άλλο ατμοποιητή χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς μια 4άδα εξτρά μπαταρίες μαζί σου και κατοστάμελο μπουκαλάκι με υγρό κάθε φορά που βγαίνεις έξω.

Το clouporάκι εννοείται πως δεν φτάνει ούτε για πλάκα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...