tornado Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 https://vapormania.gr/sirmata-sirma-episkeuasimwn-atmopoihtwn/Geek-Vape-N80-Fused-Clapton-28ga-3-36Ga-3m οκ το παραγγειλα να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε.... Ακομα μια ερωτηση, μπορω να βαλω το ιδιο συρμα και στον Phenomenon? θα βελτιωσει κατι απο τα αλλα που βαζω? discoboyminimal προσωπικα θελω ενα ατμοποιητη να κανει την δουλεια του, κυριως χωρις διαρροες και με σχετικα καλη αποδοση, αυτα μου φτανουν και ας μην πηγαινει με τα παπουτσια και τις καλτσες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EiriniZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 χρειάζομαι βοήθεια!!! εχω θέμα με το cubis pro και το πάνω μέροσ δεν κομπώνει ξαφνικά.ειχα λαστιχακι το αλλαξα αλλα παλι δεν κουμπωνει γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Το πιο πιθανό έσφιξες πολύ και κλώτσησαν οι βόλτες.Δυστυχώς δε γίνεται τίποτε. Προσωρινά και με τεφλόν (υλικό υδραυλικών) μπορεί να κρατήσει για λίγο αλλά σύντομα θα το ξανακάνει. Το έχω πάθει και τον πέταξα γιατί δεν υπήρχε ανάλογο ανταλακτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 tornado σαν να μου φένεται ότι κάποιος χρειάζεται φροντηστήριο στο στύσημο απο όττι καταλαβαίνω μάλλον λυπάσε το βαμβάκι για αυτό και όλες αυτές οι διαρροές αλήθεια τι βαμβάκι χρησιμοποιείς? Στο πρακτορείο να παίξεις κανένα ΛΟΤΟ μετά την παραλαβεί πήγες? papoys1 και εγώ δεν πιστεύω ότι χρειάζεται ο πανάκριβός εξωπλήσμος απλά πάντα υπάρχει μια παραμετροποίηση και εξέλιξη που σε αναγκάζει να αγοράσεις ταα αντίστοιχα προίοντα χαχαχαχα discoboyminimal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 tornado σαν να μου φένεται ότι κάποιος χρειάζεται φροντηστήριο στο στύσημο απο όττι καταλαβαίνω μάλλον λυπάσε το βαμβάκι για αυτό και όλες αυτές οι διαρροές αλήθεια τι βαμβάκι χρησιμοποιείς? Στο πρακτορείο να παίξεις κανένα ΛΟΤΟ μετά την παραλαβεί πήγες? οτι θελω φροντηστηριο δεν το αρνουμαι, οταν επανειλημμένα τρως φολες κατι δεν κανεις καλα ε? Το βαμβακι να λυπαμαι που με 5 ευρω περνας ενα χρονο? υπερβολη αυτο που λες. Χρησιμοποιω cotton bacon bits v2.0 Εκανα χθες ενα στησιμο στον Phenomenon και ηταν το χειροτερο απο ολα, εκει που εβαζα 2,5 πυρηνα - λεω δεν βαζω 3αρι να δω τι θα γινει? ε οκ πιο χαλια δεν γινονταν να στηθει Σημερα θα προσπαθησω με τον ΑΜΜΙΤ να δω εκει τι θα παιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 συγνώμη αλλα το λύπασαι δεν το εννοούσα από θέμα τσιγκουνία αλλά ότι μάλλον βάζεις λίγο για αυτό και η διαρροές https://www.youtube.com/watch?v=LvjsjjuDTrg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 κατσε να στησω τον Phenomenon να ανεβασω φωτο να μου πεις, επειδη πρεπει να κανω καθαριοτητα τωρα θα το κανω σε κανα διωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante44® Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 αυτον εδω GeekVape Ammit 25 RTA Atomizer edit: καποιος που να εχει στησει ammit? εχω 3 συρματα 26 - 29 - 30 AWG, ποιο να βαλω? ποσες στροφες? τι πυρηνα? 24/3mm 6-7 στροφες Apo tin arxi xrisimopiousa cotton bacon V2 kallo alla me auto to vamvaki exo vrei tin isixia mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omefraoul Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Λοιπον παίδες πουλάω τα Joyetech eVic Primo 200W : 48€ https://www.skroutz.gr/s/11057660/Joyetech-eVic-Primo-200W.html?keyphrase=Joyetech+eVic+Primo+200W 2 μπαταρίες sony για Joyetech eVic Primo 200W :10€ Smok TFV12 6ml (χρώμα rainbow): 27€ https://www.skroutz.gr/s/11310991/Smok-TFV12-6ml.html μαζί με 3 κανούργιες αντιστάσεις δωρο Ουτε 3 μέρες δεν το χω δουλέψει-λειτουργεί άψογα ,απλώς ήταν πολύ δυνατό το σετάκι για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante44® Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Λοιπον παίδες πουλάω τα Joyetech eVic Primo 200W : 48€ https://www.skroutz.gr/s/11057660/Joyetech-eVic-Primo-200W.html?keyphrase=Joyetech+eVic+Primo+200W 2 μπαταρίες sony για Joyetech eVic Primo 200W :10€ Smok TFV12 6ml (χρώμα rainbow): 27€ https://www.skroutz.gr/s/11310991/Smok-TFV12-6ml.html μαζί με 3 κανούργιες αντιστάσεις δωρο Ουτε 3 μέρες δεν το χω δουλέψει-λειτουργεί άψογα ,απλώς ήταν πολύ δυνατό το σετάκι για μένα Πολυ καλλες τιμες.Παντως ειναι κριμα να δωσεις τον tfv12 αν δεν σ αρεσουν τα φυσυγγια που εχει για αντιστασεις δοκιμασε να παρεις το rba του.και εγω ειχα πολυ μεγαλες φιλοδοξιες γιατι εχω tfv8 kai baby beast αλλα στον 12 δεν μ εκατσαν ουτε εμενα οι αντιστασεις θελλουν πολλα watt και ο ατμος βγαινει παρα πολυ ζεστος με 3 τζουρες ολος ο ατμοποιητης παιρνει φωτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omefraoul Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Πολυ καλλες τιμες.Παντως ειναι κριμα να δωσεις τον tfv12 αν δεν σ αρεσουν τα φυσυγγια που εχει για αντιστασεις δοκιμασε να παρεις το rba του.και εγω ειχα πολυ μεγαλες φιλοδοξιες γιατι εχω tfv8 kai baby beast αλλα στον 12 δεν μ εκατσαν ουτε εμενα οι αντιστασεις θελλουν πολλα watt και ο ατμος βγαινει παρα πολυ ζεστος με 3 τζουρες ολος ο ατμοποιητης παιρνει φωτια Μήπως τα πουλάω πού φτηνα?Να ανεβάσω την τιμή λίγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 24/3mm 6-7 στροφες Apo tin arxi xrisimopiousa cotton bacon V2 kallo alla me auto to vamvaki exo vrei tin isixia mou πως λεγεται? pro cotton? εχεις κανενα λινκ μην το μπερδεψω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante44® Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 http://www.vaporsolutions.gr/diy-wick-coil-mesh/1044-coil-master-pro-cotton-.html Παραδειγμα δεν εχω ψωνισει ποτε απο εκει απο vapor-cloud.gr ψωνιζω εχει ενδιαφερον πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, είμαι χρόνια τώρα με την σειρά subtank. Πριν από αυτό έφτιαχνα μόνος μου αντιστάσεις, ιαπωνικά βαμβάκια κλπ αλλά βαριόμουν τρελά να στήνω και με τις έτοιμες αντιστάσεις subtank βρήκα την υγειά μου. Ο Smok TFV12 έχει εργοστασιακές αντιστάσεις; Βγάζει δικές του; Και, αν έχετε δοκιμάσει, πείτε εντυπώσεις. Έχει διαρροές; Είμαι με cloupor μπαταριοθήκη 75W, θα αρκεί ή θα πρέπει να αναβαθμιστώ κι εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Έχει δικές του αντιστάσεις ο TFV12, μεγάλη ποικιλία κιόλας για να διαλέξεις. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι υπερβολικός ο συγκεκριμένος ατμοποιητής από κάθε άποψη, θέλεις 100 και 200 και 300 watts για να τον δουλέψεις. Θες πολύ δυνατό μοντάκι, καταπίνει υγρό σαν να μην υπάρχει αύριο και οι μπαταρίες τελειώνουν στο άψε-σβήσε, πέρα από το κόστος των αντιστάσεων που κάνει 7 και 8 ευρώ η μία. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να έχεις με κάποιον άλλο ατμοποιητή χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς μια 4άδα εξτρά μπαταρίες μαζί σου και κατοστάμελο μπουκαλάκι με υγρό κάθε φορά που βγαίνεις έξω. Το clouporάκι εννοείται πως δεν φτάνει ούτε για πλάκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις