ordion3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δυστυχώς, παρατηρήθηκαν τα πρώτα κρούσματα κατασχέσεων απ' το τελωνείο. Κλαίω ήδη τον Dead Rabbit μου από gearbest. Να δούμε πού θα πάει αυτή η κατάσταση. Ελπίζω να είναι καμιά αναλαμπή του Οκτωβρίου και να τους περάσει εκεί στο τελωνείο. Για πες λεπτομέρειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 tidus666 κατάσχεση κανονικά ή αποστολή πίσω στον πωλητή Τελίκα είχες απόλυτο δίκιο μόλις ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με ντρίπερ όλοι οι τανκάτοι πήγανε συρτάρι. Πήρα και έναν Hussar κλώνο καλός είναι αλλά τους ντρίπερ δε τους πλησιάζει Nikosof42 https://www.skroutz.gr/s/11269403/Smok-AL85-Kit.html σου προτείνω το συγκεκριμένο λόγω ατμοποιητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δυστυχώς, παρατηρήθηκαν τα πρώτα κρούσματα κατασχέσεων απ' το τελωνείο. Κλαίω ήδη τον Dead Rabbit μου από gearbest. Να δούμε πού θα πάει αυτή η κατάσταση. Ελπίζω να είναι καμιά αναλαμπή του Οκτωβρίου και να τους περάσει εκεί στο τελωνείο. μην λες τέτοια και περιμένω dead rabbit αυτές της μέρες... 11 Σεπτεμβρίου είχα κάνει παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 πρώτη φορά το βλέπω αυτό το μήνυμα στο 17track 2017-10-02 19:30K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY ελπίζω να μην τον πιω γιατί είναι κάνα 100άρικο παραγγελία από gearbest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosof42 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 tidus666 κατάσχεση κανονικά ή αποστολή πίσω στον πωλητή Τελίκα είχες απόλυτο δίκιο μόλις ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με ντρίπερ όλοι οι τανκάτοι πήγανε συρτάρι. Πήρα και έναν Hussar κλώνο καλός είναι αλλά τους ντρίπερ δε τους πλησιάζει Nikosof42 https://www.skroutz.gr/s/11269403/Smok-AL85-Kit.html σου προτείνω το συγκεκριμένο λόγω ατμοποιητή Το έχει και ένας γνωστός το συγκεκριμένο σαν δεύτερο θα το δω από κοντά λίγο να δω τι λέει..Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) πρώτη φορά το βλέπω αυτό το μήνυμα στο 17track ελπίζω να μην τον πιω γιατί είναι κάνα 100άρικο παραγγελία από gearbest απ'οτι λέει πέρασε από το κέντρο διαλογής στο τελωνείο... Ο Θεός βοηθός... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2017 από madnifestah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salts99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα να με πείτε ένα καλό mod με 2 μπαταρίες γιατί έχω το Pico με Aspire 2 πάνω και το φορτίζω σχεδόν 2 φορές την ημέρα. Επίσης θέλω να πάρω και τσιγαρίσιο επισκευάσιμο ατμοποιητή, δεν με νοιάζει η τιμή. Ευχαριστώ πολύ (Edit επειδή σκέφτηκα να πάρω και mod) Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2017 από Salts99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vectorone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα.8/9 παρηγγειλα απο Aliexpress ενα Pico (Brushed-Black) με Nautilus 2 για τον πατερα μου, μιας και προσπαθουμε να του βρουμε εναν τροπο να κοψει το τσιγαρο. Παραλληλα εβαλα παραγγελια αντιστασεις (1.8), θηκη, φορτιστη. Τα δευτερα, εχουν ερθει εδω και 10 μερες. Η μπαταρια με τον ατμοποιητη, ηταν να ερθει με PostNL και εχει γινει το εξης τωρα:Στην σελιδα της PostNL γραφει "2017-09-28The item has arrived in the country of destination" ενω στα ΕΛΤΑ ειναι ακομα "Αποστολη αντικειμενου στο εξωτερικο (Ολλανδια)"...Ειναι φυσιολογικο, οτι εδω και 2 βδομαδες δεν υπαρχει καμια ενημερωση για την κατασταση του δεματος, ουτε στα ΕΛΤΑ, ουτε στο PostNL? Υπαρχει περιπτωση να ειμαι και γω "τυχερος" και να το χουν τσακωσει για κατασχεση στο τελωνειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Είναι φυσιολογικό και όχι ανησυχητικό να μην υπάρχει ενημέρωση ακόμα αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στο κατασχέσουν, να ξέρεις. Παρατηρείται πολύ τελευταία να κατάσχονται modάκια και ατμοποιητές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Είναι φυσιολογικό και όχι ανησυχητικό να μην υπάρχει ενημέρωση ακόμα αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στο κατασχέσουν, να ξέρεις. Παρατηρείται πολύ τελευταία να κατάσχονται modάκια και ατμοποιητές. Και αλλο κρουσμα κατασχεσης (μαλλον, το μηνυμα γραφει απαγορευεται η εισαγωγη. ) σε μοντακι φιλου και εγω περιμενω εναν combo 2 και εναν κριους R.I.P ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Και αλλο κρουσμα κατασχεσης (μαλλον, το μηνυμα γραφει απαγορευεται η εισαγωγη. ) σε μοντακι φιλου και εγω περιμενω εναν combo 2 και εναν κριους R.I.P ... Κατάσχεση σε σκέτο mod; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Κατάσχεση σε σκέτο mod; Ναι σκετο mod ειχε στην παραγγελια. ενα battlestar ειχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πλεον τα κατασχετουν ολα, οχι τιποτα αλλο αλλα δεν προλαβα να "γευτω" την χαρα των ατμοποιητων απ'εξω, πανω που εβαζα στο ματι εναν δευτερο για δοκιμες υγρων Με αντιστασεις : 11/10/2017, 00:20:21 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4/10/2017, 00:21:39 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 4/10/2017, 05:37:55 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 1/9/2017, 02:27:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Δεν ξερω τι παιζει τωρα για refund, το βλεπω να "χανεται" καπου στην πορεια Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2017 από mynam3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πάντως σήμερα παρέλαβα πέντε 30μελα υγρά λιγκουα από γκιαρ μπεστ χωρίς προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Τα mods με ποια λογική να κατασχεθούν; Ο νόμος για την χωρητικότητα των ατμοποιητών δεν έλεγε μόνο; Έλεγε κάτι και για τα μοντάκια και μέχρι πόσα βατ πρέπει να 'ναι τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις