fotislado Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Palasd απο που τις πηρες τις αντιστασεις ρε φιλε;σημερα εκανα παραγγελια απο ft.κατι συρματα demon killer και εναν kylin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Εγώ εδώ στην Ρωσσια έχω δωρεαν αποστολή απο Αλί και τα πήρα https://www.aliexpress.com/item/10pcs-Premade-Coils-HIVE-QUAD-Staircase-Juggernaut-Taiji-Alien-Tiger-Fused-Super-Clapton-Flat-Twisted-Coil/32805273336.html?spm=2114.13010608.0.0.D9fL5u Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Θα τσεκαρω εαν χωρανε στο ντεκ του kylin...φανταζομαι χωρανε.και θα τα τιμησω κ εγω εαν ειναι.ty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 warlock9_0 Εσύ είσαι και από τους έμπειρους αλλά για να πω και έγω τι νομίζω Για τι σύρμα μιλάμε Το σύρμα το δοκίμασες σε άλλον ατμοποιιήτη και έπαιζε σωστά Ο ατμοποιητής γενικά είναι εντάξει με άλλλα συρματα ¨Οταν λες δεν παίζει, καθόλου ή κανα δύο τζούρες... Με ss είμαι, το σύρμα είναι μια χαρά, είναι αυτό που χρησιμοποιώ σε όλους τους ατμοποιητές χωρίς θέμα στο dripper Που έχει το πρόβλημα δουλεύει χωρίς να λειτουργεί το temp control, δουλεύει σαν σε wattage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Λοιπόν παιδιά αν μπορείτε ρίξτε καμία βοήθεια. Έχω από τότε που άρχισα το ηλεκτρονικό (6 μήνες πάνω κάτω) το Joytech eGO AIO το οποίο είναι πάρα πάρα πολύ βασικό (για αρχάριους) και δεν με καλύπτει πια. Θέλω να παίξω με ρυθμίσεις - αντιστάσεις και αυτό έχει μόλις ένα κουμπί On - Off Τι προτείνεται να πάρω στα 50€ περίπου; Έχω σαν πρώτη επιλογή το eleaf iStick Pico, το προτείνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ναι εννοειται.ειναι τουμπανο το pico.και για δευτερο θα σε υπερκαλυψει.απο που λες να το παρεις;απο εδω η εξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ordion3 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 υπαρχει μηπως το site απο ολλανδια που ειναι για μπαταριες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 palasd Που εχεις δει το συγκεκριμενο προβλημα με το Alien? Εγω πρωτη φορα το ακουω. ordion3 https://www.nkon.nl/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ναι εννοειται.ειναι τουμπανο το pico.και για δευτερο θα σε υπερκαλυψει.απο που λες να το παρεις;απο εδω η εξω; Από εδώ λέω, Έχω δει ότι σε Κινα κτλ. υπάρχει αρκετά φτηνότερο αλλά δεν λέει να περιμένω τόσο να έρθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 fotisladoμπορείς να τις κάνεις ότι θες να μεγαλώσεις πυρήνα παραπάνω σπέιρες τα πάντα . Εγώ όταν ξαναχρειαστώ αντιστάσης ή με πιάσει καμια καταναλώτική βλακία έχω βάλει στο μάτι αυτήν την συλλογή https://www.fasttech.com/products/3033/10014736/6340900 το κακό για μένα είναι ότι την ανακάλυψα αφού είχα παραγγείλει αυτα που έχω με τά από δυο ημέρες JohnTehGreekκαλή η αναβάθμηση του πίκο αλλά θες και ατμοποιήτη και αφού θες ρυθμίσεις λογικά θες επισκευάσημο superKotsΔυστηχώς δεν έχω φωτογραφηκή μνήμη να θυμάμαι τα πάντα αλλά θυμάμαι ότι κάπου το είχα ξαναδιαβάσει δεν θυμαμαι άμα είναι για το μεγάλο ή το μικρό και λέγανε το νου σου στις ρυθμίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Από εδώ λέω, Έχω δει ότι σε Κινα κτλ. υπάρχει αρκετά φτηνότερο αλλά δεν λέει να περιμένω τόσο να έρθει. Και απο ατμοποιητη τι σκεφτεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zhentarim Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Βρεθηκε στην κατοχη μου μια νικοτουχα βαση pink mule 1000ml 36mg.Το κακο ειναι οτι δεν εχω ιδεα πως απο ιδιοκατασκευες,παιρνω ετοιμα υγρα και τωρα τελευταια τα mix-shake-vape απο νατουρα και τις υπολοιπες εταιρειες που αρχιζουν να βγαζουν παρομοια.Η ερωτηση μου ειναι μπορω να χρησημοποιησω την βαση αυτη οπως τα boosterakia που μπαινουν μαζι στα υγρα που ατμιζω?Και αν ναι η αναλογια θα πρεπει να ειναι οπως γινεται και τωρα?Συνηθως βαζω 2 boosterakia 10μλ 40mg και μου βγαινει 50μλ υγρο με 16% νικοτινη.Συγνωμη αν η ερωτηση ειναι καπως ανοητη αλλα ειμαι μολις 3 μηνες χρηστης και θα ηθελα την βοηθεια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 τα δύο booster των 10ml με 40mg/ml είναι σύνολο 2*10*40=800 mg νικοτίνη άρα από τη βάση που έχεις πρέπει να βάλεις τόση νικοτίνη εφόσον είναι 36mg/ml πρέπει να βάλεις 800/36=~22ml βάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τίμιος ατμοποιητής, αν και λίγο περίεργος στο γέμισμα. Πρέπει να ξέρεις να του φέρεσαι σωστά. ναι διαβαζω και γω διαφορα (πχ οτι υπαρχει πιθανοτητα να ξεβιδωσει και λιγο την αντισταση οπως ξεβιδωνεις την καμπανα) αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι, επειδη ηδη εχω 2ml και θελω κατι μεγαλυτερο, μαλλον για τον πρωτο nautilus με κοβω με assy και 1.8 BVC αντιστασεις ειμαι με τον melo 3 και aspire triton 1.8 αντιστασεις αλλα πολυ αερατος, θελω να σφιξω λιγο Έχω σαν πρώτη επιλογή το eleaf iStick Pico, το προτείνεται; ω ναι, εξαιρετικος ο pico, εχω τον 75w, updated στο τελευταιο firmware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 τρίτωνα flashαρε το picooo https://github.com/maelstrom2001/ArcticFox 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις