paiktaras69 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 https://www.altersmoke.gr/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/natura-mix-shake-vape/natura-maxboro-mix-shake-vape-detail http://www.hlektronikotsigaro.gr/products/2/ygra-kapnikes-geyseis To kακό είναι ότι και τα 2 μαγαζιά είναι εκτός Αθηνών, άρα αγοράζεις χωρίς δοκιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 υπάρχουν και γεύσεις cannabis? wtf http://www.hlektronikotsigaro.gr/product/4585/30ml-cbd-tobacco-12mg-eliquid-with-nicotine-medium-eliquid-by-cbdplus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No17 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Για πείτε μου την γνώμη σας . Πηρα το eleaf istick QC 200W με το Melo 300 - kit. Ατμιζοντας 4-5 τζουρες ( στα 80 W ) ανεβαζει τετοια θερμοκρασια που δεν μπορεις να το αγγίξεις ( το τζαμακι του ατμοποιητη ειναι καυτο και επισης καιγονται τα χειλια αν πας να παρεις τζουρα). Κυριολεκτικα καιει ολόκληρο. Το πηγα πισω για ελεγχο γιατι ηταν ακομη στην εγγυηση και μετα δεκα μερες μου ειπαν οτι ειναι ενταξει - ετσι ειναι αυτα. Δεν ειναι για πολλες συνεχόμενες τζουρες.Δυο-τρεις μόνο και μετα διακοπη για λιγα λεπτά . Ειναι λογικό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Για πείτε μου την γνώμη σας . Πηρα το eleaf istick QC 200W με το Melo 300 - kit. Ατμιζοντας 4-5 τζουρες ( στα 80 W ) ανεβαζει τετοια θερμοκρασια που δεν μπορεις να το αγγίξεις ( το τζαμακι του ατμοποιητη ειναι καυτο και επισης καιγονται τα χειλια αν πας να παρεις τζουρα). Κυριολεκτικα καιει ολόκληρο. Το πηγα πισω για ελεγχο γιατι ηταν ακομη στην εγγυηση και μετα δεκα μερες μου ειπαν οτι ειναι ενταξει - ετσι ειναι αυτα. Δεν ειναι για πολλες συνεχόμενες τζουρες.Δυο-τρεις μόνο και μετα διακοπη για λιγα λεπτά . Ειναι λογικό ? Από απόσταση τέτοιες ερωτήσεις είναι δύσκολο να απαντιούνται, γιατί το "καίει ολόκληρο" το δικό σου μπορεί όντως να μεταφράζεται σε "ζεσταίνεται ο ατμοποιητής μετά από συνεχόμενη χρήση". Γενικά, ναι, ζεσταίνονται. Αν πάρεις πολλές συνεχόμενες τζούρες, όντως θα σου κάψει τα χείλια σε κάποιο σημείο αν πας να συνεχίσεις. Ελαττωματικό θα τον έβγαζα αν δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω, αν π.χ. ακόμα και στην μια τζούρα των 3-4 δευτερολέπτων, προς το τέλος μου καίει τα χείλια ή αν μετά τις 2-3 τζούρες, χρειάζεται όντως να περιμένεις λεπτά ολόκληρα και όχι 6-7 δευτερόλεπτα. Από μακριά και κάνοντας εκτίμηση, θα έλεγα ότι συμφωνώ με τον τεχνικό και πως δεν έχει πρόβλημα ο ατμοποιητής σου. Συχνά νέοι χρήστες εκπλήσσονται από το πόσο ζεσταίνεται ένας ατμοποιητής και ότι μπορεί να φτάσει τέτοιες θερμοκρασίες που για κάποια δευτερόλεπτα να μην μπορείς να πάρεις τζούρα. ΑΛΛΑ, μέχρι ένα σημείο, αν δεν υπερβάλεις και αν όντως μετά από 2 τζούρες πρέπει να περιμένεις ΛΕΠΤΑ, κάτι πάει λάθος. Αν μετά τις 5/6/7 τζούρες, πρέπει να περιμένεις 5-6 δευτερόλεπτα να κρυώσει λίγο, είναι φυσιολογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Τα λαδακια της natura που ψαχνεται τα βρισκεις και στην αθηνα.ξερω εγω μαγαζι στον κορυδαλλο που τα εχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 είδα μερικά mod της Original WISMEC Reuleaux ότι έχουν πολύ καλά reviews, λέει τίποτα? τα watt τα ρυθμίζεις εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ναι για τα λεφτα τους ειναι πολυ καλα...και παρα πολυ ογκωδη να ξερεις...μονο αυτο που λεει 2/3 ειναι πιο μαζεμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 είδα μερικά mod της Original WISMEC Reuleaux ότι έχουν πολύ καλά reviews, λέει τίποτα? τα watt τα ρυθμίζεις εσύ? Είναι δημοφιλή επειδή είναι σχετικά φτηνά για αυτά που σου προσφέρουν. Αν δεν σου βγάλουν προβλήματα, είναι εξαιρετική αγορά. Γενικά όμως η Wismec χρησιμοποιεί της πλάκας 510 πόλους (το σπείρωμα που βιδώνει ο ατμοποιητής) και αργά ή γρήγορα τα περισσότερα σου βγάζουν θέμα που δεν διαβάζει σωστά την αντίσταση ή δεν αναγνωρίζει καν τον ατμοποιητή. Για καμιά προσφορά από έξω με 35 ευρώ, ίσως να το ρίσκαρα, να δώσω 75 ευρώ Ελλάδα, με τίποτα. Αν πετύχεις κάποιον που μόλις το πήρε ή ήταν τυχερός και το έχει κανά 6μηνο χωρίς προβλήματα, θα ακούσεις τα καλύτερα. Αν ακούσεις άλλους, θα σου πουν μακριά από Wismec. Έχει καλύτερες επιλογές στην κατηγορία των 35-40 ευρώ, προσωπικά προτιμώ να μην παίζω λόττο με τις συσκευές μου και να ελπίζω να μην βγάλει προβλήματα ακόμα και με το καλημέρα. Τα watts φυσικά τα ρυθμίζεις εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No17 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Αν μετά τις 5/6/7 τζούρες, πρέπει να περιμένεις 5-6 δευτερόλεπτα να κρυώσει λίγο, είναι φυσιολογικό. Μακάρι να ήταν 5-6 δευτερόλεπτα. Μιλάμε για 2-3 λεπτα τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ξερουμε ποτε θα ερθει το pico 25 Ελλαδα; Πανω που ελεγα να κινηθω για το pico 75w το ειδα. Αξιζει λετε να το περιμενει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Τα λαδακια της natura που ψαχνεται τα βρισκεις και στην αθηνα.ξερω εγω μαγαζι στον κορυδαλλο που τα εχει. ε βάλε και το Link, όχι μισές δουλειές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Για πείτε μου την γνώμη σας . Πηρα το eleaf istick QC 200W με το Melo 300 - kit. Ατμιζοντας 4-5 τζουρες ( στα 80 W ) ανεβαζει τετοια θερμοκρασια που δεν μπορεις να το αγγίξεις ( το τζαμακι του ατμοποιητη ειναι καυτο και επισης καιγονται τα χειλια αν πας να παρεις τζουρα). Κυριολεκτικα καιει ολόκληρο. Το πηγα πισω για ελεγχο γιατι ηταν ακομη στην εγγυηση και μετα δεκα μερες μου ειπαν οτι ειναι ενταξει - ετσι ειναι αυτα. Δεν ειναι για πολλες συνεχόμενες τζουρες.Δυο-τρεις μόνο και μετα διακοπη για λιγα λεπτά . Ειναι λογικό ? περιεργο μου φαινεται, το εχει φιλος το συγκεκριμενο σε πρασσινακι, εμφανισιακα πολυ ομορφο. Οι ροες αερα ειναι ανοιχτες? Με τι αντισταση εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Είναι δημοφιλή επειδή είναι σχετικά φτηνά για αυτά που σου προσφέρουν. Αν δεν σου βγάλουν προβλήματα, είναι εξαιρετική αγορά. Γενικά όμως η Wismec χρησιμοποιεί της πλάκας 510 πόλους (το σπείρωμα που βιδώνει ο ατμοποιητής) και αργά ή γρήγορα τα περισσότερα σου βγάζουν θέμα που δεν διαβάζει σωστά την αντίσταση ή δεν αναγνωρίζει καν τον ατμοποιητή. Για καμιά προσφορά από έξω με 35 ευρώ, ίσως να το ρίσκαρα, να δώσω 75 ευρώ Ελλάδα, με τίποτα. Αν πετύχεις κάποιον που μόλις το πήρε ή ήταν τυχερός και το έχει κανά 6μηνο χωρίς προβλήματα, θα ακούσεις τα καλύτερα. Αν ακούσεις άλλους, θα σου πουν μακριά από Wismec. Έχει καλύτερες επιλογές στην κατηγορία των 35-40 ευρώ, προσωπικά προτιμώ να μην παίζω λόττο με τις συσκευές μου και να ελπίζω να μην βγάλει προβλήματα ακόμα και με το καλημέρα. Τα watts φυσικά τα ρυθμίζεις εσύ. γενικά σε πια modakia λες να ρίξω βλέφαρο? (όχι μηχανικά) τιμή μέχρι κάνα 80~ ξέρω γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 είδα μερικά mod της Original WISMEC Reuleaux ότι έχουν πολύ καλά reviews, λέει τίποτα? τα watt τα ρυθμίζεις εσύ? smoant battlestar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 γενικά σε πια modakia λες να ρίξω βλέφαρο? (όχι μηχανικά) τιμή μέχρι κάνα 80~ ξέρω γω Με 80 ευρω εγω στη θεση σου θα αγοραζα skar 75 ή therion μεταχειρισμενα.δεν συγκρινεται η πλακετα τους με τα wismec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις