kaklikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μετα απο ωριμανση των flavour boss Launch lady και mothers milk και εχοντας κανει τους DIY κλωνους να σας μεταφερω την αποψη μου. Launch lady. Συνταγη ιδια με την Dinner Lady Lemon tart remix που υπαρχει στο Eliquidrecipes. Τα υγρα ειναι ιδια σε γευση. Ειτε κανεις DIY ειτε της Flavour boss. Αλλα η αληθεια ειναι πως δεν ειναι σαν το γνησιο της Dinner lady. Εχω την εντυπωση οτι το γνησιο φερνει σε πιο γλυκια ταρτα. O κλωνος σαν να βγαζει μια ξυνιλα του λεμονιου. Mothers Milk Flavourboss. Γνωστη στο eliquidrecipes ως Mothers Unicorn MIlk. Εδω για καποιον λογο στην flavour boss εχουν αλλαξει ενα αρωμα. Αντι του Vanilla Custard (TPA) οπου εχει η συνταγη στο eliquidrecipes, εχουν χρησιμοποιησει Vanilla Swirl. Δυστηχως το vanilla swirl βγαζει μια πικραδα που δεν εχει η vanilla custard και δεν ειναι του γουστου μου. Η διαφορα των 2 αρωματων ειναι οτι στην swirl δεν υπαρχουν νοτες custard πικριζοντας η βανιλλια το αρωμα. Ειναι ενα ωραιο υγρο που σε γεμιζει μια δοση γλυκαδας στην εισπνοη και μια δοση πρικραδας στην εκπνοη. Κατ εμε το Mothers unicorn milk ειναι πολυ καλυτερο απο το mothers milk. Επομενο στην λιστα ειναι το Unicorn Milk της flavour boss οπου φερνει στη συνταγη της Strawberry milkman του eliquidrecipes με αρκετες παραλλαγες και μικροτερη αναλογια στο Vanilla bean ice cream (πικρο) καθως επισης και το Looper clone οπου πιστευω να φερνει αρκετα στο cereal snakers του DanLucas. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Kaklikos Τα αγορασες απο ελλαδα που εχουν 25 ευρω το μισο λιτρο η απο εξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Απο ελλαδα φιλε μου. Απο εξω δεν προλαβα τις 7 λιρες μεταφορικα αλλιως θα ειχα φορτωσει πολυ πραγμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milti Pepo Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα για ατμοποιητη τον tfv4 της smok και θέλω να βάλω την κεφαλή με τις τρεις αντιστάσεις. Για να κάνω prime θα πρέπει να ρίξω 3-4 σταγόνες υγρού σε κάθε αντίσταση; Επίσης στο site της smok λέει απλώς να ρίξω υγρό στο tank και να περιμένω μερικά λεπτά για να το απορροφήσει το βαμβάκι δεν λέει τίποτα για prime. Εγώ τελικά χρειάζεται να κάνω κι αν ναι πως; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα για ατμοποιητη τον tfv4 της smok και θέλω να βάλω την κεφαλή με τις τρεις αντιστάσεις. Για να κάνω prime θα πρέπει να ρίξω 3-4 σταγόνες υγρού σε κάθε αντίσταση; Επίσης στο site της smok λέει απλώς να ρίξω υγρό στο tank και να περιμένω μερικά λεπτά για να το απορροφήσει το βαμβάκι δεν λέει τίποτα για prime. Εγώ τελικά χρειάζεται να κάνω κι αν ναι πως; Ευχαριστώ πολύ! Το ιδιο ειναι, αμα την primeαρεις μπορεις να το δουλεψεις κατευθειαν. Αυτο που θες ειναι οταν ρουφηξεις ολο το βαμβακι να εχει ποτισει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Milti Pepoγια να έχουν καλύτερη απόδοση σε γεύση αλλά και διάρκεία οι κεφαλές του tfv πρέπει να πριμαριστούν με την παρακαάτω διαδικάσια 1 στάζουμε υγρό στις τρύπες που έχει η κεφαλή όπως επίσης στάζουμε και λίγο στο κέντρο μια δυο σταγόνες . 2 αφου βάλουμε την καφαλή και γεμίσουμε με υγρό ρουφάμε δυό τρείς τζούρες κούφιες χωρίς να πατάμε το fire 3 ξεκίνας από χαμήλα 30 βατ 3-4 τζούρες 40 βατ 4-5 τζουρές και ανεβαίνεις με αυτόν τον τρόπο μέχρι να φτάσεις εκεί που θα μείνεις Ξέρω ότι στα 30 40 δεν θα σου βγάζει τίποτα αλλά έτσι είναι το καλύτερο για την κεφαλή Ablaoublas_542δεν θέλει μόνο να έχει βραχεί καλά το βαμβάκι για κάποιο λόγο θέλει και η αντίσταση στρώσημο δεν λέει να τις δώσεις 80 βατ την πρώτη φωρα amplaxoublisγια έλεγξέ τις βίδες σου είναι καλά σφιγμένες kaklikosνομίζω η βασική ερώτηση θα τα ξαναγόραζες ή όχι γιατί τιμολογιακά άμα το σκεφτείς και φας την πρώτη κρυάδα δε είναι και τόσο ακριβά ακόμα και από Ελλάδα αν και απο Αγγλία βγένουν πιο φθηνα και επιτρέπεταιη εισαγωγή τους μιας και πρόκειτε για άρωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milti Pepo Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ωραία ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amplaxoublis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Milti Pepo για να έχουν καλύτερη απόδοση σε γεύση αλλά και διάρκεία οι κεφαλές του tfv πρέπει να πριμαριστούν με την παρακαάτω διαδικάσια 1 στάζουμε υγρό στις τρύπες που έχει η κεφαλή όπως επίσης στάζουμε και λίγο στο κέντρο μια δυο σταγόνες . 2 αφου βάλουμε την καφαλή και γεμίσουμε με υγρό ρουφάμε δυό τρείς τζούρες κούφιες χωρίς να πατάμε το fire 3 ξεκίνας από χαμήλα 30 βατ 3-4 τζούρες 40 βατ 4-5 τζουρές και ανεβαίνεις με αυτόν τον τρόπο μέχρι να φτάσεις εκεί που θα μείνεις Ξέρω ότι στα 30 40 δεν θα σου βγάζει τίποτα αλλά έτσι είναι το καλύτερο για την κεφαλή Ablaoublas_542δεν θέλει μόνο να έχει βραχεί καλά το βαμβάκι για κάποιο λόγο θέλει και η αντίσταση στρώσημο δεν λέει να τις δώσεις 80 βατ την πρώτη φωρα amplaxoublisγια έλεγξέ τις βίδες σου είναι καλά σφιγμένες kaklikosνομίζω η βασική ερώτηση θα τα ξαναγόραζες ή όχι γιατί τιμολογιακά άμα το σκεφτείς και φας την πρώτη κρυάδα δε είναι και τόσο ακριβά ακόμα και από Ελλάδα αν και απο Αγγλία βγένουν πιο φθηνα και επιτρέπεταιη εισαγωγή τους μιας και πρόκειτε για άρωμα Βιδες εννοεις? (εχω ετοιμες ατνιστασεις στον cleito οχι rta ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 τα μηχανικά mod με τα κανονικά τι διαφορες έχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STEFANARAS12345 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Γεια σας παιδιά, μόλις αγόρασα τον cuboid 150w από ένα φιλαράκι και ψάχνω για ατμοποιητή. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον εσείς γύρω στα 40-150w; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 τα μηχανικά mod με τα κανονικά τι διαφορες έχουν?Πολυ γενικη απορια ισως αμα γινεις πιο συγκεκριμενος να απαντησουμε καλυτερα. Με μια αναζητηση στο google νομιζω θα παρεις μια εικονα. Γεια σας παιδιά, μόλις αγόρασα τον cuboid 150w από ένα φιλαράκι και ψάχνω για ατμοποιητή. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον εσείς γύρω στα 40-150w; Ευχαριστώ πολύ! Τι επιθυμεις απο τον ατμο, γευση/καπνο? Μπατζετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 τα μηχανικά mod με τα κανονικά τι διαφορες έχουν? Τα μηχανικά mods δεν έχουν τσιπάκι, είναι απλά ένας μεταλλικός σωλήνας όπου βάζεις μέσα μια μπαταρία και πατώντας το κουμπί στην βάση τους, κλείνει το κύκλωμα και δίνεις στον ατμοποιητή σου ρεύμα. Υποτίθεται έχει καλύτερο αποτέλεσμα, αυτό που βλέπεις συνέχεια στα ελληνικά "έχει καλά ρεύματα", γιατί δεν μπαίνει στην μέση η πλακέτα. Το πόσα watt παίρνεις εξαρτάται καθαρά από την αντίσταση του ατμοποιητή σου και το υπολογίζεις από τον νόμο του Ωμ. Η μπαταρία σου πάντα δίνει τα maximum volts της, όταν είναι φουλ γεμάτη δίνει 4.2 και όσο την χρησιμοποιείς, πέφτει. Άρα το αποτέλεσμα σου είναι αρχικά πιο έντονο και όσο πάει εξασθενεί. Τα αρνητικά είναι ότι δεν έχεις καμιά προστασία στην περίπτωση που κάνεις κάποια κοτσάνα, δεν έχει τις προδιαγραφές ασφαλείας που έχουν τα ηλεκτρονικά μοντάκια. Ειδικά αν μιλάμε για συσκευές που παίρνουν 2 μπαταρίες, πρέπει να ξέρεις ακριβώς πως να στήσεις τον ατμοποιητή σου ώστε να είσαι ασφαλής και να μην ανατιναχτείς. Στα θετικά πως δεν έχεις τα 1002 προβλήματα που έχουν τα ηλεκτρονικά, αφού μιλάμε για έναν μεταλλικό σωλήνα απλά, δεν έχει "κόλλησε η οθόνη", "δεν μου δείχνει τα βατ", "δεν δουλεύει ο έλεγχος θερμοκρασίας", κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Υποτίθεται έχει καλύτερο αποτέλεσμα, αυτό που βλέπεις συνέχεια στα ελληνικά "έχει καλά ρεύματα", γιατί δεν μπαίνει στην μέση η πλακέτα. Το ακουσαμε και αυτο. Εσυ απο οτι καταλαβαινω δεν το ασπαζεσαι τουλαχιστον Ασχετο αλλα εν οψει καλοκαιριου θελω να βρω μια γευση λεμονιου δροσερη. Δεν εχω δοκιμασει το lemon tart αλλα νομιζω ειναι πιο "γλυκο" απο οτι αυτο που ψαχνω Εχει δοκιμασει κανεις mele cotogne(danlucas) η lemon ice cream(egoist) η εχει στο νου του κατι αλλο? Οχι αναγκαστικα λεμονοειδες, να αφηνει μια ωραια ξινιλα καλοκαιρινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Καλησπερα στο thread ! χθες αγορασα το εξης Mod : Ηcigar VT75 NANO μαζι με kayfun lite plus για τσιγαρισιες. αρχικα θα ηθελα την γνωμη σας , καλη επιλογη τι λετε? Ειμαι εντελως νεος στο Ηλεκτρονικο τσιγαρο. μετεπειτα θελω καποιον να μου εξηγησει λιγο ποσο καπνιζω γιατι διαβασα στο ιντερνετ κ δεν ξερω αν το υπολογιζω σωστα. απο υγρο εχω το after 8 στα 6mg νικοτινης. το τανκ μου ειναι 3ml οποτε 18mg νικοτινης οταν ειναι γεματο σωστα? ισχυει οτι ενα marlboro κοκκινο ολοκληρο σαν πακετο ειναι περιπου 20-24mg? καπνιζα στριφτο πριν το ΗΤ ωστοσο πολλες φορες επαιρνα marlboro κ ετσι θελω να κανω την συγκριση. απο στριφτο εκανα karelia light 12-15 τσιγαρα καθημερινα . το τανκ των 3ml ηταν γεματο χθες στη 1 το μεσημερι και τωρα εχει σιγουρα κοντα στην μεση ισως και λιγο λιγοτερο. οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 οι απορόφησεί της νικοτίνης από το ητ ειναι πολύ διαφορετική και πολύ μικροτερη από ότι στο κτ όπου 'εχουμε καυση και χημικά. Το δε σετάκι σου πολύ καλό Όσο για μηχανικό και άτμισμα εγώ πρωσοπικά προτειμώ να τα ρυθμιζώ όλα όπως τα θέλω ηλεκτρονικά και να έχω το ίδιο αποτέλεσμα όπως το θέλω όλη την ημέρα χωρις να κινδυνεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις