Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες καλησπερα . Ερχομαι απο ναργιλε και ειμαι νεος σχετικα στο κολπο χεχε. 

θελω να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανει στον Aspire cleiton αντισταση SS . Και αν συμφερει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Palasd

Θα το παιδεψω το απογευμα το καθετο στον rda, εφτιαξα τον rta μου προς το παρον και ειναι τζαμι. Obs crius συστηνεται ανεπιφυλακτα.

Για το mod που βγαζει 200w με 2 μπαταριες δεν εκανα πλακα ε

Μην το βαλεις πανω απο 160-170 ουτε για δοκιμη με τις 30Q που λες.

Αμα θες τοσο πολυ να το δουλευεις στο τερμα παρε VTC5A τουλαχιστον

Καλως ο cubis pro αλλα φτυνει πολυ και θελει οπωσδηποτε το drip tip με το σπιραλ μεσα. Χρησιμοποιω τις αντιστασεις clapton 1.5ohm και εχει καλη γευση αλλα μεγαλη καταναλωση. Θα σου προτεινα να κοιταξεις τον nautilus 2.

4) του φιλο μ απο κατω εκει π ειναι οι τρυπες δν γραφει κανεναν αριθνο-κωδικο οπως γραφει σε μενα και στν μπρο μ! γτ? εμεις τα πηραμε απο μαγαζι κ ο φιλος απεξω πριν κανενα μηνα... τα κουτια τα εχπυνε πεταξει btw 

4 ο ατμοποιητής του το υγρό μπανάνα το ατμοποιεί ή το κρατάει για τον εαυτό του

αυτο που εγραψες πηγαινε για το 4) που εγραψα εγω ? :P

γτ δν αναφερω κτ περι υγρου ή μπανανας :P

Πήρα σήμερα την ecr coil της eleaf .Η αντίσταση που έχει μέσα φέρνει πιο τσιγάρο σια γεύση από ότι νομίζω.Μπορει να μου προτείνει κάνεις κάποιο σύρμα για κατασκευή της συγκεκριμένης γιατί αυτό που έχει μέσα είναι έτσι και έτσι.Συγκεκριμενα κάποιο για tc.

Καινούργιο παιχνίδι μπήκε στην παρέα.

Kayfun v5 με κουστουμακι κομψό κομψό ;)

Τελικά @Niko η διαφορά γνήσιου με κλονο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ τουλάχιστον σε θέμα ποιότητας υλικών

Όλα σφίγγουν και ξεσφιγκουν με χειρουργική ακρίβεια ακόμα και η ρύθμιση του αέρα γίνεται με απαλές κινήσεις .....

Κάποια στιγμή θα βάλω και το δεύτερο σετακι ,και όπως θα δοκιμάσω και το κλασικό του kayfun....

Μέγια μου

post-177457-0-09512200-1493135891_thumb.jpg

• Like 1

Καινούργιο παιχνίδι μπήκε στην παρέα.

Kayfun v5 με κουστουμακι κομψό κομψό ;)

Τελικά @Niko η διαφορά γνήσιου με κλονο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ τουλάχιστον σε θέμα ποιότητας υλικών

Όλα σφίγγουν και ξεσφιγκουν με χειρουργική ακρίβεια ακόμα και η ρύθμιση του αέρα γίνεται με απαλές κινήσεις .....

Κάποια στιγμή θα βάλω και το δεύτερο σετακι ,και όπως θα δοκιμάσω και το κλασικό του kayfun....

Μέγια μου

καλοριζικος.

εγω οτι κουστουμια εχω δοκιμασει , μονο τα original ειχαν την ποιοτικη αποδωση γευσης ενος kayfun.

δεν λεω , οι steamtuners εχουν ομορφα κουστουμια , αλλα απο επιδωσεις δεν τα πανε και πολυ καλα...

ειδικα αν παρεμβεις στην καμπανα,την αλλαξεις, για να χαμηλωσει τον ατμοποιητη ας πουμε.

• Like 1

Εγώ χθες παρέλαβα Mad Dog και παίζω μαζί του. Απλό στησιματάκι και βιαστικό το πρώτο, αλλά χειροκροτάω. Τώρα κατάλαβα τι εννοούν όταν λένε smooth για κάποιους ατμο ή airflow ή τζούρα ή παίξιμο γενικά.

Ανυπομονώ με μεγαλύτερες και γαιδουρινές αντιστάσεις (αν και δεν είμαι τρελός φαν τέτοιων builds σε dual φάση) να δω τι γίνεται.

Ενθουσιασμένος, τον αγαπάω ήδη. :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...