Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εχω ορεξη για χειροτεχνιες και ειπα να το ξανανοιξω το κεφαλαιο dual coil. Νομιζω μου πετυχαν, σε 5 λεπτακια τις εστρωσα κιολας. Ειναι κανεις σιγουρος για το πως φυτιλιαζω τα καθετα πηνια? Εχω την εντυπωση οτι το πανω μερος το κοβω σχεδον τσιμα τσιμα, σωστα?

qdG4BSF.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν του πανε τα καθετα πηνια του βελοσιτι.

παρ ολ αυτα , περασε το σαν U , αναποδα...

δεν νομιζω να θες να τα κανεις φολιτσα!? δεν θα εχουν ειρφλοου.

αν και νομιζω θα φας καμενο , στα λογικα watt τις ωμικης αντιστασης αυτων των κοιλ, οπως και να τα βαμβακωσεις 

δεν του πανε τα καθετα πηνια του βελοσιτι.

παρ ολ αυτα , περασε το σαν U , αναποδα...

δεν νομιζω να θες να τα κανεις φολιτσα!? δεν θα εχουν ειρφλοου.

αν και νομιζω θα φας καμενο , στα λογικα watt τις ωμικης αντιστασης αυτων των κοιλ, οπως και να τα βαμβακωσεις 

εννοεις να κανω ενα Λ με κουρμπα που να ενωνει τα πανω μερη των πηνιων μεταξυ τους? 

αυτο που ηθελα ειναι να το κανω απο κατω μερια κλασσικα με λεπτη μυτη ισα ισα ακουμπαει στο deck κλπ. και απο πανω ισα να καλυπτω ολη την επιφανεια περιμετρικα του πηνιου, χωρις ουρα. Με την λογικη οτι το πανω κομματι δεν ρουφαει υγρο απο το deck αρα δεν εχει νοημα υπαρξης. 

Edit: Στα 0.4 βγηκε ολο μαζι, και αν και velocity deck ο rda ειναι mad hatter v2 που εχει αρκετο airflow για καθετα. Γιατι θα φαω καμμενο?

Ναι, και οταν σταζεις θα ποτιζεις και το πανω μέρο για να ισοφαριζει με το κατω μέρος που ηδη θα εχει και θα κρατάει παραπανω υγρό ..αλλιως θα τρως καμένα..γενικα τα vertical ποτε δεν τα χώνεψα/πέτυχα

Παντα καπου θα έχουν προβλημα.συγκεκριμενα εσυ, θα εχεις ανομοιόμορφη εξάτμιση του υγρού.απο ψιλά θα εξατμίζεται γρήγορα και μονο το κατω θα παραμένει ποτισμένο .ψιλα θα εχει μεγάλες θερμοκρασίες και θα τρως καμένα βαμβάκια.:P(σε γμσα όλη την ψυχολογία μετα την χειροτεχνία...Χαχαχαχα Σορρυ..)

ΕΚΤΟΣ κ εν παίζεις σε πολυ χαμηλά watt..τοτε ισως δουλεψει

Λενε τιποτα οι βασεις νικοτινης του πρωτου? και τι παιζει σε αναλογια στο 90% vg 10% νερο πως το παιζω μετα ας πουμε για να βγαλω 50-50?δηλδη πως θα δηλωθει στον calculator αυτο δεν καταλαβαινω.

Λενε τιποτα οι βασεις νικοτινης του πρωτου? και τι παιζει σε αναλογια στο 90% vg 10% νερο πως το παιζω μετα ας πουμε για να βγαλω 50-50?δηλδη πως θα δηλωθει στον calculator αυτο δεν καταλαβαινω.

Ξεχνά οτι εχει 10% νερο και απλα βάλε μια ιδέα λιγότερο pg.

Δηλαδη αντί για 50/50 Καν το 55vg/45pg.

Προσωπικά αρκετές φορες δεν προσμετράω το νερο και κανω σαν να μην υπαρχει.απλα φτιάχνω το υγρό μου :)

Οι διάφορες ειναι τοσο μικρές(αμελητέες μεταξύ μας) που βαριέμαι να κάθομαι να κανω 5 λεπτα υπολογισμούς για 5-10 σταγόνες που δεν μπηκαν

Ξεχνά οτι εχει 10% νερο και απλα βάλε μια ιδέα λιγότερο pg.

Δηλαδη αντί για 50/50 Καν το 55vg/45pg.

Προσωπικά αρκετές φορες δεν προσμετράω το νερο και κανω σαν να μην υπαρχει.απλα φτιάχνω το υγρό μου :)

Οι διάφορες ειναι τοσο μικρές(αμελητέες μεταξύ μας) που βαριέμαι να κάθομαι να κανω 5 λεπτα υπολογισμούς για 5-10 σταγόνες που δεν μπηκαν

σωστο σωστο,αντε να δουμε ,chemco base,η νικοτινη που μου ειπες και capella αρωμα και αντε να δουμε τι θα βγει.

Άρα υπάρχει περίπτωση να στο σταματήσουν τελωνείο?

Γιατί δεν μου κάτσε τελικά το 100μελο νικοτίνη και λέω να παραγγείλω από εκει

άμα δεν σου κάνει κόπο για ποια νικοτίνη μιλάς αν τελικά αγοράσεις κάποία από αυτες που έβαλα μπορείς μετα να γραψεις και εντυπωσεις να ξέρουμε

Ablaoublas_542

τελικά για πες έπαιξε το κάθετο

και σε καλή τιμή 

https://www.efun.top/smok-twins-mission-gx2-4-mod.html 

Αν και σαν μαγαζί δεν το πολύ πάω είχαν καθυστερήσει δέκα μέρες να μου στείλουν το μόντ που είχα αγοράσει και αυτο αού έκανα παράπωνα στο pay pal βέβαια ήταν και Χριστούγεννα

Καλημερα σε ολους

Εχει δοκιμαςει κανεις να παρει ατμοποιητη απο φαστ τεκ;;; ή γενικα να παρει τιποτα αλλο; ειναι έμπιστο;;

https://m.fasttech.com/products/0/10013609/5017804-authentic-joyetech-cubis-pro-clearomizer

Για αυτο ενδιαφέρομαι κ η καλυτερη τιμή Ελλάδα το βρηκα στα 22-23€

Για να λέμε την αλήθεια άμα πληρώσεις με pay pal κανένα μαγαζί δεν φοβάσε στην χειρότερη να πέσει καθυστέρηση αλλά λέφτά ή εμπόρευμα θα πάρεις αυτο ισχύει γενικά και απλά το αναφέρω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...