Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει, αν δεν σου περάσει όμως δες και αυτό ;)

Νομίζω η FT για συγκεκριμένα προϊόντα (Aspire) δεν δέχεται PayPal. Εκεί υπάρχει και άλλη λύση, κάνεις παραγγελία κάποιο προϊόν παρόμοιας αξίας, την ακυρώνεις επιλέγοντας τα χρήματα να σου επιστραφούν μέσω κουπονιού, και χρησιμοποιείς το κουπόνι για να πάρεις αυτό που θες. Αν το έχει κάνει κάποιος ας συμπληρώσει ;)

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αντωνη , εγω κανω μονο με paypal αγορες.

και ετυχε περιπτωση , να κανω ακυρωση μιας παραγγελιας και με το πιστωτικο να αγορασω Aspire.

πριν κανα 5μηνο που το κανα δουλεψε

Δημοσ.

καλησπερα θελω να παραγγειλω αυτο τον ατμοποιητη 

https://www.fasttech.com/products/0/10004861/2106401-authentic-kangertech-subtank-mini-clearomizer

εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα καλος . μπορει καποιος να με βοηθησει να παραγγειλω και αντιστασεις (ατμιζμα σε watt) απο το ιδιο site; 

παραγγελνω πρωτη φορα και φοβαμαι μην κανω κανενα λαθος

Δημοσ.

Καλημερα
εχω εναν Melo 3 mini και τον χρησιμοποιω με 20W μπαταρια και 1.8Ω αντισταση υστερα απο προταση φιλου.
Ποια ειναι μια αξιοπρεπης λυση για να κρατησω τον ατμοποιητη αλλα να αλλαξω μπαταρια; 
Ευχαριστω

Δημοσ.

Να γραψω κι εγω την εντυπωση μου.

Καταρχας να πω οτι καπνιζω 20 χρονια, καπνιστης του ενος πακετου τη μερα αλλα φανατικα συνδεδεμενος με την ιδεα του καπνισματος. Μονο μια φορα εκανα μια δοκιμη διακοπης με μεγαλη αποτυχια τη δευτερη μερα και ουτε καν τολμησα να το ξανακανω, πηρα οριστικη αποφαση να με θαψουν με τσιγαρο στο στομα, τελος.

Στο ζουμι τωρα, Δευτερα απογευμα με πειθει φιλος μετα απο ενα χρονο παροτρυνσης να αγορασω η.τ. Κανονιζουμε τριτη πρωι αγορα και καφε με η.τ. Ξυπναω, δεν κανω επιτηδες κανενα τσιγαρο και 2 ωρες μετα γινεται η αγορα του joyetech ego aio στα 33 ευρω μαζι ενα υγρο coffee με 1,2 νικοτινη.

Το πηρα θεωρώντας τα τζαμπα κοπος και εγινε το θαυμα! Δεν εβαλα τσιγαρο στο στομα μεχρι σημερα χωρις καν να μου λειπει και κυριως δε θελω ουτε να το μυριζω. Ποιος? Εγω!!

Δε θα αναφερθω σε βρωμια κτλ γιατι ο καπνιστης δε χαμπαριαζει απο τετοια.

Γνωμη μου δωστε του μια ευκαιρια, αξιζει.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα

εχω εναν Melo 3 mini και τον χρησιμοποιω με 20W μπαταρια και 1.8Ω αντισταση υστερα απο προταση φιλου.

Ποια ειναι μια αξιοπρεπης λυση για να κρατησω τον ατμοποιητη αλλα να αλλαξω μπαταρια; 

Ευχαριστω

Το Istick Pico είναι μια καλή λύση. Γύρω στα 35 ευρώ το βρίσκεις, αλλά θες και μια μπαταρία 18650, κανά 8-10 ευρώ ακόμα.

Όλοι όσοι δεν χρειάζονται πολλά watts, αυτό έχουν τώρα γιατί είναι φτηνό και καλό.

καλησπερα

αυτο το τσιγαρο http://www.buy-more.gr/joyetech-evic-vtc-mini-tron-s-grip-white.html

ειναι καλη ευκαιρια ή ειναι κλωνος?

και αν εχει παραγγειλει κανεις απο αυτο το site???

Το site φαίνεται νορμάλ, ελληνικό είναι, έχουν διεύθυνση, τηλέφωνο, τα πάντα.

Η τιμή για Ελλάδα είναι καλή για το σετ, συνήθως τόσο πουλάνε μόνο το μοντάκι χωρίς τον ατμοποιητή.

Δύσκολα για σοβαρό κατάστημα να εμπορεύεται κλώνους και να πάει να τους πλασάρει για αυθεντικά προιόντα,

από την φωτογραφία φυσικά δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Ίσως στείλτους ένα μήνυμα και ρώτα τους, χλωμό να ξέρει

αυτός που θα σου απαντήσει, οπότε ρώτα αν η συσκευασία έχει επάνω τον χαρακτηριστικό κωδικό γνησιότητας.

Δεν είναι απίθανο να είναι αυθεντικό, αλλά αν είναι είναι πολύ καλή η τιμή (για Ελλάδα ξαναλέω, απ' έξω το παίρνεις με 45 ευρώ).

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα

Ευχαριστω

γεια! σορρυ που δεν απαντησα ποιο πριν.

εγω απο μελο3 που δοκιμασα , δεν τον ειχα , δεν μπορω να πω οτι με τρελανε η γευση του. θα το εβαζα στην μετριας κατηγοριας ατμοποιητη.

η μπαταρια σου ειναι παλια , αλλα αφου λειτουργει , φρεναρε το. δεν χρησιμοποιεις αμαν και ντε τα πολλα watt.αν χρειαστεις αναβαθμιση οντως το pico ειναι καλη φαση.

για ατμοποιητη , τι να σου πω? να πω cubis ?nautilos x? 

αντωνη τη γνωμη σχηματισες για τον Χ ρε?βοηθα λιγο

Δημοσ.

Τελικά όχι και την καλύτερη. Με την πρώτη κεφαλή είχε καλή έως ικανοποιητική απόδοση, γεύση, ντουμάνι. Λίγες μπουρμπουλήθρες στο γέμισμα, a'la cubis, αλλά τίποτε ανησυχητικό. Επίσης δεν ζεσταινόταν σχεδόν καθόλου ακόμα και με chain vaping.

Με τη δεύτερη κεφαλή τα ακριβώς αντίθετα. Υποτονικός έως αηδίας, χαλαρή γεύση, ντουμάνι λιγότερο και από CE4, ακόμα και στα 16W έκαιγε με συνεχόμενες τζούρες. 

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι θέμα κεφαλής. Κάπου διάβασα ότι με την προέκταση (4μλ νομίζω) στρώνει αρκετά και θυμίζει το ξαδερφάκι του. Προς το παρόν παροπλίστηκε και θα δοκιμαστεί στο μέλλον με νέα αντίσταση.

Προσωπικά, σε όποιον ψάχνει σχετικά σύγχρονο ατμοποιητή για τσιγαρίσιες, θα πρότεινα τον Triton Mini με τις κεφαλές του Nautilus Mini.

Δημοσ.

Καλα τοσο καιρο πως δεν ειχα δει αυτο το θεμα.

Εχω εναν kayfun και ειμαι ευχαριστημενος. Λεω να παρω και εναν griffin τωρα. Απο υγρα τα κανω μονος μου, δε νομιζω να αξιζουν τα πρεμιουμ υγρα τα ετοιμα, μπορει να κανω και λαθως παντως το τσιγαρο το εκοψα και λογω οικονομικων οποτε δε μπορω να δινω 15-20 ευρω για 30μλ υγρα.

Καλως σας βρηκα. χεχ

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δώστε καμιά πρόταση για επισκευάσιμο, όχι πολύ αεράτο αλλά ούτε και πολύ σφιχτό, οικονομικό (σε τιμή σαν avocado κλπ) και με στήσιμο σαν bellus (δηλαδή όχι με βίδες που πρέπει να τυλιχτεί το σύρμα γύρω).

Edit: Ναι κοιτάξω κάποιον από αυτούς ή είναι πολύ αεράτοι;

http://atmostar.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/geekvape-avocado-24-rta-tank-5ml/

http://atmostar.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/geekvape-griffin-25-rta/

http://atmostar.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/ehpro-bachelor-tank/

εγω απο μελο3 που δοκιμασα , δεν τον ειχα , δεν μπορω να πω οτι με τρελανε η γευση του. θα το εβαζα στην μετριας κατηγοριας ατμοποιητη.

Με την 1.8 που το κάνει φίλος μου καιρό και με υγρά eliquid france chopin και atmos lab fili, νομίζω ότι είναι αρκετά καλός και αποδίδει ωραία τις γεύσεις.

YΓ: Για τον 3 mini λέω..

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Ντίσκο, από ντουμάνια τι λέει ο μέλο; Στα πρότυπα του τρίτωνα η πιο χαμηλά;

Δημοσ.

Έχει κανείς τον Cleito να τον πρήξω λίγο και από εδώ; :D

Ο φίλος που λέω παραπάνω ότι έχει τον melo 3 mini (από το kit με το pico) έχει και τον cleito...

Δεν καταλαβαίνεις ντουμάνι... σου βγάζω βίντεο αν θες όταν τον δώ και στο ανεβάζω.. με υγρό νομίζω fili atmos lab (50-50 λογικά αλλά έχει ντουμάνι για παραπάνω..)

..εκτός αν τον έχεις και εσύ και θες να ρωτήσεις τίποτα.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...