Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ μετά από σχεδόν εννέα μήνες συμβίωσης με το SX Mini λέω να αναβαθμίσω.

Ανάμεσα στα μοναδικά μοντάκια που μου αρέσουν, iStick TC100w και Cuboid, μάλλον πάω προς iStick. Ξέρει κανένας να μου πει, από τη στιγμή που στο iStick οι μπαταρίες είναι παράλληλα και όχι σε σειρά, είναι απαραίτητο να αγοραστούν καινούριες και να «παντρευτούν» 2-2 για χρήση μόνο στο iStick, ή μπορώ να χρησιμοποιήσω με ασφάλεια αυτές που έχω ήδη (εννοείται θα αποφορτίζουν και θα φορτίζουν ταυτόχρονα);

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χμμ μετά από σχεδόν εννέα μήνες συμβίωσης με το SX Mini λέω να αναβαθμίσω.

Ανάμεσα στα μοναδικά μοντάκια που μου αρέσουν, iStick TC100w και Cuboid, μάλλον πάω προς iStick. Ξέρει κανένας να μου πει, από τη στιγμή που στο iStick οι μπαταρίες είναι παράλληλα και όχι σε σειρά, είναι απαραίτητο να αγοραστούν καινούριες και να «παντρευτούν» 2-2 για χρήση μόνο στο iStick, ή μπορώ να χρησιμοποιήσω με ασφάλεια αυτές που έχω ήδη (εννοείται θα αποφορτίζουν και θα φορτίζουν ταυτόχρονα);

Αν έχεις ήδη κάποιο παντρεμένο ζευγάρι από άλλη συσκευή, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για το Istick. Αφού δουλεύουν και φορτίζουν/αποφορτίζουν μαζί είναι οκ. (Δεν τις "παντρεύουμε" με την συσκευή με άλλα λόγια, αλλά μεταξύ τους). Αν έχεις μόνο μονές από το SX Mini, όχι δυστυχώς. Παράλληλο ή μη, θέλει παντρεμένο.

Από την άλλη το 100άρι Istick TC δουλεύει και με μία μόνο μπαταρία. Δεν θα πιάνεις τα 100 watt, ούτε θα έχεις την ίδια διάρκεια ζωής μπαταρίας φυσικά, αλλά αν ατμίζεις σε χαμηλά watt μια χαρά κάνεις την δουλειά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Επανήλθε το μοντάκι, ίσως είχα πέσει σε φόλα αντίσταση.

Λοιπόν, επειδή στη δουλειά έγινε ψιλοχαμός με το ηλεκτρονικό μου (έχω πάρει ένα Halo Tribeca, μυρίζει όλος ο όροφος creme brule λένε, εμένα κάτι σε μέλι μου φέρνει περισσότερο, αλλά τεσπα) με έχουν επιφορτίσει δύο συνάδελφοι και ο αδερφός μου να παραγγείλω άλλα τρία VTC Mini με Cubis από Fasttech.

Αξίζει να δώσω το δικό μου kit στον αδερφό μου και να πάρω εγώ ένα Cuboid Kit που το βλέπω πιο δυνατό και η διαφορά με τα VTC είναι μόλις στα 7 δολάρια ή να κάτσω στα αυγά μου?

Δημοσ.

[...] Αν έχεις μόνο μονές από το SX Mini, όχι δυστυχώς. Παράλληλο ή μη, θέλει παντρεμένο.

Άρα πάω για νέες μπαταρίες, θένξ!

Γενικά το SX Mini με καλύπτει σε όλα, ακόμα και που αλλάζω 2 ή και 3 μπαταρίες την ημέρα, δεν με ενοχλεί. Το γαμώτο είναι ότι έχει πρόβλημα στα σπειρώματα και κουμπώνει μόνο ένας Τρίτωνας που έχω. Ο κύριος λόγος που κοιτάω για αναβάθμιση είναι αυτός, και η αυτονομία.

To iStick μπορεί να έχει καλύτερη αυτονομία σε σχέση με τον κύβο, αλλά δεν ξέρω ρε γαμώτο, μου φαίνεται ότι θα πάω  να πάρω το Cuboid με δύο Cubis (πνευμονικές/τσιγαρίσιες) και θα κλείσω για αρκετό καιρό. Θέλω να περιμένω και το SX Q αλλά δεν με τρελλαίνει και τόσο το μοντάκι...

(first world vaper problems)

Δημοσ.

Εγώ θα προτείνω σε όσους ήδη είναι με εργοστασιακές αντιστάσεις να πάνε σε επισκευάσιμους ατμοποιητές σιγά σιγά.Και καλύτερη γεύση ντουμάνι και πολύ μικρότερο κόστος

Δημοσ.

Άρα πάω για νέες μπαταρίες, θένξ!

Γενικά το SX Mini με καλύπτει σε όλα, ακόμα και που αλλάζω 2 ή και 3 μπαταρίες την ημέρα, δεν με ενοχλεί. Το γαμώτο είναι ότι έχει πρόβλημα στα σπειρώματα και κουμπώνει μόνο ένας Τρίτωνας που έχω. Ο κύριος λόγος που κοιτάω για αναβάθμιση είναι αυτός, και η αυτονομία.

To iStick μπορεί να έχει καλύτερη αυτονομία σε σχέση με τον κύβο, αλλά δεν ξέρω ρε γαμώτο, μου φαίνεται ότι θα πάω  να πάρω το Cuboid με δύο Cubis (πνευμονικές/τσιγαρίσιες) και θα κλείσω για αρκετό καιρό. Θέλω να περιμένω και το SX Q αλλά δεν με τρελλαίνει και τόσο το μοντάκι...

(first world vaper problems)

αν θες, μπορω να σου βαλω εναν ωραιο fat daddy !! βεβαια μ θα προεξέχει λιγο αλλα οκ..

αν παλι δεν θες , μπορεις να μου το πουλησεις :D

• Like 1
Δημοσ.

Ανάμεσα στα μοναδικά μοντάκια που μου αρέσουν, iStick TC100w

Εγώ πάντως μετά το φιάσκο με το tc60w που άντεξε μόλις 2 φάκιν μήνες :mad: (ούτε καν να μου πέσει μια φορά κάτω δεν πρόλαβε), τις μπανανιές με τις εγγυήσεις ενός (1) μήνα και τις παράνοιες τύπου "αν δεν χρησιμοποιείτε το istick αποκλειστικά με προϊόντα της eleaf χάνετε την εγγύηση" κλπ., ρίχνω μαύρο και δεν ξανα αγγίζω προϊόν τους.

Προτιμώ να πάρω καπνό.

• Like 2
Δημοσ.

Αν και μου αρέσει το istick pico αι γω μακριά από istick.Aφού και μένα σε 2 μήνες χάλασε το istick 40.Πλέον έχω το vtc mini αλλα θα πάρω και ένα μηχανικό κλώνο

Δημοσ.

αν θες, μπορω να σου βαλω εναν ωραιο fat daddy !! βεβαια μ θα προεξέχει λιγο αλλα οκ..

αν παλι δεν θες , μπορεις να μου το πουλησεις :D

Μιλάς με γρίφους γέροντα :P

Αν θέλεις να ρισκάρεις να μην βιδώνει κανένας άτμο επάνω, be my guest :P Από όσους δοκίμασα μόνο ένας τρίτων και ένας τρίτων μίνι κούμπωνε, βρήκα και άλλες αναφορές για προβληματικούς/ελάχιστα πιο φαρδύς πόλους και μάλλον έπεσα στην περίπτωση :(

Δημοσ.

μπορει καποιος να με κατατοπισει στα βασικα του να φτιαξω δικο μου υγρο.
Εχω ακουσει ειναι πιο οικονομικο.
Ποιοτικα και γευστικα θα ειναι οκ ή καμια σχεση με τα ετοιμα; 

Δημοσ.

στα μαθηματικα , αλγεβρα και χημεια τι βαθμους ειχες? :P

λοιπον δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο φανταζεσαι, να ξεκινησω αναποδα λοιπον.μπορει να κανεις υγρο που να μην ατμιζεται, να ειναι για πεταμα και μπορει να κανεις υγρο τοσο τελειο που θα το καταπινεις!

ολα ειναι στο τι σου αρεσει , ποσο φαντασια και ποσο προνοητικός εισαι!!

εγω δεν μπορω να μαντεψω ποια γευση μπορει να πηγαινει με ποια.αλλοι μπορουν.εγω παω by the book.

επισης μπορει να γινει φθηνο..αλλα πολυ ακριβο επισης!! μπορεις να κανεις  υγρα , που ξεπερνανε και τα 'ετοιμα' σε τιμη.

το ιδιο ισχυει και για την ποιοτητα. και στα ετοιμα υπαρχει 'κακης διαλογης' υγρο , αλλα και στα diy υπαρχει 'οχι και τοσο καλη ποιοτητα'..

http://e-liquid-recipes.com/

εδω ειναι αρκετες συνταγες εκ των οποιων αρκετες καλες!

ψαξε για αυτες με τα πολλα αστερακια , και τις πολλες αξιολογησεις!

για αρχη δοκιμασε απλα υγρα 2-3 αρωματων. μετα πηγαινε στα 5-10 αρωματα. μην κανεις τα δυσκολα με την μια. συνηθιζε τις γευσεις μια μια ξεχωριστα

τωρα , αφου το πηρα αναποδα. ας πουμε τι περιεχει ενα υγρο ηλεκτρονικου τσιγαρου.

τα βασικα πραγματακια ειναι τα εξης. VG = γλυκερινη. PG = προπυλενογλυκολη , νικοτινη (διαλυμενη σε μια απο τις 2 βασεις που προανεφερα) ,νερο και τα αρωματα.

οποτε για αρχη ας πουμε οτι θες ενα υγρο . 50vg/50pg με 9mg και αρωμα φραουλα.

αναλογος τις βασεις που θα αγορασεις (vg+pg) βγαινουν αλλες αναλογιες.

δηλαδη , μπορεις να αγορασεις , αν κανεις παντα 9mg, 100ml vg 9mg και 100ml pg 9mg.

αν τωρα βαλεις σε ενα μπουκαλακι 20ml , 10ml vg και 10ml pg. θα εχεις 20ml συνολο με 50/50 vg/pg και 9mg. (9 ηταν στην αρχη παντου , 9 εμειναν και στο τελος , οποτε δεν αραιωθηκαν , δεν συμπυκνώθηκαν )

σε αυτο το μπουκαλακι η συνταγη με την φραουλα μπορει να λεει οτι θα βαλεις 10% αρωμα σε ολο το υγρο. αρα 20ml μπουκαλακι εκανες , προσθετεις και 2ml αρωμα φραουλα.

χονδρικα , το κουνας , το αφηνεις λιγες μερες να αναμιχθουν τα αρωματα και οι βασεις και μετα ειναι ετοιμο. (οχι οτι αμα το ατμισεις κατευθειαν παθαινεις κατι, απλα θα ειναι 'αγουρο')

να σου δωσω ακομα 1 παραδειγμα. θες να κανεις , 70vg/30pg 6mg και εχεις 9mg VG και 0mg PG.

τοτε , βαζεις στα 20ml , 13ml vg και 7ml pg.

ελπιζω να βοηθησα μια ιδεα..

(δεν νομιζω να ειμαι ο καταληλοτερος στον γραπτο λογο:P)

παρε ενα calculator για να σε βοηθησει λιγο παραπανω

http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/432810-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%BF/page-202?do=findComment&comment=54600219

Μια χαρά βγαίνει αν βρεις καλή συνταγή και δεν βάλεις απλά στην τύχη 1 άρωμα, και τσάμπα εντελώς.

Την ίδια ακριβώς διαδικασία ακολουθούν και οι εταιρίες παραγωγής υγρών αναπλήρωσης, απλά σε μαζικές ποσότητες,

δεν κάνουν κάτι το διαφορετικό. Το παν είναι να βρεις καλή συνταγή και να έχεις μια αρκετά μεγάλη γκάμα με αρώματα.

Δημοσ.

παιδια εχει χρησιμοποιήσει κανεις φαινομενο λαιτ?

τι εχουμε για safe bet build? σιρμα , Ω , ποσοτητα βαμβακιου

Δημοσ.

Μου ήρθε το AIO..

Ωραία συσκευή, μαζεμένη, φθηνή (20€ την πήρα) διακριτική, στιβαρή, όμορφη, δουλεύει πολύ καλά και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε νέους

Λίγο με το υγρό έχω ένα θεματάκι..

Πήρα ένα καπνικο PG 24mg(είπα λίγο βαρύ σκεπτόμενος μην δεν μου φτάνει και από την στέρηση το κάνω πιπίλα) αλλά σε δυνατή τζούρα με πνίγει

Είναι λόγω νικοτίνης ή έτσι είναι στην αρχή μέχρι να το συνηθίσω;

Αφού έκανα ένα κανονικό και μου φάνηκε αέρας κανονικός

Μήπως έπρεπε να πάρω 50/50;

Ή Μήπως έπρεπε να πάρω με χαμηλή νικοτίνη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...