Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε να μου προτείνετε ένα starter kit; Θα δοθεί σαν δώρο σε κάποιον που ενδιαφέρεται να αντικαταστήσει το τσιγάρο με ηλεκτρονικό. Να είναι κάτι απλό και φτηνό, μιας και ουσιαστικά πρόκειται για δοκιμή.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στις προηγούμενες σελίδες έχουν προταθεί αρκετά σετάκια :) Εάν έχεις τη δυνατότητα να περιμένεις (κάπου διάβασα ότι μέσα στις γιορτές θα κυκλοφορήσει Ευρώπη) δες και αυτό: 

Δημοσ.

Tί παίζει?

Μόνο αυτό βρήκα... φαίνονται τίμια σαν cigalikes εκ πρώτης όψεως, αλλά λόγω προέλευσης φοβάμαι μην αρχίσουν να σου φωνάζουν cyka blyat όταν τελειώνει το υγρό :D

• Like 2
Δημοσ.

Μου έχουν κάτσει καλά τα υγρά της flavortec έχω την εντύπωση. (βλέπω και καλές τιμές, 10ml 5ευρώ - 50ml 17 ευρώ (και εδώ μερικά σε έκπτωση πχ ry4 50ml 12 ευρώ σε 6mg)

Το american red που πήρα είναι μια ήπια εκδοχή του red alert από after-8 (προσωπικά το red alert το έδωσα, με μπούχτιζε αρκετά... το american red έχει πιο καλή ισσοροπία και η γλύκα του δεν κουράζει, το μπορώ για όλη μέρα).

Σήμερα πήγα και δοκίμασα τα: Tobacco gold, Ry4 και havana supreme.

To ry4 ήταν αρκετά καλό και θα το πάρω κάποια στιγμή.

Το Havana supreme θα το έλεγα ένα cuban cigar τουλάχιστον στον aspire bdc που το δοκίμασα. Φαινόταν λίγο πιο ήπιο από το cuban cigar αλλά το φοβήθηκα μήπως και ο ατμοποιητής μου το έδινε πιο έντονα και το παράταγα.

Τέλος, έκανα και το Tobacco gold και εκεί δεν έβγαζε σχεδόν τίποτα από γεύση, απλά μια πολύ ήπια γεύση καπνού (πάλι σε απλό aspire bdc). Λέω, φέρε αυτό να είμαστε σίγουροι. :P

Το κάνω τώρα κανα μισάωρο και έχω να πω τα εξής:

- Είναι μια πολύ ήπια κατάσταση του cuban cigar (μια πικρίλα που αφήνει στο τέλος το cuban αυτό την έχει σε σωστή ένταση)

- Ωραία απόδοση καπνικής γεύσης

- Κάποια υποψία στο πολύ βάθος (χωρίς να το λέω με σιγουρία) φουντουκιού.

- Άγλυκο.

• Like 1
Δημοσ.

στρατηγε μου πως το κανετε αυτο εξηγησε μου λιγο παιρνετε ενα αρωμα κα ψαχνετε να δειτε γιατι σας αρεσει και τι μπορειτε να βρειτε μεσα σε αυτο δεν εχω νιωσει την αναγκη να κατσω να το ψαξω τοσο και να κανω τον μποτρινι και τον λαζαρου μαζι στα αρωματα λεω οτι μου αρεσει αυτο γιατι εχει σοκολατα αχλαδι δεν καθομαι να το δω παραπανω....απλα απορια εχω !!!

Δημοσ.

αυτο που ψαχνετε τις γευσεις στο πολυ βαθος για να δειτε τι αφηνει το υγρο εγω για μενα λεω εαν μου αρεσει ενα υγρο δεν το ψαχνω και πολυ πολυ να δω τι γευση αχνοφενετε συνηθως μου ερχοντε τα προφανες και μετα δεν μπαινω στον κοπο να ψαξω παραπερα.

Δημοσ.

εχω κουραστει με την κατασταση των subohm ατμοποιητων...

καινε πολυ υγρο ρε σεις!!

δεν γινεται καθε 4 μερες να θελω 30μελο.κανω σχεδον εναν subtank plus την μερα!

προτεινετε μου εναν ατμοποιητη με καλη γευση..χωρις να καει πολυ υγρο (δηλαδη να μην ειναι subohm)

δεν εχω προβλημα με τα χρηματα..

Μου έχουν κάτσει καλά τα υγρά της flavortec έχω την εντύπωση. (βλέπω και καλές τιμές, 10ml 5ευρώ - 50ml 17 ευρώ (και εδώ μερικά σε έκπτωση πχ ry4 50ml 12 ευρώ σε 6mg)

Το american red που πήρα είναι μια ήπια εκδοχή του red alert από after-8 (προσωπικά το red alert το έδωσα, με μπούχτιζε αρκετά... το american red έχει πιο καλή ισσοροπία και η γλύκα του δεν κουράζει, το μπορώ για όλη μέρα).

Σήμερα πήγα και δοκίμασα τα: Tobacco gold, Ry4 και havana supreme.

To ry4 ήταν αρκετά καλό και θα το πάρω κάποια στιγμή.

Το Havana supreme θα το έλεγα ένα cuban cigar τουλάχιστον στον aspire bdc που το δοκίμασα. Φαινόταν λίγο πιο ήπιο από το cuban cigar αλλά το φοβήθηκα μήπως και ο ατμοποιητής μου το έδινε πιο έντονα και το παράταγα.

Τέλος, έκανα και το Tobacco gold και εκεί δεν έβγαζε σχεδόν τίποτα από γεύση, απλά μια πολύ ήπια γεύση καπνού (πάλι σε απλό aspire bdc). Λέω, φέρε αυτό να είμαστε σίγουροι. :P

Το κάνω τώρα κανα μισάωρο και έχω να πω τα εξής:

- Είναι μια πολύ ήπια κατάσταση του cuban cigar (μια πικρίλα που αφήνει στο τέλος το cuban αυτό την έχει σε σωστή ένταση)

- Ωραία απόδοση καπνικής γεύσης

- Άγλυκο.

ολο το review βασιζεται σε aspire bdc??

Δημοσ.

Καλά είσαι... εγώ με τον τρίτωνα είμαι στα 12 τη μέρα, στο επόμενο batch θα ρίξω στο μισό το άρωμα γιατί θα αρχίσω να ανησυχώ στο τέλος! :/

Από όσους έχω δοκιμάσει... να πω ναυτίλο; «Παλιός». Πριν από αυτόν ήμουν στον Gemini Mini, αρχαιολογία (αλλά μετρούσε ο καταραμένος!). Ποιόν έχεις τώρα; Αν τυχόν έχει κεφαλές με «ψηλά» Ω, 1.2Ω και πάνω, λογικά δεν θα καίει λιγότερο υγρό;

Δημοσ.

ναι  βρε. οσο πιο ψιλα τοσο λιγοτερο καις..λιγοτερη θερμοτητα..λιγοτερα watt..(αναλογος τα στησιματα παντα..)

εχω nautilo mini.

δεν διευκρινησα οτι θελω επισκευασιμο.

αυτην την στιγμη εχω KL+ K4 orchidv4 nextgen .

Θελω κατι αλλο ομως..

• Like 1
Δημοσ.

Όλα εκτός από το Tobacco gold που πήρα που το κάνω στον justfog s14.

παρε εναν ποιοτηκο ατμοποιητη ρε..να καταλαβεις γευση..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...