Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχα ουτε ενα mg δεν εχω καταφέρει να κανω ως τώρα απο το πρωί,είμαι οικονομικός.. το καλό είναι οτι ολη μέρα τα τσιγάρα είναι 4 (ενω θα ηταν 40) με τις αναποδιές και η διάθεση εντάξει.. 

καλα αυτο δεν ειναι οικονομια ειναι ταλαιπωρια τουλαχιστον 2 τανκ επρεπε να ειχες κανει

να παρεις αλλη καπνικη γευση ισως να μην σου καθετε αυτη η γευση 

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλα αυτο δεν ειναι οικονομια ειναι ταλαιπωρια τουλαχιστον 2 τανκ επρεπε να ειχες κανει

να παρεις αλλη καπνικη γευση ισως να μην σου καθετε αυτη η γευση 

να παρει five pawns CLR :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

You’ll taste toasted coconut, roasted almond, brown sugar, two different vanillas (Madagascar vanilla bean and French vanilla), Kentucky bourbon, and charred oak.

BTW !!!

Μολις φορτωσα το paypal!!!

βρηκα τροπο! οποιος θελει , με PM!!

Δημοσ.

You’ll taste toasted coconut, roasted almond, brown sugar, two different vanillas (Madagascar vanilla bean and French vanilla), Kentucky bourbon, and charred oak.

BTW !!!

Σε Hot Wings KFC παιζει κατι σε γευση ? :P

Έκανα Direct αγορά 450 ευρώ περίπου με Πειραιώς κ Pay pal όπως παλιά από γερμανικό e-shop.. ;) ουτε φόρτωμα ουτε ξεφόρτωμα..

Φυσικα δεν ξερω αν θα ξαναπετυχει,αλλά δεν θελω κ κατι απο το εξωτερικό τώρα.. ;)

Δημοσ.

BTW !!!

ναι ρε οι δικοι μου την εχουν φωρτωσει καιρο τωρα εγω δεν ψωνιζω εξωτερικο σχεδον καθολου αρα δεν το εψαξα

Δημοσ.

διαδικασια 2 λεπτων..πραγματικα ευκολο..

εντομεταξυ top up δεν μπορουσα να κανω..και απο εταιριες εξωτερικου ετρωγα πορτα απο την τραπεζα μου..

τωρα ολα καλα..

fasttech mode on αχαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Moviemaker παρε αυτo για βαση αφου δεν σε κοβω των γευσεων. Και θα σου βγαινει και πολυ πιο οικονομικα...

http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=87&product_id=655

Μπορεις να παρεις με περιεκτικοτητα σε νικοτινη 9mg (10,5 ευρω) και να το ατμιζεις οπως ειναι.

Αν θες νικοτινη λιγοτερη απο 9mg παιρνεις και ενα μπουκαλι με μηδενικη νικοτινη (6ευρω) και τα αναμιγνυεις αναλογα ωστε να πετυχεις το ποσοστο νικοτινης που θελεις.

Βεβαια μιας και ησουν βαρυς καπνιστης μαλλον χρειαζεσαι περισσοτερη νικοτινη, γυρω στα 12mg για αρχη τουλαχιστον (αυτο βεβαια οπως σου ειπα και σε προηγουμενο post παιζει αναλογα με τον ατμοποιητη)

Επομενως παιρνεις ενα μπουκαλι με μηδενικη νικοτινη (6 ευρω) και ενα μπουκαλι με 18mg (15 ευρω) και να τα αναμιγνυεις αναλογα ωστε να πετυχεις το ποσοστο νικοτινης που θελεις.

Αν θες να δοκιμασεις κανενα υγρο ετοιμο της προκοπης παρε δοκιμασε το bebeca. Σχεδον σε ολους αρεσει...

http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=82&product_id=198

Και το bebeca φυσικα μπορεις να το αναμιξεις με βαση. Εγω αυτο κανω. Παιρνω ενα bebeca 12mg και το αναμιγνυω με μηδενικη βαση και φτιαχνω υγρο με 5mg περιπου νικοτινη.

Πετυχαινω ετσι 2 πραγματα. Και οικονομικα με συμφερει και επειδη δεν ειμαι fan των πολυ βαριων αρωματων εχω πιο ηπιο αποτελεσμα.

Αν και συνηθως κανω σκετη βαση... B)

• Like 1
Δημοσ.

@Moviemaker

Αν δεν έχει αναφερθεί στα προηγούμενα μηνύματα (δεν έχω χρόνο να τα δω τώρα) όλα τα υγρά τις ecig έχουν αυτή τη βάση:

post-182562-0-52748100-1449092775_thumb.png

Όσον αφορά αυτό που λες ''δύσκολο να σε πείραξε τόσο σύντομα''...

Χωρίς να έχω ιστορικό με αμυγδαλές ή κάτι τέτοιο, πρώτο μου υγρό ry4 από flavor art (80% vg).. μέσα σε λίγες ώρες κόκκινες αμυγδαλές, τσούξημο και στις αμυγδαλές και στο λαιμό και στο στόμα είχα ενόχληση.

• Like 3
Δημοσ.

Α επισης για να συμπληρωσω το παραπανω post μου να σου πω πως μπορεις να παρεις μια  traditional βαση (50%PG και 40%VG) και μια velvet (μονο VG) ετσι ωστε με την αναμιξη να μπορεις να παιξεις εκτος απο το ποσοστο νικοτινης και με PG-VG

Γενικα να ξερεις η PG δινει χτυπημα στο λαιμο και η VG περισσοτερο ντουμανι.

Πιστευω για αρχη βεβαια η traditional ειναι αυτο που πρεπει να παρεις.

Αν και παιζει απο ατομο σε ατομο. Καποιους μπορει να τους πειραζει η PG, καποιους η VG, καποιους τιποτα απο τα 2.

Αυτα θα τα δεις στην πορεια...

Δημοσ.

Δε σημαινει παντως οτι επειδη επεσες σε ενα usa mix που ειναι οτι να ναι υγρο δε θα του κατσει καλα κανενα αρωμα.

Συνηθως βαση κανουν οσοι εχουν δοκιμασει τα παντα και μπουχτισαν η οσοι συνηθισαν το υγρο και θελουν 1-2 μερες να ξελαμπικαρουν γιατι εχασαν γευση.

Παρε 2-3 αρωματακια αν ασχοληθεις με diy και αν σου κατσει κανενα καλα θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο.

Παντως αν θελεις καπνικο με πολυ ηπιο αρωμα που εγω προσωπικα σε μια μερα ατμισματος κατα το βραδυ νομιζα κανω σκετη βαση ειναι το nobacco number 4.

Δημοσ.

Θα γράψω και το άλλο αφού γουστάρετε κ εσείς να βοηθήσετε και σας ευχαριστώ πραγματικά απεριόριστα για αυτό ώστε να καταλάβετε.

Φυσικά η εμπειρία μου είναι η ελαχιστότατη δυνατή,δεν χωράει συζήτηση είμαι noobistas No 1.

αλλά πίστευα,ότι το στήθος μου (πνευμόνια μου) θα ελαφρύνει,η γεύση μου κ η όσφρηση μου θα είναι σε καλύτερη κατάσταση με τον ατμό απ'οτι με τον καπνό.

Με αυτό το μπορεί λάθος αρωματικό υλικό,και τρώγοντας λίγο μέλι,διαπίστωσα ότι η γεύση μου έγινε χειρότερη,και επειδή πραγματικά θέλω να φύγω από το κάπνισμα το πίεσα λίγο ώστε να μην καπνίσω με αποτέλεσμα να βαρύνει και ο οισοφάγος μου (εξου και το μελί) και τα πνευμόνια μου..

Θέλω να πιστευω οτι είναι λάθος το υλικό που βράζω,πραγματικά η δεν το ανέχεται ο οργανισμός μου,

γι'αυτο θα δοκιμάσω βάση VG γιατί η αλήθεια είναι ότι  θέλω κ πιο πολυ ντουμάνι και θα επανέλθω με νεότερα σύντομα.. 

• Like 1
Δημοσ.

@Moviemaker

Bebeca (στην ουσία αντιγραφή του tribeca) απο atmos lab 11 ευρώ 30ml (καλύτερα 10ml 5 ευρώ για να το δοκιμάσεις πρώτα) (από atmos δες και το nutacco.. χωρίς γλύκα, σκέτο ξηροκάρπι η γεύση... καλή παρέα και για το ποτό, έτσι λένε σε 1-2 site που το πουλάνε, έτσι λέω και εγώ και ένας φίλος μου που το δοκίμασε από μένα και το έχει μόνο για ποτό για να μη το βαρεθέι και μετά δεν το θέλει.. δεν είναι κάτι το τρελό, αλλά δεν έχει γλυκάδες και τα σχετικά.. εγώ το έκανα κάποιο καιρό- - - - δες και το ''kapnos'' δεν το έχω κάνει όμως για να σου πω κάτι παραπάνω)

Tribeca (το τοπ υγρό της tribeca σε ψηφοφορία στο e-kapnisma) απο halo, 18 - 20 ευρώ-30ml (καλύτερα 7ml 7 ευρώ αν το βρεις πλέον σε αυτό το μέγεθος.. πάλι για να το δοκιμάσεις πρώτα)

Smoke (το τοπ υγρό της after 8 σε ψηφοφορία στο e-kapnisma) απο after 8, 9 ευρώ-20ml (για μένα όταν το είχα δοκιμάσει (justfog 1453) ήταν πολύ έντονο, δεν το μπορούσα, ούτε το golden margy (πάλι  σε απλό άτμοποιητή το είχαν για δοκιμή σε ένα μαγαζί όταν το είχα κάνει)

Cigarillos απο El Toro (δεν το ξέρω)

Σωστός ο φίλος Fromdusk.

Μετά θα σου έλεγα να δεις το Cuban cigar (το τοπ υγρό της liqua σε ψηφοφορία στο e-kapnisma) 5 ευρώ 10ml, 10 ευρώ 30ml. Εγώ δεν το άντεξα... σε απλό άτμοποιητή όμως τότε το έκανα (epsilon/aspire bdc των 6-7 ευρώ.. και στο κατάστημα όταν το είχα δοκιμάσει σε τέτοιον άτμοποιητη το είχανε για δοκιμή). Μόλις το δοκίμασα είπα: ''Να ένα υγρό χωρίς ίχνος γλύκας, πικάντικο, νομίζεις ότι κάνεις κουβανέζικο τσιγάρο κανονικά αλλά... μετά αφού το πήρα και έκανα κανα μισάωρο/μια ώρα δεν γινότανε να το ατμίσω πια... τόσο έντονο μιλάμε που νόμιζα ότι είχα βάλει στο στόμα μου κάποιο φάρμακο. Βέβαια όπως είπα, παίζει ρόλο το γούστο του καθενός, ο ατμοποιητής του (αλλιώς αποδίδει σε έναν ατμοποιητή και αλλιώς σε έναν άλλον και αλλιώς ακόμα και στο ίδιο μπορεί να διαφέρει, αν εσύ κάνεις στα 10w πχ και εγώ στα 15w)--- δες και τα Bright tobacco - Turkish tobacco

Mετά δες και από el greco το Rebel γιατί φίλος μου μου έχει πει τα καλύτερα λόγια και σε review τα ίδια έχω διαβάσει. Δεν το παίρνω γιατί προσωπικά τα υγρά της el greco με πειράζουν όπως και της flavor art και τα αποφεύγω (hellas blend και sunrise έχω κάνει).

Δες και Golden margy από nobacco ((το τοπ υγρό της nobacco σε ψηφοφορία στο e-kapnisma). Μου είχε φανεί βαρύ όπως και το smoke της after 8 όταν ξεκίναγα το άτμισμα οπότε δεν έχω ασχοληθεί... πάλι σε απλό άτμο (aspire bdc) το είχα δοκιμάσει

Για αντιγραφή του tribeca/bebeca δες και το dandy joplin που είπα σε προηγούμενη σελίδα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκου τι θα κάνω,θα πάω να δοκιμάσω άλλες 2-3 γεύσεις από αυτές τις πολύ διάσημες που μου είπατε,

θα πάρω κ μια βάση VG που μου είπε ο disko και θα δοκιμάσω κ σκέτη,και αν είναι "ξέπλυμα" θα ριχνω σιγα σιγα μέσα κάποια γεύση ωστε να της δωσω μια οντότητα,παντα χωρίς την αίσθηση του essence.

Ερώτηση <> Πήρα την VG αλλά την βλέπω αρκετά πιο παχύρρευστη,παρ'ολα αυτά βράζει με τις ίδιες ρυθμίσεις ? Δηλαδή 13W ?

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ.

Απλά με άγχωσε επειδή στην vg του Σύνδεσμος κοιτάμε αν έχει 1 ή 5 ppm. Μπορεί pg να είναι διαφορετικά.

Από ένα φαρμακείο στο Χαλάνδρι (δίπλα από τα H&M αν ξέρεις), 6.6€. Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιας εταιρείας είναι βέβαια, όταν ξαναπάω θα ρωτήσω.

Πήγα σήμερα στο ντόπιο μου φαρμακείο και πήρα την ίδια, 5.80€ μου την έδωσε. Πήρα και ένα λίτρο WFI 1.5€ και μου παρήγγειλε και 2 μπουκάλια του κιλού γλυκερίνη 4€ το ένα. Και με τη νικοτίνη της ecig στα 19€ τα 50ml στα 100mg την κάνω ταράτσα. 4€ μαζί με το άρωμα μου βγαίνουν τα 100ml στα 3mg νικοτίνης.

Δημοσ.

Άκου τι θα κάνω,θα πάω να δοκιμάσω άλλες 2-3 γεύσεις από αυτές τις πολύ διάσημες που μου είπατε,

θα πάρω κ μια βάση VG που μου είπε ο disko και θα δοκιμάσω κ σκέτη,και αν είναι "ξέπλυμα" θα ριχνω σιγα σιγα μέσα κάποια γεύση ωστε να της δωσω μια οντότητα,παντα χωρίς την αίσθηση του essence.

Ερώτηση <> Πήρα την VG αλλά την βλέπω αρκετά πιο παχύρρευστη,παρ'ολα αυτά βράζει με τις ίδιες ρυθμίσεις ? Δηλαδή 13W ?

Η έτοιμες vg απο ατμιστηκα ειδη δε θέλουν αραίωση συνήθως.Πια πήρες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...