Προς το περιεχόμενο

corsair a70 - 35ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link

μόλις πήγα και την πήρα από εκει. δεν ξερώ πόσα κομματια υπάρχουν (πήρα το τελευταίο από πάτρα ) .

πάρτε τηλέφωνο να ρωτίσετε.

την είχα καιρό στο μάτι και την βρήκα.

Δημοσ.

στο visionstudio την ειχε 38 ευρω κανονικα οχι σε προσφορα.την ειχατσιμπησει απο κει μαλιστα. τωρα που εριξα μια ματια ομως ειδα οτι δεν την εχει καν στο site περιεργο

Δημοσ.

στο visionstudio την ειχε 38 ευρω κανονικα οχι σε προσφορα.την ειχατσιμπησει απο κει μαλιστα. τωρα που εριξα μια ματια ομως ειδα οτι δεν την εχει καν στο site περιεργο

απο vision ηθελα να την πάρω και εγώ αλλά εκτος από τα μεταφορικά δεν την έχουν και στο site πλεον

Δημοσ.

Σε σύγκριση με την thermalright true spirit 120, που είναι στα ίδια λεφτά, ποιά είναι καλύτερη;

Αν θυμάμαι καλά από ότι είχα δει είναι ελάχιστα καλύτερη η a70 σε reviews κτλ. ψαξτο λίγο και μόνος σου. μην σου λέω και μ@κ@κιες τώρα.

Εχει backplate δικο της η κουμπωνει στις ιδιες υποδοχες του 1155?

έχει backplate "με σκάλες και καλά" ανάλογα το μέγεθος του socket της cpu (lga 775 ,1156,1155,1366). για το 1155(που ενδιαφερει και εμένα) είναι η μεσαία σκάλα. δες το manual.

υπόψιν δεν την έχω βάλει ακόμα πάνω . το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι λογικά

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

για το αν είναι προσφορά ή όχι τι να σας πώ.....

τώρα τις τελευταίες 15 ΄μέρες άρχισα να φτιάχνω το 1ο μου pc κομμάτι κομμάτι και skroutz που κοίταγα την έβρισκα 50+.

γι αυτό θεώρησα ότι είναι προσφορά στα 35. ( -15 ευρώ είναι αυτά)

στο visionstudio μια την είχε μία δεν την είχε....

αν είναι λάθος το θέμα μου να το κανω delete , no problem.

• Super Moderators
Δημοσ.

το θέμα δεν είναι η τιμή αλλά το πόσοι θα την βρουν διαθέσιμη και επειδή την έχει ξαναπατήσει κόσμος με το "διαθέσιμα σε συγκεκριμένα καταστήματα" απλά είμαστε καχύποπτοι...

Δημοσ.

το θέμα δεν είναι η τιμή αλλά το πόσοι θα την βρουν διαθέσιμη και επειδή την έχει ξαναπατήσει κόσμος με το "διαθέσιμα σε συγκεκριμένα καταστήματα" απλά είμαστε καχύποπτοι...

καταλαβαίνω την καχυποψία γιατί την έχω πατήσει και εγώ με το "διαθέσιμα σε συγκεκριμένα καταστήματα". εχω πάει πολλές φορές τζάμπα και μου έχουν πει ότι να 'ναι δικαιολογίες γιατί δεν είναι διαθέσιμο ή όπως λέει στνη σελίδα η προσφορά.

γ αυτό αυτή τη φορά πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα επιβεβαίωσα αύτα που είδα στο site τους είπα να μου την κρατίσουν και πήγα και την παρέλαβα

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι άλλα όπως είπες και εσύ πήρες το τελευταίο από Πάτρα, για κάποιο λόγο υποψιάζομαι ότι ήταν και το μονάδικο του καταστήματος :P

μια τέτοια φάση θα ισχύει και στα υπόλοιπα...

Δημοσ.

ναι άλλα όπως είπες και εσύ πήρες το τελευταίο από Πάτρα, για κάποιο λόγο υποψιάζομαι ότι ήταν και το μονάδικο του καταστήματος :P

μια τέτοια φάση θα ισχύει και στα υπόλοιπα...

μα ρε παιδια το λεει ..ειναι εκθεσιακα ...οποιος θελει περνει τηλ και κλεινεικαι παει να το παρει...(παντα με καλη τυχη αν δεν γυαλισει ακομα και στουσ ιδιους τους πωλητες !! )

• Super Moderators
Δημοσ.

μα ρε παιδια το λεει ..ειναι εκθεσιακα ...οποιος θελει περνει τηλ και κλεινεικαι παει να το παρει...(παντα με καλη τυχη αν δεν γυαλισει ακομα και στουσ ιδιους τους πωλητες !! )

αν δεν κάνω λάθος στα εκθεσιακά συνήθως γράφουν "Bulk", όχι περιορισμένα κομμάτια...αλλά έχεις δίκιο στο συγκεκριμένο γράφει και "εκθεσιακό κομμάτι"

Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος στα εκθεσιακά συνήθως γράφουν "Bulk", όχι περιορισμένα κομμάτια...αλλά έχεις δίκιο στο συγκεκριμένο γράφει και "εκθεσιακό κομμάτι"

παντως για να ολοκληρωθει το θεμα και να μοιρατω και εγω εν μερη την χαρα μου την εκλεισα χτες τηλεφωνικα στην στουρναρη και την παρελαβα σημερα το πρωι μονο που ενα μικρο θεματακι δημιουργηθηκε γιατι η συσκευασια μεσα δεν ειχε θερμοαγωγιμη παστα και ευτυχως το ειδα και μου δωσανε μια παστα που ειχαν στο μαγαζι και καλα δωρο (ceramique 2) αλλα μου δωσανε τα 25γραμμαρια για να βαζω παστα cpu kai gpu βρω...:):P

αυτα......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...