Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άκου! λογικά αν η υποδοχή audio in λέει (RBG/DVI) τότε ο ήχος που μπαίνει από το audio in(line in) θα βγαίνει απο το κανάλι του DVI και των RBG!An δεν βγαίνει πάλι ο ήχος τότε ψάξε στην τηλεόραση για τις εξόδους ήχου και κάπου εκεί θα έχει επιλογή για να βγάζει τον ήχο από το line in!

Δημοσ.

Δεν βρίσκω επιλογή line in. Η μήνες υποδοχές ειναι άυτη που ανέφερα και άυτη των ακουστικών. Αυτό με το rgb και το dvi το ξαναλες λίγο γιατί δεν το πολυκαταλαβα?

Δημοσ.

Ότι συσκευη συνδέσεις στο audio in ο ήχος θα βγει από τα κανάλια του DVI ή του RBG δλδ αν συνδέσεις με jack την κάρτα ήχου του υπολογιστή και με dvi την κάρτα γραφικών! τότε θα παίρνεις και εικόνα και ήχο ταυτόχρονα!

Δημοσ.

Ναι θα πρέπει να δουλεύει! να κοιτάξεις τις ρυθμήσεις τις τηλεόρασης για τις εξόδου ήχου! κάπου εκεί θα λέει για το audio in... κανονικά η tv το γραφουν σαν pc in και δουλεύει για vga ή dvi αλλά εσένα δουλεύει και στα rbg γι αυτό το αναφέρει σαν audio in :P ίσως να στέλνει μόνο σε μια "πηγή" τον ήχο και τώρα να είναι επιλεγμένω το rbg! ψάξτο λίγο

Δημοσ.

Ναι θα πρέπει να δουλεύει! να κοιτάξεις τις ρυθμήσεις τις τηλεόρασης για τις εξόδου ήχου! κάπου εκεί θα λέει για το audio in... κανονικά η tv το γραφουν σαν pc in και δουλεύει για vga ή dvi αλλά εσένα δουλεύει και στα rbg γι αυτό το αναφέρει σαν audio in :P ίσως να στέλνει μόνο σε μια "πηγή" τον ήχο και τώρα να είναι επιλεγμένω το rbg! ψάξτο λίγο

Ναι τις έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και λέει μόνο κάτι για R+R R+L και κάτι τέτοια. Από ότι είδα αυτές είναι οι υποδοχές με τα χρώματα. Τι να κάνω?

Δημοσ.

Είσοδοι: 3xHDMI v1.4 1xΕίσοδος Component RGB 1xΕίσοδος Scart 1xComposite 1xD-Sub 15 pin 1xAudio RCA (L/R) in

Εσύ το RGB/DVI audio in που το είδες? :/ Εδώ μόνο για rca λέει, άρα ίσως δε γίνεται :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσοδοι: 3xHDMI v1.4 1xΕίσοδος Component RGB 1xΕίσοδος Scart 1xComposite 1xD-Sub 15 pin 1xAudio RCA (L/R) in

Εσύ το RGB/DVI audio in που το είδες? :/ Εδώ μόνο για rca λέει, άρα ίσως δε γίνεται :(

Να ορίστε δείτε.

post-212896-0-00678800-1326376354_thumb.jpg

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ.

Έλα ρε εντάξει... απλά συνδέεις το jack στη θύρα RGB/DVI και συνδέεις την οθόνη! ακου, κάνε μια δοκιμή, Σύνδεσε τον ήχο και άνοιξε το κανάλι του RGB και πες μας αν κακούς ήχο!

Δημοσ.

Έλα ρε εντάξει... απλά συνδέεις το jack στη θύρα RGB/DVI και συνδέεις την οθόνη! ακου, κάνε μια δοκιμή, Σύνδεσε τον ήχο και άνοιξε το κανάλι του RGB και πες μας αν κακούς ήχο!

Θα ξανακάνω μόλις μεταφέρω ξανά το PC μέσα. Το θέμα είναι έχω κάνει δοκιμή αλλά δεν πέτυχε. Άντε να δούμε αυτήν την φορά.

Δημοσ.

Μη πας μέσα το pc βρε...πάρε ενα τεράστιο καλώδιο jack και θα κάνεις δοκιμή όποτε θες!

Αφού έχω 2.5 μέτρα τέτοιο καλώδιο. Άλλωστε θέλω 15μετρο καλώδιο για να το δοκιμάσω! :P Θα τον πάω αύριο μεθαύριο και θα σας πω! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...