Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Εχω μια τηλεοραση Samsung που εχει συνδεση hdmi και προσπαθησα να την συνδεση με την οθονη του υπολογιστη μου που εχει και αυτη hdmi για να βλεπω ταινιες.Δεν δειχνει τιποτα η τηλεοραση και οταν παταω hdmi στις συνδεσεις μεσω του menu της γραφει οτι δεν εχω συνδεσει τιποτα..Εκλεισα ξαναανοιξα και τα δυο..παλι τζιφος..Γνωριζει κανεις τι πρεπει να ρυθμισω;

Εχω windows 7

Ειναι μοντελο 2011 η tv και η οθονη.

Δημοσ.

ο υπολογιστη σου τι ειναι? laptop, netbook, desktop? τι καρτα γραφικων εχει?

δωσε info....!!! πως ακριβως εχεις κανει την συνδεσμολογια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χμμ εκει που δειχνει pc εχει το vga εικονιδιο γιαυτο δεν το πατησα..θα το δοκιμασω και αυτο :)

Ειναι desktop με την geforce 8800gt και η συνδεσμολογια ειναι απο οθονη σε οθονη.

Επεξ/σία από hartoyakas
Δημοσ.

Δεν γινεται τελικα η συνδεση αυτη γιατι ειναι απο αρσενικο σε αρσενικο πρεπει να το βαλω στην καρτα γραφικων πανω με εναν ανταπτορα dvi σε hdmi ξερει κανεις που μπορω να βρω;

Δημοσ.

Δεν γινεται τελικα η συνδεση αυτη γιατι ειναι απο αρσενικο σε αρσενικο πρεπει να το βαλω στην καρτα γραφικων πανω με εναν ανταπτορα dvi σε hdmi ξερει κανεις που μπορω να βρω;

Το έχω εγώ. Δουλεύει άψογα. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505820

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, το DVI δεν μεταφέρει ήχο. Για ήχο στην τηλεόραση, θα χρειαστείς και ένα stereo jack σε stereo jack καλώδιο (όπως αυτά των walkman) που θα το συνδέσεις από το line out της κάρτας ήχου σου, στο line in της τηλεόρασής σου.

Επεξ/σία από Acepower
Δημοσ.

Όχι, το DVI δεν μεταφέρει ήχο. Για ήχο στην τηλεόραση, θα χρειαστείς και ένα stereo jack σε stereo jack καλώδιο (όπως αυτά των walkman) που θα το συνδέσεις από το line out της κάρτας ήχου σου, στο line in της τηλεόρασής σου.

Εγώ όταν το δοκίμασα αυτό πάντως δεν μετέφερε ήχο. Ξέρεις μήπως γιατί? LG 32LW4500.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διότι το DVI πρότυπο, εξ' ορισμού δεν μεταφέρει ήχο.

Edit: Α, τώρα κατάλαβα τι εννοείς, δεν σου μετέφερε ήχο το stereo jack! Τότε αυτό σημαίνει ότι το σύνδεσες στην είσοδο Phones της τηλεόρασής σου, που είναι έξοδος ήχου και όχι στο "Line in", που είναι είσοδος ήχου.

Επεξ/σία από Acepower
Δημοσ.

Διότι το DVI πρότυπο, εξ' ορισμού δεν μεταφέρει ήχο.

Όχι εννοώ όταν δοκίμασα το καλώδιο ήχου που το σύνδεσα pc με tv. Τι να φταίει άραγε?

Δημοσ.

Ναι κατάλαβα τι εννοείς και διόρθωσα το post μου, αλλά δεν σε πρόλαβα.

Edit: Α, τώρα κατάλαβα τι εννοείς, δεν σου μετέφερε ήχο το stereo jack! Τότε αυτό σημαίνει ότι το σύνδεσες στην είσοδο Phones της τηλεόρασής σου, που είναι έξοδος ήχου και όχι στο "Line in", που είναι είσοδος ήχου.

Δημοσ.

Ναι κατάλαβα τι εννοείς και διόρθωσα το post μου, αλλά δεν σε πρόλαβα.

Το σύνδεσα στην υποδοχή (RBG/DVI) Audio In. Μόνο αυτό βρίσκω για ήχο. Δεν κάνει αυτό? Στον υπολογιστή το σύνδεσα στην ίδια υποδοχή που έχω συνδεδεμένα τα ηχεία στο το PC μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...