gpap13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα σημαντικό πρόβλημα. Έχω φτιάξει ένα site και κάποια στιγμή παρατήρησα πως υπάρχουν κάποια τελείως άγνωστα links που μπορώ να τα βρω και στην google(!!!) τα οποία κάνουν redirect στο site μου! Τί είναι αυτά??? Είναι της μορφής www.xn--mxatntcfkκ.gr
varemarious Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 θα πρέπει να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για το τι έχεις επάνω στο site πως το έχεις στήσει κτλ κτλ
Tmark Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μπορεί να παίζει κάποιο malware στον Web server.
varemarious Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 μπορεί επίσης να είναι και από κάποια άσχετα backlinks που δίνουν κάποια captcha.. πολλά μπορεί να είναι αλλά ας μας δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες
gpap13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ενα απλό e-shop είναι παιδιά. php mysql. τι πληροφορίες θέλετε ακριβως???
varemarious Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 eshop και απλό δεν υπάρχει.. συνήθως αυτό το link που δίνεις τώρα που το σκέφτομαι το έχω συναντήσει όταν γράφω ένα λάθος domain όνομα ή και την κατάληξη του. γράψε πχ www.σαδφφφ.grs και δες ότι σου βγάζει ένα παρόμοιο με το δικό σου, επίσης πως βρήκες αυτά τα link ; εσύ τι link δίνεις από το site σου μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος σε αυτά που δίνεις και δημιουργείται κάτι αντίστοιχο
gpap13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Έγραψα αυτό που είπες και όντως έχεις δίκιο. Είναι σχεδόν ίδιο... Πως τα βρήκα??? ο πελάτης τα βρήκε!!! Θα κοιτάξω μπας και έχει βάλει αυτός κανένα λάθος Link στη σελίδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα