StavrosD Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, Είχα φτιάξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά εμφανίζεται διαφορετικά στον explorer και διαφορετικά στον firefox. Κάτω από το header έπρεπε να μένει ένα μικρό κενό, το οποίο δεν μένει στον explorer. Μπορεί να μου πει κάποιος καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Η σελίδα είναι η alfacare.gr Στον explorer θα παρατηρήσετε ότι το πλαίσιο "Αναζήτηση" είναι κολλημένο κάτω από το "Αρχική σελίδα" στο μενού, ενώ στον firefox όλα ΟΚ.
defacer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δε νομίζω ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον αυτό που γράφεις ή αρκετά απλή η λύση του (άγνωστο αυτό, αλλά γενικά μπορεί να μπλέξουν πολύ τα πράγματα) για να ασχοληθεί κάποιος αφιλοκερδώς.
At0m0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Το παρακάτω δουλεύει (με αλλαγές από τα devtools των δύο browsers) αλλά δεν είναι η πραγματική λύση στο πρόβλημά σου. στο div id="main" βάλε ένα margin-top:22px; (εχμ, γιατί; ) και στο div id="contentdiv" βάλε ένα margin-top:-12px; (όπως το έχεις και στα left/right) Προσθήκη Το παραπάνω "παίζει" σωστά και στον Chrome. Άλλον browser δεν έχω/δεν βάζω
_tasos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς να δω ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα θα έλεγα να βάλεις κάποιο reset css stylesheet. Αυτά τα styles δίνουν τις ίδιες αρχικές τιμές σε διάφορα css properties και έτσι μειώνονται τα φαινόμενα η ίδια σελίδα να είναι διαφορετική σε κάθε browser. Αν θέλεις κάνε λίγο search στο forum για reset css. Ίσως βρεις κάτι που να σε βοηθήσει
chridevelop Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δες που ακριβός βάζεις το <div> και αν είναι μέσα σε πίνακα οκ .. Δες που ακριβός βάζεις το <div> και αν είναι μέσα σε πίνακα οκ .. και ακόμη αν δεις στον browser σου Ie9 or 8 έχει ένα εικονίδιο επάνω στην γραμμή διευθύνσεων που μοιάζει με σπασμένο αρχείο στην μέση πάτησε το κ θα δεις την διαφορά αν το δουλεύει τοπικά .. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2012 από chridevelop
takis1984 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω πολύ χρόνο να το κοιτάξω. Πάντως αυτό που θα μπορούσες να κάνεις και θα ήταν πιο σωστό είναι να φτιάξεις 2 css αρχεία. Ένα για mozilla και ένα για Ie και να βάλεις κώδικα html ώστε ν' αναγνωρίζει τον browser και να φορτώνει το ανάλογο αρχείο. Απλά στο css για τον IE να αυξήσεις margin και padding μέχρι να δεις το κενό. Eλπίζω να βοήθησα.
Chemical Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Οσο περιεργο και αν σου φανει αν δεν υπηρχε o ie δεν θα μαθαιναμε σωστο css (αν και εχω μπινεικοσει απειρες φορες τον browser αυτον, who doesn't) γενικοτερα, να φροντιζεις να βαζεις divs με fixed height και width, και να μην τα στριμωχνεις πολυ, γιατι αλλιως μετραει το margin η μηχανη του ie και αλλιως οι υπολοιποι. Αν τα κανεις αυτα, δεν χρειαζεσαι να φτιαχτεις workarounds με διαφορετικα css για τον ie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα