Chaos3X Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Γειά σας παίδες, κατά το bootάρισμα το pc βγάζει το παρακάτω μήνυμα. BOOTMGR is missing Press Ctrl+Alt+Dell to restart. Όσες φορές και να το κάνω συνέχεια το ίδιο συμβαίνει. Δεν το γλυτώvω το format...? Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δεν βρίσκει τον δίσκο εκκίνησης,μπες στο bios και σιγουρέψου ότι είναι όλα σωστά ρυθμισμένα.
TheELF Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 1. ότι αναγνωρίζει σωστά τον δίσκο σου 2. ότι ο δίσκος με τα windows είναι πρώτος στην σειρά εκκίνησης.
Chaos3X Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ο δίσκος είναι ο μοναδικός πάνω στο μηχάνημα. Και σαν first boot device έχω ορίσει hard disc. Τέλος τον βλέπει κανονικά... Απλά δεν bootάρει.
pantote Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Κάνε boot με το DVD των windows 7 και κάνε repair! ή πάνε Command Prompt και δώσε την εντολή bootrec /fixboot
Chaos3X Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Έφτιαξε τελικά με repair από το cd των windows... Σας ευχαριστώ πολύ όλους, να'στε καλά!
HQ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 μηπως βοηθησει τον επομενο : εμενα μου βγαζει το ιδιο μηνημα το λαπτοπ μου αν εχω ξεχασει καποιο usb flash πανω και εχω proirity σε εξωτερικες συσκευες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα