Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο σκληρός δίσκος είναι ο εξής: WDC WD7500BPVT-24HXZT1 και βρίσκεται σε λάπτοπ, έκανα που λέτε ένα benchmark και μου έβγαλε τα παρακάτω. Είναι καλός ή χάλια ;

post-220151-0-12534300-1326162018_thumb.png

Δημοσ.

Είναι καλός ή χάλια ;

Των άκρων είσαι.

Και αν και φλου σαν απάντηση (μιας και είναι φλου κι η ερώτηση, καθώς παίζουν διάφοροι παράμετροι για να είναι ορθή, που δεν τις έθεσες), εγώ θα πω ότι "είναι μια μέση απόδοση δίσκου αυτή". 

Δημοσ.

...το θέμα είναι "τί ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ εσύ από έναν δίσκο", και αν σου "αρκούν" οι επιδόσεις του ή όχι... Όπως επίσης αν είναι δίσκος συνδεδεμένος σε ανάλογο μηχάνημα (ο δίσκος είναι SATA II - είναι αναλόγων δυνατοτήτων και το λάπτοπ; Ή μήπως είναι SATA I αυτό; ).

Δημοσ.

...το θέμα είναι "τί ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ εσύ από έναν δίσκο", και αν σου "αρκούν" οι επιδόσεις του ή όχι... Όπως επίσης αν είναι δίσκος συνδεδεμένος σε ανάλογο μηχάνημα (ο δίσκος είναι SATA II - είναι αναλόγων δυνατοτήτων και το λάπτοπ; Ή μήπως είναι SATA I αυτό; ).

Απο τον δίσκο περιμένω καλά φορτώματα, και το λάπτοπ σίγουρα είναι ΣΑΤΑ2 εδώ έχει SandyBridge cpu & ddr3 ram, έ τί στο καλό σατα 1 θα είναι...; Το θέμα είναι ότι οι αριθμοί μου φαίνονται πολύ μικροί...

Δημοσ.

Θα πάω και σε σσδ σε λίγο που θα τελειώσω το καινούριο μηχανηματάκι... Το θέμα είναι: Ποιόν μου προτείνετε ;

Δημοσ.

Αφού θα έχω σταθερό πλέον δεν με ενδιαφέρουν τα GB, ίσα-ίσα να σηκώνει Windows 7 x64 άντε να έχει χώρο να αποθηκεύω και καμια ταινία... Δηλαδή το πολύ 64GB SSD...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...