ATG Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Τη διάθεση της υπηρεσίας Ιnternet myQnet, ανακοίνωσε η Q-Telecom, σε όλους τους συνδρομητές της με συμβόλαιο κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας. Οι συνδρομητές θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών διαφορετικών πακέτων: - το myQnet PSTN 56, για σύνδεση μέσω μιας απλής τηλεφωνικής γραμμής OTE, με χρέωση ΕΠΑΚ. Η χρέωση είναι 9 ευρώ το μήνα, χωρίς το ΦΠΑ. - το myQnet ISDN 64 με ταχύτητες 64 Kbps, με χρέωση 19 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ. - και το myQnet ISDN 128, με ταχύτητες 128 Kbps και χρέωση 39 ευρώ. Οι συνδρομές είναι αορίστου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια σύνδεσης δύο μηνών.
GTherion Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Που μπορώ να βρώ επιπλέον πληροφορίες; Στο site http://www.q-telecom.gr δεν βρήκα κάτι...
georgeadams Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Στο αρχικό post ενώ αναφέρεται πως το PSNT πακέτο έχει ψρέωση ΕΠΑΚ, δεν αναφέρεται τίποτε για τα ISDN. Είναι απλή παράληψη ή έχουν διαφορετική χρέωση ( και όχι ΕΠΑΚ)???
ATG Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Paralipsi... Oles i chreosis EPAK ine. GTherion: Perimene ligo vre... Prin apo ligo anakinothike... Perimene 1-2 meres gia to site i epikinonise me to cc tus.
pseira Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Diladi MONO se osous einai syndromites kinitis i sta8eris tilefwnias? Diladi egw pou den eimai DEN mporw na epwfeli8w tis TOSO symferousas prosforas tis Q????? TREXW NA PARW SIM!!!!!!! Re den sovareueste OLOI oi ISP? 19 kai 20 eurw gia 64Kbps? Ntropi sas re. Ligi tsipa..
TheNetPoet Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Ή υπηρεσία αυτή λογικά δίνεται ώστε όποιος πελάτης της Q επιθυμεί να έχει κοινή χρέωση και υποστήριξη για την φωνή και το dialup να μπορεί να το κάνει. Δεν νομίζω ότι αναγκάζεται κανένας αν δε θέλει να πάρει internet από εκεί. Δόξα το θεώ υπάρχουν ISP να φάνε και οι κότες. Όσο για τις τιμές νομίζω ότι είναι από τις πιο φθηνές..
Litost Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Ελεος ρε παιδιά με τους γδάρτες. Πάρτε winweb -acn δηλαδή- 6μηνη με 3 μήνες δώρο. Βγαίνει 11 ευρουδάκια τον μήνα η isdn 64. Και από ταχύτητες, θα έλεγα καλές.
Triton Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Για pstn συνδέσεις πάντως είναι αρκετά συμφέρουσα καθώς μέχρι τώρα η μόνη επιλογή για κάποιον που χρειαζόταν κάποιους μεμονωμένους μήνες μια σύνδεση (δεν ήθελε/μπορούσε να εξασφαλίσει μια 3μηνη, εξάμηνη κλπ) ήταν η bonline στα 10 ευρώ
wOOzY Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Triton,μην το λες.. Εγώ εδώ και 4 χρονάκια,αγοράζω μόνος μου τις συνδρομές.. Πότε κανονιές τρίμηνες,πότε χρονοκάρτες,πότε δανεικές κτλπ κτλπ.. Έχω καρτοκινητό από την Q,αλλά δεν μπορώ να έχω συνδρομή. Δεν πειράζει,προς το παρόν μένω σε Urnet με 18 ευρώ τον μήνα.
stoni90 Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 RE MAS DOULEUOUNEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! SORRY GIA TA KEFALAIA ALLA ME AUTES TIS TIMES KOUFATHIKA.EIMAI ITALIA KAI PLIRONO 40 EURO ME FPA KLP GIA 24 ORES TO 24ORO SINDESI STA 640KB DIXOS NA PLIRONO ALLA EXTRA KAI AUTOI ZITANE 40 EURO GIA 128?RE DE PA NA [email protected] LEO GO.
Mudrider Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 paidia as kratame kai ligo epipedo sta post mas mporoume na perasoume to nohma kai xoris mpinelikia
Typhoon Δημοσ. 25 Μαΐου 2003 Δημοσ. 25 Μαΐου 2003 Symfonoi alla merikes fores epiballontai ta mpinelikia!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.