Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάλασε το βύσμα της κάρτας και τώρα δεν μπορώ να συνδέσω το laptop με τηλεόραση! Το κακό είναι πως είναι η μόνη έξοδος (δεν έχει hdmi ή κάτι άλλο) και δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθεί η υπάρχει κάτι εναλλακτικό να κάνω, όπως μια εξωτερική κάρτα γραφικών πχ;

Δημοσ.

Χάλασε το βύσμα της κάρτας και τώρα δεν μπορώ να συνδέσω το laptop με τηλεόραση! Το κακό είναι πως είναι η μόνη έξοδος (δεν έχει hdmi ή κάτι άλλο) και δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθεί η υπάρχει κάτι εναλλακτικό να κάνω, όπως μια εξωτερική κάρτα γραφικών πχ;

Ποιο μοντέλο είναι ο φορητός σου;

Αντικατάσταση μητρικής μάλλον είναι η προτεινόμενη λύση.

Δημοσ.

μισο, χαλασε μονο το εξωτερικο βύσμα η καηκε η καρτα; γιατι αν χαλασε μονο το εξωτερικο σε κανενα μαγκακο ηλεκτρονικο αλλαζει με ουτε 20ρικο...

Δημοσ.

Έχω το VPCM12M1E της Sony. Αν είναι για μητρική, πάω να αγοράσω κάνα tower να κάνω την δουλειά μου και καλύτερα..

Φίλε paylidis, μόνο το βύσμα έχει χαλάσει! Γνωρίζεις κάναν τέτοιο καλό μάστορα εντός Αθήνας;

Δημοσ.

Έχω το VPCM12M1E της Sony. Αν είναι για μητρική, πάω να αγοράσω κάνα tower να κάνω την δουλειά μου και καλύτερα..

Φίλε paylidis, μόνο το βύσμα έχει χαλάσει! Γνωρίζεις κάναν τέτοιο καλό μάστορα εντός Αθήνας;

δυστυχώς οχι, αλλα ισως πολλοι απο εδω μέσα να ξερουν κάποιον ή να μπορουν οι ιδιοι... ειναι εύκολη υποθεση γενικά και φθηνη σαν επισκευή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...