Προς το περιεχόμενο

LG IPS225V 22 inch IPS Monitor - 122€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τώρα έχω μια samsung 20" syncmaster 205bw http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168178 και θέλω να πάρω μια 22" ή 24" , αλλά μου φαίνεται η 24" πολύ μεγάλη και νομίζω θα είναι ποιο κουραστική

Ήδη θα έχεις ένα θέμα με την μετάβαση από το 1680*1050 στο 1920*1080, από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις,

εξαρτάται και από το χώρο σου...Στη θέση σου δεν θα το σκεφτόμουν, καλή η 24" αλλά ζητάει τα διπλά €€€...

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για desktop, η 24" είναι ιδανική. Διαλέξτε μία με ανάλυση 1920x1200 και όχι 1920x1080 γιατί είναι πιό βολική για εργασία. Δεν θα μετανιώσετε τα λεφτά που θα δώσετε. Είναι πιό ξεκούραστη, έχετε πιό μεγάλη επιφάνεια εργασίας, λιγότερο scrollαρισμα, καλύτερη εποπτεία. Έχω μία της HP εδώ και τρία χρόνια στην δουλειά και δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Καλή περίπτωση για τα λεφτά της είναι η Dell U2412M.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν μπορεις να πας στις 24' νομιζω αξιζει.

που να έχει IPS? φεύγει πάνω από 200 euro νομίζω :rolleyes:

147e στα skroutz

link παρακαλώ? γιατί αυτή που βλέπω είναι 21.5 και όχι 24αρα όπως γράφω...

νομιζω οτι ενδιαφερεις 21.5.. :rolleyes:

δες λίγο καλύτερα πως πήγαινε η συζήτηση...

2o; :confused: Μηπως θες να πεις 3ο; :P

θα έδιωχνα την 22" Dell 2209WA... :P

Η U2412 δεν σου κάνει που είναι φθηνότερη.

δεν έχει h-ips panel όπως η U2410 :P

Δημοσ.

Ήδη θα έχεις ένα θέμα με την μετάβαση από το 1680*1050 στο 1920*1080, από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις,

εξαρτάται και από το χώρο σου...Στη θέση σου δεν θα το σκεφτόμουν, καλή η 24" αλλά ζητάει τα διπλά €€€...

οπότε πάω για 24" , βλέπω πολλά σχόλια για την del U2412 αλλά ανεβαίνει κάπως η τιμή

• Moderators
Δημοσ.

εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα χρημάτων πας στην U2412...

Και ποιο σωστα:

edited by matrixxx

εφόσον υπάρχει πρόβλημα χρημάτων δεν πας στην 2410 αλλα στην U2412...

Σωστα; :P

Δημοσ.

δε με βιάζει οπότε θα περιμένω να πέσει κάτω από τα 200, πιστεύω να βγάλει καμία καλή τιμή το amazon σύντομα

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Θέλω να αγοράσω την συγκεκριμένη οθόνη.Επειδή δεν έχω ξανακάνει αγορά από amazon μπορείτε να μου πείτε πως ακριβώς βάζω τα στοιχεία τις κάρτας;

Συγκεκριμένα δεν ξέρω τι να βάλω στο "Cardholder's Name" και στο "Issue No / Start Date" έχω χρεωστική Πειραιώς Visa..

Ευχαριστώ! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...