Προς το περιεχόμενο

LG IPS225V 22 inch IPS Monitor - 122€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμη στο checkout Βγαινει 102.5 λίρες δηλαδη 128.5 ευρώ.

Και παλι καλη τιμή ,μιας και η χαμηλοτερη που βρισκω αυτη τη στιγμη στο skroutz ειναι 147 ευρω...

Ισως την τσιμπησει ενας φιλος..

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η τιμη στο checkout Βγαινει 102.5 λίρες δηλαδη 128.5 ευρώ.

Και παλι καλη τιμή ,μιας και η χαμηλοτερη που βρισκω αυτη τη στιγμη στο skroutz ειναι 147 ευρω...

Ισως την τσιμπησει ενας φιλος..

οντως 102,5£ αλλα βγαινει 123,5€. ;)

Δημοσ.

Αν πληρωσεις σε ευρω η τιμη ειναι αυτη που ειπα παραπανω(128+).Εφτασα μεχρι το checkout για να δω ακριβως την τιμη..

Αν πληρωσεις σε λιρες κανει τη μετατροπη η τραπεζα σου η οποια απο οσο σε ξερω και παλι παιρνει προμηθεια.Οπότε πάλι γύρω στα 128 θα βγει...

Δημοσ.

Αν πληρωσεις σε ευρω η τιμη ειναι αυτη που ειπα παραπανω(128+).Εφτασα μεχρι το checkout για να δω ακριβως την τιμη..

Αν πληρωσεις σε λιρες κανει τη μετατροπη η τραπεζα σου η οποια απο οσο σε ξερω και παλι παιρνει προμηθεια.Οπότε πάλι γύρω στα 128 θα βγει...

αναλογα τη τραπεζα σου. Παντα πληρωνεις το ξενο νομισμα γιατι η οποια προμηθεια της τραπεζας ειναι μικροτερη απο την προμηθεια που ενσωματωνει το καταστημα στην δικη του ισοτιμια.

Το προιον αυτο μπορει να ερθει σπιτι σου με 123,5€.

Δημοσ.

2% αναφερει για την χρεωστικη της πειραιως. Δεν εχω εμπειρια απο αμαζον,μονο απο ebay. Μακαρι να ερχεται με τη τιμη που λες. Εγω περιμενω 126 ευρω για να με μεσα

Δημοσ.

offtopic

2% αναφερει για την χρεωστικη της πειραιως. Δεν εχω εμπειρια απο αμαζον,μονο απο ebay. Μακαρι να ερχεται με τη τιμη που λες. Εγω περιμενω 126 ευρω για να με μεσα

την ιδια εχω και εγω και με το amazon δεν παιρνει προμηθεια αν πληρωσεις σε λιρες. Μην ρωτησεις το πως και το γιατι. :P Δεν γνωριζω το λογο. Τσεκαρε στις ρυθμισεις του amazon να κανει τη μετατροπη η πειραιως και θα σου ερθει με 123,5 ;)

ΥΓ. τα thanks στον matrixxx

Δημοσ.

δοκιμασμένο , μη πληρώνεις σε ευρώ γιατί από τι μετατροπή που κάνει το amazon παίρνει προμήθεια

όταν πληρώνω σε λίρα στη τράπεζα με χρεώνει όσο έχει με την εκάστοτε ισοτιμία

Δημοσ.

147e στα skroutz

24αρα , ips και 147ε λιγο δυσκολα.Απο την αλλη αν κατσεις μια βδομαδα σε 24αρα ips μετα ειναι για μενα αδυνατον να γυρισεις στις 22.Τωρα που το σκεφτομαι γενικα ειναι αδυνατον να γυρισω εγω προσωπικα σε 22 αλλα γουστα ειναι αυτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

147e στα skroutz

link παρακαλώ? γιατί αυτή που βλέπω είναι 21.5 και όχι 24αρα όπως γράφω...

Δημοσ.

τώρα έχω μια samsung 20" syncmaster 205bw http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168178 και θέλω να πάρω μια 22" ή 24" , αλλά μου φαίνεται η 24" πολύ μεγάλη και νομίζω θα είναι ποιο κουραστική

Πιστεψε με δε θα περασει πανω απο μια βδομαδα και θα λες τι μαλακια εκανα και δεν πηρα 24αρα....Να μη σ απασχολει καθολου , ισα ισα πιο ξεκουραστη για τα τα ματια θα ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...