minas93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Σκεφτόμουν να δώσω 1000 ευρώ για pc,πήγα στο visionstudio με τα λεφτά και τελικά λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας αναβλήθηκε η αγορά και τελικά ακυρώθηκε.Το ξανασκέφτηκα(δεν είναι και η πρώτη φορά)και είπα να μην σπαταλήσω τόσο πολλά και σκέφτηκα τα εξής. Επειδή το pc θα είναι για να παίζω αρχικά το football manager άνετα χωρίς προβλήματα και 1)Να πάρω cpu-mobo-ram- amd 960t-Gigabyte Socket AM3+ GA-990XA-UD3-vengeance 8gb και no gpu γιατί λέω να πάρω gpu-monitor τέλη φλεβάρη -αρχές μαρτίου ή και λίγο αργότερα,γιατί δεν είναι άμεση προτεραιότητα. 2)Να κρατήσω όσο καιρό δεν πάρω gpu-monitor την κάρτα γραφικών από το παλιό pc μια nvidia 6200tc ίσα ίσα να έχω βασικά γραφικά. Ερωτήσεις 1)Μπορείτε να προτείνετε ένα case με τζαμάκι στο πλάι γύρω στα 80 ευρώ άνετο για μια ψύκτρα και να χωράει τα καλώδια από πίσω. 2)Το αν ξεκλειδωθούν οι επιπλέον πυρήνες εξαρτάται από την μητρική?Θα μπορούσα να διασφαλίσω ότι θα ξεκλειδωθούν με κάποιο τρόπο?Εξαρτάται από την έκδοση της μητρικής? Επισημάνετε ότι θέλετε!Ευχαριστώ.
rafail1994 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Θα τα πάρεις πάλι από το vision studio η από αλλο κατάστημα ; Το αν θα ξεκλειδωθούν οι επιπλέον πυρήνες εξαρτάτε κατά μεγαλύτερο ποσοστό στον επεξεργαστή η μητρική ειναι σε δεύτερη μοίρα ,με την συγκεκριμένη δεν θα έχεις θέμα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 α) Μ ένα πρόχειρο ψάξιμο βρίσκω αυτό: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Storm-Scout-SGC-2000-KKN1-GP.htm Λογικά θα το βρεις και φτηνότερα. Αν δεν σε ενοχλεί η απαράδεκτη αισθητική του λογικά θα είσαι μια χαρά. β) Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα ξεκλειδώσει. Αν ξεκλείδωναν όλοι και εγγυημένα η amd θα τους πουλούσε για εξαπύρηνους.
minas93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 α) Μ ένα πρόχειρο ψάξιμο βρίσκω αυτό: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Storm-Scout-SGC-2000-KKN1-GP.htm'>http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Storm-Scout-SGC-2000-KKN1-GP.htm Λογικά θα το βρεις και φτηνότερα. Αν δεν σε ενοχλεί η απαράδεκτη αισθητική του λογικά θα είσαι μια χαρά. β) Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα ξεκλειδώσει. Αν ξεκλείδωναν όλοι και εγγυημένα η amd θα τους πουλούσε για εξαπύρηνους. Λέω visionstudio.Ο επεξεργαστής από το κατάστημα αυτό είναι unlockable?? α) Μ ένα πρόχειρο ψάξιμο βρίσκω αυτό: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Storm-Scout-SGC-2000-KKN1-GP.htm Λογικά θα το βρεις και φτηνότερα. Αν δεν σε ενοχλεί η απαράδεκτη αισθητική του λογικά θα είσαι μια χαρά. β) Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα ξεκλειδώσει. Αν ξεκλείδωναν όλοι και εγγυημένα η amd θα τους πουλούσε για εξαπύρηνους. Εννοούσα να έχω περισσότερες πιθανότητες κτλ.To κουτί αυτό δέχεται τα καλώδια στο πίσω περιθώριο?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Λέω visionstudio.Ο επεξεργαστής από το κατάστημα αυτό είναι unlockable?? Δεν το έχει το vision studio? Δεν ξέρω τότε. Κατά τα άλλα δεν είναι κανένας μέσα στον επεξεργαστή για να ξέρει αν θα ξεκλειδώσει. Αφού δίνεις τόσα λεφτά (1000 ευρώ) γιατί δεν πας σε i5/i7?
minas93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δεν το έχει το vision studio? Δεν ξέρω τότε. Κατά τα άλλα δεν είναι κανένας μέσα στον επεξεργαστή για να ξέρει αν θα ξεκλειδώσει. Αφού δίνεις τόσα λεφτά (1000 ευρώ) γιατί δεν πας σε i5/i7? Όχι!!Πλέον βλέπω κ νομίζω οτι μπορώ να κάνω τη δουλειά μου πολύ καλά κ με λιγότερα και είπα γενικότερα να κόψω budget.Γύρω στα 400 για cpu-case-ram-mobo-τροφοδοτικό και βλέπουμε!!Σκληρό τον παλιό 250gb.Βασικά είδα σαν ευκαιρία τον 960t γιατί είπα να κάνω μια αλλαγή.Είναι πολύ value for money!!Το τωρινό σύστημα ΔΕΝ!
minas93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Όχι!!Πλέον βλέπω κ νομίζω οτι μπορώ να κάνω τη δουλειά μου πολύ καλά κ με λιγότερα και είπα γενικότερα να κόψω budget.Γύρω στα 400 για cpu-case-ram-mobo-τροφοδοτικό και βλέπουμε!!Σκληρό τον παλιό 250gb.Βασικά είδα σαν ευκαιρία τον 960t γιατί είπα να κάνω μια αλλαγή.Είναι πολύ value for money!!Το τωρινό σύστημα ΔΕΝ! Περιμένω συμβουλές!και καμία εναλακτική για το κουτί,για να έχει καλό cable management και να μπορούν τα καλώδια να χωρέσουν και από πίσω.Ακόμα να λάβετε υπ οψην ότι αργότερα θα μπει καλή gpu οπότε είναι καλό να υπάρχει αρκετός χώρος!
minas93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Γεια δες αυτά τότε Ραφαήλ,λοιπόν!!Λέω να κρατήσω τον παλιό σκληρό για αρκετό διάστημα και να πάρω ssd αργότερα όποτε και θα πέσουν οι τιμές των δίσκων αυτών.Bασικά για κουτί ας δώσω και 80-90 ευρώ,αλλά να αξίζει,σαυτο δεν μου αρεσε το μικρο τζαμακι!!Ραμ λέω να βάλω 8gb γιατί είναι προσιτές και τέλος και για τροφοδοτικό λέω να βάλω το 600w corsair.Τι λες?
minas93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ραφαήλ,λοιπόν!!Λέω να κρατήσω τον παλιό σκληρό για αρκετό διάστημα και να πάρω ssd αργότερα όποτε και θα πέσουν οι τιμές των δίσκων αυτών.Bασικά για κουτί ας δώσω και 80-90 ευρώ,αλλά να αξίζει,σαυτο δεν μου αρεσε το μικρο τζαμακι!!Ραμ λέω να βάλω 8gb γιατί είναι προσιτές και τέλος και για τροφοδοτικό λέω να βάλω το 600w corsair.Τι λέτε? anyone?
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αρα για να καταλάβω. Θες mobo, cpu, ram, case, psu? Και μέχρι πόσα δίνεις γι' αυτά; Κάπου το έχασα το τόπικ Sorry
minas93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αρα για να καταλάβω. Θες mobo, cpu, ram, case, psu? Και μέχρι πόσα δίνεις γι' αυτά; Κάπου το έχασα το τόπικ Sorry 400-450 μαζί και ψύκτρα,όπου όταν οδεύουμε προς 450 βλέπε πιο ακριβό κουτί.
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Με τα λίγα που διάβασα ότι θες και το 600άρι ορίστε μία πρόταση και από μένα. Πάντως με κάποια παραπάνω πας σε 1155 και από ότι είδα αρχικά για 1000αρικο το πήγαινες. Νομίζω ~80 ευρώ παραπάνω τα αξίζει η 1155 πλατφορμα
minas93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Με τα λίγα που διάβασα ότι θες και το 600άρι ορίστε μία πρόταση και από μένα. Πάντως με κάποια παραπάνω πας σε 1155 και από ότι είδα αρχικά για 1000αρικο το πήγαινες. Νομίζω 70-80 ευρώ παραπάνω τα αξίζει η 1155 πλατφορμα Λοιπόν δεν πάω πλέον για 1000 ευρώ!Μάλλον για 700 ευρώ,αλλά λέω να πάρω πρώτα cpu-mobo-ram-case και μετά από κανένα δίμηνο να ψάξω για gpu-monitor και θα δω τι γίνεται και τι είναι καλύτερο για μένα.Νομίζω ότι αυτός ο επεξεργαστής είναι ότι καλύτερο γιατί είναι πολύ(!)value for money...και με υπερκαλύπτει Λοιπόν δεν πάω πλέον για 1000 ευρώ!Μάλλον για 700 ευρώ,αλλά λέω να πάρω πρώτα cpu-mobo-ram-case και μετά από κανένα δίμηνο να ψάξω για gpu-monitor και θα δω τι γίνεται και τι είναι καλύτερο για μένα.Νομίζω ότι αυτός ο επεξεργαστής είναι ότι καλύτερο γιατί είναι πολύ(!)value for money...και με υπερκαλύπτει there?
minas93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν δεν πάω πλέον για 1000 ευρώ!Μάλλον για 700 ευρώ,αλλά λέω να πάρω πρώτα cpu-mobo-ram-case και μετά από κανένα δίμηνο να ψάξω για gpu-monitor και θα δω τι γίνεται και τι είναι καλύτερο για μένα.Νομίζω ότι αυτός ο επεξεργαστής είναι ότι καλύτερο γιατί είναι πολύ(!)value for money...και με υπερκαλύπτει there? Ραφαήλ??Κάρμεν?Κανένας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα