panosno1com Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Εχω το usr 9112 κ εχω ενεργοποιησει εδω κ αρκετο καιρο το firewall (μια ρυθμιση που λεει για firewall εστω).Αρκει για τη προστασια του πισι ή ν βαλω κ καποιο καλο software firewall; νομιζω παντως οτι το "τειχος προστασιας των windows" ειναι ενεργο :-| ευχαριστω για τον χρονο σας!!!! (φυσικα δεν μπαινω σε xxx σαιτ και απο θειους μονο τους πολυ γνωστους)
SPANK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Για εμένα καλύτερα να βγάλεις το firewall του router γιατι σε αρκετές περιπτώσεις μονο προβλήματα δημιουργεί και να βάλει ενα καλό software οπως το COMODO
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 για μενα κλειστα ολα τα Firewall και μην βαλεις κανενα.οι μισοι την πατανε απο λαθη δικα τους παρα απο Hacking.αλλωστε τι Hacking να κανει καποιος σε Home pc?εκτος αν βαζεις οπου να νε τα στοιχεια πιστωτικης κτλ.τοσα χρονια χωρις Firewall ειμαι και δεν ειχα ποτε θεμα.και most of the times και χωρις antivirus.ενα ghost ετοιμο και ready.προσωπικη αποψη.antivirus για μενα οκ δεκτο Firewall useless οι μισοι δεν ξερουν να το κανουν use και τα αφηνουν να περασουν ολα και οι αλλοι μισοι τα κοβουν ολα και μετα λενε δεν παιζει το ιντερνετ.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 χρονια χωρις antiv και firewall off χαιρομαι που υπαρχει καποιος που συμφωνει.επισης αν ξερεις που μπαινεις δυσκολα θα κολλησεις κατι.οχι αδυνατο αλλα δυσκολα.οσες φορες την πατησα χωρις antivirus ηταν λιγο εν γνωση μου απο αγνωστα αρχεια,cracks κτλ
Marria Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Εγω παλιοτερα ειχα το Zone Alarm (την free εκδοση) αλλα επειδη καθυστερουσε λιγο το μηχανημα το εβγαλα. Εξαλλου εχω και anti-spyware που συχνα πυκνα κανω και ελεγχους.
AzmoDeus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 αλλος ενας χωρις firewall και χωρις antivirus μεχρι πριν απο 1 χρονο.. βασικη προυποθεση να χρησιμοποιεις μονο εσυ τον υπολογιστη και φυσικα να ξερεις που μπαινεις.... σε οσα χρονια εχω PC Μονο 1 φορα κολλησα Virus και αυτο εξαιτιας καποιου αλλου που χρησιμοποιησε το PC μου....
SPANK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Η αλήθεια ειναι πως και εγώ χρόνια τώρα με ενα antivirus ειμαι και ενα καλό καθάρισμα 2 φορές την εβδομάδα με supernatispyware και malwarebytes δεν ειχα ποτέ πρόβλημα. Τους τελευταίαους 3 μήνες εχω το Comodo ετσι απλα προληπτικά. Αν προσέχεις πάντως που μπαίνεις και πατάς κυρίως δεν θα αντιμετωπίσεις ποτε θέμα
tolis1983 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 εγω σε 2 υπολογιστες εχω να βαλω αντιβαριους 2 χρονια.αν ξερεις που πας και τι πατας δεν εχεις προβλημα.και κατεβαζω ολη την μερα..
st2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 εγω εχω βαλει eset ss5 και πραγματικα νομιζω οτι τσαμπα το εχω εγκαταστησει αυτα που πραγματικα με εχουν σωσει ειναι το revo uninstaller (γιατι κανει πολυ καλη απεγκατασταση χωρις να μενουν πισω περιεργα υπολοιπα) το ccleaner (διορθωνει αρκετα πραγματα) και το winpatrol (που δεν αφηνει να γινουν εγκαταστασεις χωρις να σε ρωτησει) οσο για το firewall σε ρουτερ δεν ξερω ποση χρησιμοτητα εχει εγω ειχα βαλει για να σωσω τα "πολυτιμα" δεδομενα μου και στο τελος ειχα καταφερει να κοβονται τα παντα ή να με ρωταει συνεχεια να επιτρεψω το ενα και το αλλο προσοχη θελει που πας και που μπαινεις
guido Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 για μενα κλειστα ολα τα Firewall και μην βαλεις κανενα.οι μισοι την πατανε απο λαθη δικα τους παρα απο Hacking.αλλωστε τι Hacking να κανει καποιος σε Home pc?εκτος αν βαζεις οπου να νε τα στοιχεια πιστωτικης κτλ.τοσα χρονια χωρις Firewall ειμαι και δεν ειχα ποτε θεμα.και most of the times και χωρις antivirus.ενα ghost ετοιμο και ready.προσωπικη αποψη.antivirus για μενα οκ δεκτο Firewall useless οι μισοι δεν ξερουν να το κανουν use και τα αφηνουν να περασουν ολα και οι αλλοι μισοι τα κοβουν ολα και μετα λενε δεν παιζει το ιντερνετ. δεν διαφωνώ επι της ουσίας. Το καλύτερο AV και FW είναι ο χρήστης που ξέρει τι κάνει ή τι δεν πρέπει να κάνει. Απλά υπήρχαν και περιπτώσεις όπως ο περίφημος worm blaster to 2003-2004 αν θυμάσαι, που αν δεν είχες firewall τον κόλλαγες αμέσως χωρίς να κάνεις κάτι λάθος. εγώ πχ τότε που είχα μόνο firewall και όχι antivirus δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. απεναντίας πολύ κόσμος ταλαιπωρήθηκε μέχρι να περάσει το patch της Microsoft. πλέον παίζουν αρκετά ελαφριά AV και FW (και δωρεάν), οπότε προσωπικά προτιμώ να τα έχω να "κάθονται" και ας μην κάτσει ποτέ αυτή η μία στις χίλιες περίπτωση που θα χρειαστεί.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Εγω παλιοτερα ειχα το Zone Alarm (την free εκδοση) αλλα επειδη καθυστερουσε λιγο το μηχανημα το εβγαλα. Εξαλλου εχω και anti-spyware που συχνα πυκνα κανω και ελεγχους. Πολλα προβληματα ειχα δει με το zone alarm.το εκλεινες και αυτο συνεχιζε και εκοβε τα παντα Η αλήθεια ειναι πως και εγώ χρόνια τώρα με ενα antivirus ειμαι και ενα καλό καθάρισμα 2 φορές την εβδομάδα με supernatispyware και malwarebytes δεν ειχα ποτέ πρόβλημα. Τους τελευταίαους 3 μήνες εχω το Comodo ετσι απλα προληπτικά. Αν προσέχεις πάντως που μπαίνεις και πατάς κυρίως δεν θα αντιμετωπίσεις ποτε θέμα επισης δεν εχω περασει προγραμματα για spyware,malware αν και το Malwarebytes ειναι μια χαρα.θα το χρησιμοποιουσα μονο αν ειχα κολλησει κατι.δεν μιλαμε για cookies η για περιπτωσεις που βρισκει το crack σαν io,malware,spyware.το βασικο ειναι να προσεχεις που μπαινεις. εγω σε 2 υπολογιστες εχω να βαλω αντιβαριους 2 χρονια.αν ξερεις που πας και τι πατας δεν εχεις προβλημα.και κατεβαζω ολη την μερα.. εγω περναω μονο αν υποψιαστω οτι κατι παει στραβα οπως μου τυχε πριν καμποσο καιρο που ετρωγα κατι error στο ακυρο. εγω εχω βαλει eset ss5 και πραγματικα νομιζω οτι τσαμπα το εχω εγκαταστησει αυτα που πραγματικα με εχουν σωσει ειναι το revo uninstaller (γιατι κανει πολυ καλη απεγκατασταση χωρις να μενουν πισω περιεργα υπολοιπα) το ccleaner (διορθωνει αρκετα πραγματα) και το winpatrol (που δεν αφηνει να γινουν εγκαταστασεις χωρις να σε ρωτησει) οσο για το firewall σε ρουτερ δεν ξερω ποση χρησιμοτητα εχει εγω ειχα βαλει για να σωσω τα "πολυτιμα" δεδομενα μου και στο τελος ειχα καταφερει να κοβονται τα παντα ή να με ρωταει συνεχεια να επιτρεψω το ενα και το αλλο προσοχη θελει που πας και που μπαινεις το κλασσικο που γινεται ειναι να κοβει καποιος τα παντα η να αφηνει να περνανε ολα.επισης για το revo αν εχεις κρατησει ενα ghost ουτε αυτο σε νοιαζει.γιατι εχω δει και μερικα προγραμματα που διορθωνουν να τα κανουν χειροτερα.σπανιο μεν αλλα γινεται. δεν διαφωνώ επι της ουσίας. Το καλύτερο AV και FW είναι ο χρήστης που ξέρει τι κάνει ή τι δεν πρέπει να κάνει. Απλά υπήρχαν και περιπτώσεις όπως ο περίφημος worm blaster to 2003-2004 αν θυμάσαι, που αν δεν είχες firewall τον κόλλαγες αμέσως χωρίς να κάνεις κάτι λάθος. εγώ πχ τότε που είχα μόνο firewall και όχι antivirus δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. απεναντίας πολύ κόσμος ταλαιπωρήθηκε μέχρι να περάσει το patch της Microsoft. πλέον παίζουν αρκετά ελαφριά AV και FW (και δωρεάν), οπότε προσωπικά προτιμώ να τα έχω να "κάθονται" και ας μην κάτσει ποτέ αυτή η μία στις χίλιες περίπτωση που θα χρειαστεί. ναι πραγματι.αν ειχες Firewall γλυτωνες αλλα με 2 but a.πλεον τα ρουτερ εχουν το nat οποτε ειναι σαν να εχεις ενα Mini firewall οποτε blaster/sasser δεν μπορουν να κανουν κατι οσο ξερω. β.αν εκανες τα updates κανονικα θα το ειχες γλυτωσει το προβλημα.αλλα κανεις δεν τα κανει και κολλησαν.γιατι απο οτι θυμαμαι πανε και 8-9 χρονια η Microsoft ειχε βρει το προβλημα πριν βγει ο sasser εφτιαξε και τα updates και μετα νομιζω αυτος εφτιαξε τον sasser Που ειδε οτι υπηρχε το κενο εφοσον καποιος δεν ειχε κανει το Update.αν κανω λαθος διορθωστε με
guido Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ότι είχε βγάλει είχε βγάλει αν δεν κάνω και γω λάθος. αλλά αν έμπαινες με την dialup για να καταβάσεις κανα Mp3, σιγά μην καθόσουν να κάνεις το update πρώτα
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ότι είχε βγάλει είχε βγάλει αν δεν κάνω και γω λάθος. αλλά αν έμπαινες με την dialup για να καταβάσεις κανα Mp3, σιγά μην καθόσουν να κάνεις το update πρώτα σωστο και αυτο. το 3εχασα οτι ειμασταν με κατι dial up κατα κορον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα