Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω σοβαρο προβλημα με το Macbook Pro μου. Πριν απο 2 μερες ενω το προηγουμενο βραδυ ειχα κλεισει κανονικα το macbook, το επομενο πρωι πηγα να το ανοιξω και η οθονη παρεμενε μαυρη ενω ο δισκος επερνε στροφες για 3'' και μετα εσβηνε. Η μπαταρια φορτισμενη φουλ εντω μεταξυ. Οποτε εβαζα το καλωδιο του ρευματος και πατουσα το power η οθονη παρεμενε μαυρη και ο δισκος δεν σταματουσε να δουλευει... Μετα απο λιγο πασπατευμα ανακαλυψα οτι αν πιεσω με δυναμη το σασι πανω απο το escape το λαπτοπ επερνε μπρος κανονικα... μολις το κουναω λιγο σβηνει... Το ανοιξα απο κατω και ολα τα καλωδια ειναι ενταξει... δεν ξερω τι μπορει να ειναι το προβλημα αλλα ειναι πολυ ενοχλητικο...

Δημοσ.

Παιδια εχω σοβαρο προβλημα με το Macbook Pro μου. Πριν απο 2 μερες ενω το προηγουμενο βραδυ ειχα κλεισει κανονικα το macbook, το επομενο πρωι πηγα να το ανοιξω και η οθονη παρεμενε μαυρη ενω ο δισκος επερνε στροφες για 3'' και μετα εσβηνε. Η μπαταρια φορτισμενη φουλ εντω μεταξυ. Οποτε εβαζα το καλωδιο του ρευματος και πατουσα το power η οθονη παρεμενε μαυρη και ο δισκος δεν σταματουσε να δουλευει... Μετα απο λιγο πασπατευμα ανακαλυψα οτι αν πιεσω με δυναμη το σασι πανω απο το escape το λαπτοπ επερνε μπρος κανονικα... μολις το κουναω λιγο σβηνει... Το ανοιξα απο κατω και ολα τα καλωδια ειναι ενταξει... δεν ξερω τι μπορει να ειναι το προβλημα αλλα ειναι πολυ ενοχλητικο...

To καλώδιο της μητρικής που είναι από κάτω το έλεγξες? Είναι ένα με πολλά καλώδια και άσπρο βύσμα.

Δημοσ.

To καλώδιο της μητρικής που είναι από κάτω το έλεγξες? Είναι ένα με πολλά καλώδια και άσπρο βύσμα.

Η αληθεια ειναι πως δεν το κοιταξα... Απλα κοιταξα αν ολα τα καλωδια κανουν καλη επαφη και δεν "παιζει" κανενα. Το καλωδιο αυτο ειναι στο κατω ή στο πανω μερος; Δηλαδη θα πρεπει να ξεβιδωσω και την μητρικη;

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως δεν το κοιταξα... Απλα κοιταξα αν ολα τα καλωδια κανουν καλη επαφη και δεν "παιζει" κανενα. Το καλωδιο αυτο ειναι στο κατω ή στο πανω μερος; Δηλαδη θα πρεπει να ξεβιδωσω και την μητρικη;

Συνήθως είναι αριστερά και κάτω από την μητρική. Και ναι πρέπει να την ξεβιδώσεις. Ποίο μοντέλο έχεις ακριβώς?

Σου εύχομαι να μην είναι πρόβλημα με την logic board.

https://discussions.apple.com/thread/3272317?start=0&tstart=0

Δημοσ.

Ξεβιδωσα ολο το λαπτοπ και το καθαρισα εσωτερικα. Αλλαξα παστες σε cpu και gpu και φαινετε να εφτιαξε το προβλημα. Επισης νομιζω οτι βρηκα μια μικρη βιδα χυμα μεσα που ισως αυτη να εκανε επαφη καπου και να βραχυκυκλωνε.

Δημοσ.

Χαχαχα.. ακριβως... απο το iFixit βρηκα το guide.. αν και δεν ητανε τιποτα το ιδιαιτερο η αποσυναρμολογηση.. τα βρηκα λιγο σκουρα οταν δεν εβρισκε την airport card, και επρεπε να ξεβιδωσω και την οθονη.

Δημοσ.

Οχι εγω την ειχα κανει την σκατια μαλλον. Δεν το ειχα παει ποτε για σερβις. Αλλα ολα καλα τωρα.. Το λαπτοπ δουλευει μια χαρα! :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...