Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχετε προτάσεις για ασύρματο πληκτρολόγιο;

Οικονομικό, με εμβέλεια τουλάχιστον 2-3 μέτρα (θα υπάρχει και microsoft ασύρματο mouse) και θα χρησιμοποιείται για gaming στην τηλεόραση.

Ευχαριστώ,

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα...

Εχω στο πισι ένα desktop set της σειράς απο τη microsoft. Εχω πετάξει ήδη το ποντίκι επειδή τελείωνε 2 ΑΑ αλκαλικες σε...2 βδομάδες.

Εχω πλέον ένα μικρό της logitech (απο αυτά των νετμπουκ με το mini usb δέκτη).

Το θέμα είναι,πως θέλω πληκτρολόγιο και ποντίκι σε απόσταση 6 μέτρων. Το ποντίκι,δουλεύει μια χαρά. Το πληκτρολόγιο όχι.

Πηγα και πήρα το σετ που είχα στο γραφείο (Μicrosoft Wireless 6000V.2, αλλά τζίφος,το πληκτρολόγιο δε πιάνει).

Οπότε χρειάζομαι ένα ασύρματο πληκτρολόγιο μόνο, που εγγυημένα θα πιάνει τόσο "μακριά".

Αυτό θα με καλύψει; http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-K360-Wireless-Keyboard-920-003074.htm

Δημοσ.

Διάβασε τα specs από το site της Logitech. Αν δεν αναφέρει κάτι άλλο μην περιμένεις να λειτουργεί σε απόσταση πάνω από 3-4 μέτρα από τον receiver. Το Κ400 πάντως που έχω πιάνει και στα 7 μέτρα...

Δημοσ.

Δε λεει καπου για απόσταση...Παρα μόνο αυτό "Advanced 2.4 GHz wireless".

Εφόσον λειτουργεί με ίδια τεχνολογία το ποντίκι, δε θα είμαι καλυμμένος με το άνωθεν πληκτρολόγιο;

Η πλάκα είναι πως απ'το δέκτη, δεν είναι ουτε 4 μέτρα,αδιανόητο...

Δημοσ.

Η logitech δίνει σε κάποια προϊόντα της καλώδιο που το συνδέεις στη usb θύρα και μετα σε αυτό συνδέεις το receiver. Με λίγα λόγια "επιμηκυντής" usb. Μπορείς να ψάξεις και για κάτι τέτοιο.

(αυτό που θυμάμαι της logi δεν ήταν ιδιαίτερα μακρύ)

Δημοσ.

Eαν ειναι να μπλεκω με καλώδιο, κανω το ίδιο και με αυτό που έχω ήδη φίλε μου.

Αν δεν μου απαντήσει κάποιος κατοχος παρόμοιας συσκευής συντόμως, το πολύ πολύ να πετάξω τα 30ε που κοστίζει στο πλαίσιο. :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...