GR-Internet Blog Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά. Χρειάζομαι την βοήθεια σας για την αγορά μιας κάμερας για τα γυρίσματα ενός ερασιτεχνικού βίντεοκλιπ και θα την χρειαστώ και αλλού άλλα μέχρι 400-500.
diasimak Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα σε αυτη την τιμή δεν είναι η κάμερα,αλλά τι τραβάς,αν υπάρχει concept,που και πώς θα το μοντάρεις(και άλλα πολλά φυσικά) Η χρήση μιας dslr φωτογραφικής μηχανής(αν εχεις κάποια σχετική εμπειρία) θα σoυ έδινε ενα πιο filmic look....
GR-Internet Blog Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 αν είναι έτσι τότε οκ. Πρότεινε μου dslr φωτογραφικές μηχανές. Μπορω να μάθω να τις χειρίζομαι. Απλά εγώ είπα για βιντεοκάμερα γιατί νόμιζα ότι η βιντεοκάμερα θα τραβάει καλύτερα μιας και για βίντεο είναι αλλά αν εσύ λες φωτογραφική μηχανή κάτι παραπάνω θα ξέρεις
insomnia365 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω θα είναι δύσκολο να βρεις dSLR στην τιμή που ψάχνεις...
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 H dslr σαφως θα βγαλει πολυ καλυτερη αναλυση εικονας αλλα θα σε περιρησει στις κινησεις και το ζουμ..Ειναι αναλογα το concept και το μονταζ που θα γινει....Αλλα σιγουρα η dslr θα βγαλει πολυ καλυτερη εικονα αλλα σε σταθερα πλανα...
kaisaras33 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 αν ενδιαφερεσαι πουλαω καμερα που την ειχα αγορασει για τον ιδιο σκοπο πριν απο 1μιση + χρονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα