Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν νομίζω να αξίζει γιατί η κάρτες μνήμης για κινητά και έξυπνα κινητά τι ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής έχουν; 10MB/s μέγιστο, άντε 20MB/s αν είναι καμιά τελευταίας τεχνολογίας; Ποιό το νόημα να έχεις ταχύτατο μέσο μεταφοράς αν τα μέσα αποθήκευσης δεν έχουν μεγάλες ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής; Η ταχύτητα δεν θα αξιοποιήται στο μέγιστο, οπότε είναι δώρο άδωρο, το κάνουν απλώς για τα μάτια του κόσμου. Εκτός και αν έχει βγει μέσο αποθήκευσης (ειδικά στα κινητά) που ποιάνει ταχύτητες 600MB/s και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

Δημοσ.

αφού υπάρχει πλέον το προτυπο καλα κανουν και το βάζουν...

τωρα μας πειραξε οτι οι μνήμες είναι αργές;

τόσα χρόνια με τους εξωτερικούς σκλήρους που σέρνονται ακόμα και σε usb 2 δεν φτάνουν το max γιατι δεν παραπονιόμαστε;

Δημοσ.

Έχει νόημα κυρίως για συγχρονισμό/backup. Επιπλέον πολλές συσκευές έχουν 16GB ενσωματωμένης μνήμης ή και περισσότερα τα οποία μάλλον μπορούν να εκμεταλυτούν ταχύτητες 30ΜΒ/s ή και μεγαλύτερες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφου οι sd καρτες φτανουν μεχρι 10mb/s.

το ενσωματωμένο storage (nand) πρέπει να πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες...

Δημοσ.

το ενσωματωμένο storage (nand) πρέπει να πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες...

και πάλι μπορεί να μην ποιάνει ταχύτητες usb3. Usb2 μπορεί να ποιάνουν, usb3 δεν το κόβω.

• Super Moderators
Δημοσ.

και πάλι μπορεί να μην ποιάνει ταχύτητες usb3. Usb2 μπορεί να ποιάνουν, usb3 δεν το κόβω.

προφανώς δεν θα πιάνει μέγιστες ταχύτητες usb3.0, το θέμα όμως είναι να φύγει ο περιορισμός του usb2.0 και με τον καιρό θα βγουν γρήγορες SD card και ενσωματωμένα nand...

Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν υπάρχουν στις συσκευές αυτές τόσο γρήγορες μνήμες που να περιορίζονται από τις ταχύτητες της usb2.0 δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα να συζητάμε για το πόσο γρήγορη είναι η usb3.0 και πόσο πιο γρήγορα θα γινόταν η μεταφορά σε κάποιες υποθετικές μνήμες που δεν έχουν οι συσκευές.

• Super Moderators
Δημοσ.

μα ούτε το usb3.0 υπάρχει στις συσκευές ακόμα και δεν πρόκειται να μπει "σύντομα", μέχρι το τέλος του 2012 ποιος ζει ποιος πεθαίνει...

Δημοσ.

Πως δεν υπάρχουν;;; Αφού υπάρχουν usb3.0 hub... :lol:

Υπάρχουν και κάποιοι εξωτερικοί δίσκοι με usb3.0 όπως και κάποια κουτιά με usb3.0 αλλά χωρίς να έχω δει reviews δεν νομίζω να αξιοποιούν επαρκώς την ταχύτητά του usb3.0

Τώρα για το ποιος ζει και ποιος πεθαίνει μέχρι το 2012, για ένα ψηλό παλικάρι με τικ στον ώμο μία υποψία πρέπει να την έχουμε... :devil:

(Μωρέ καλά να είναι ο άνθρωπος και να μας θάψει όλους, πλάκα κάνω, όχι το ότι θα μας θάψει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο... :lol:)

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχουν κινητά & tablets με usb3.0 και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? αυτό εννοούσα...

Δημοσ.

Ο επικεφαλής της τεχνολογίας του USB ανακοίνωσε σήμερα την ενσωμάτωση του νέου προτύπου USB 3.0 μέσω microUSB θύρας σε smartphones και tablets που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2012.

...

Άσε τον τίτλο, ο τίτλος ήταν σκόπιμα παραπλανητικός για να σε μπερδέψει... :lol: :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...