billkolias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα εχω το hp pavilion dv9000. Τωρα με τα windevelop,που επειδη τα συνιθισα στο σταθερο τα εβαλα και σε αυτο δεν τα πηγαινει πολυ καλα. Αυτην την στιγμη εχει 1gb ram . Σκευτομουν να του βαλω μια τετοια αντι για 2χ512 που εχει τωρα. Το μονο που με προβληματιζει ειναι τα mhz.Αυτες που εχει τωρα ειναι 667 [τις οποιες θα βγαλω] ενω αυτη που θα βαλω ειναι 800mhz δεν θα υπαρξει προβλημα ε?
19mike81 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα εχω το hp pavilion dv9000. Τωρα με τα windevelop,που επειδη τα συνιθισα στο σταθερο τα εβαλα και σε αυτο δεν τα πηγαινει πολυ καλα. Αυτην την στιγμη εχει 1gb ram . Σκευτομουν να του βαλω μια τετοια αντι για 2χ512 που εχει τωρα. Το μονο που με προβληματιζει ειναι τα mhz.Αυτες που εχει τωρα ειναι 667 [τις οποιες θα βγαλω] ενω αυτη που θα βαλω ειναι 800mhz δεν θα υπαρξει προβλημα ε? Καλησπέρα ! Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα.Αφαίρεσε τις παλιές και τοποθέτησε την καινούργια θα έχει μικρή διφορα στην ταχύτητα.
billkolias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ok.Δηλαδη την συκωνει η μυτρικη? να προχορισω στην αγορα?
19mike81 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 στο εγχειρίδιο γράφει μέχρι 4gb μνήμη απλά δεν θα τρέξει στα 800mhz αλλά στα 667mhz. Γνώμη μου είναι οτι 1gb έχεις και 1gb θέλεις να βάλεις =μην το κάνεις καθόλου. Μπορείς να πάρεις μια δυάρα 667 αλλά σίγουρα θα έχει κόστος απο 25 και πάνω εάν νομίζεις οτιαξίζει το κόστος γι'αυτο που θέλεις να κάνεις έχει καλώς. Υπ'όψιν δεν θα βρείς και τόσο εύκολα γιατί δεν τις λανσάρουν άσχετα εαν γράφουν διαθέσιμα
kostaks3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 θα συμφωνουσα να παρεις μια 2αρα στα 667.Αν και νομιζω τα MHz καθοριζονται απ΄την μητρικη
billkolias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 στο εγχειρίδιο γράφει μέχρι 4gb μνήμη απλά δεν θα τρέξει στα 800mhz αλλά στα 667mhz. Γνώμη μου είναι οτι 1gb έχεις και 1gb θέλεις να βάλεις =μην το κάνεις καθόλου. Μπορείς να πάρεις μια δυάρα 667 αλλά σίγουρα θα έχει κόστος απο 25 και πάνω εάν νομίζεις οτιαξίζει το κόστος γι'αυτο που θέλεις να κάνεις έχει καλώς. Υπ'όψιν δεν θα βρείς και τόσο εύκολα γιατί δεν τις λανσάρουν άσχετα εαν γράφουν διαθέσιμα εμμ εχει 1 και εγω θελω να του βαλλω 2 η μηπως δεν καταλαβα τι εγραψες? γιατι αυτη που ποσταρα σε αυτα τα λευτα δν ειναι? ναι το φανταζομαι ειδικα απο το e-shop τωρα τελευταια θα κανει τον 10πλασιο χρονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα